Header

wardrobe

Annonse

Veske MOO (sponset) // jakke, bluse og strømper HM // skjørt Bik Bok // skjerf Vintage // sko Bianco


Om du har sett deg lei av nettingstrømper ville jeg hoppet på denne trenden. Hos flere motehus kunne man se fargerike strømpebukser. Dette er også en trend som det ser ut som begynner å ta av blandt influencerene på Instagram. Personlig synes jeg det er kjempe stilig og en enkel måte å få litt mer farger inn i en ellers mørk vintergarderobe. For øyeblikket er jeg på jakt etter en i den perfekte gulfargen, slik at når jeg har spart opp til det neste skjørtet som står på ønskelisten er jeg klar.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

wardrobe

Jakke Vintage // genser og skjørt HM // sko og veske Bianco


Er det andre enn meg som allerede nå begynner å stresse med hva man skal gjøre etter sommeren? Tidligere i år hadde vi CV og søknadsskriving kurs på skolen hvor damen som foreleste forklarte oss at om man ønsker jobb rett etter studiet, burde men begynne å kikke nå. Da merket jeg stresset. Skal jeg jobbe eller studere videre, hva eventuelt skulle jeg studert eller hvilke jobber har man mulighet til å få! Hva om man ikke får seg en jobb men ønsker, eller hvor man ikke har mulighet til å jobbe seg oppover. Tanken på å ikke være student skremmer meg, for hva er jeg da?

Jobbsøker? Deltidsansatt? Frilanser?


Likes

Comments

Prosjekter

De største moteukene er snart igang, men Oslo runway er for lengst over etter en hel helg med visninger. Selv om jeg ikke var til stedet har jeg kikket gjennom alle mulige bilder man kan finne og plukket ut noen favoritter, og en ting jeg ikke likte like mye.


Øverst fra venstre: Den grønne jakken og genserene hos ESP er til å drømme seg bort i. De litt store formene og lommen som sitter litt skeivt på gjorde at jeg virkelig falt for disse plaggene. - Strikken hos MAUD og det at de sendte modellene ned catwalken i mesh sokker (hvor får jeg tak i slike?). - Blå kordfløyel jumpsuit fra Tom Wood, trenger ikke si noe mer enn det. - Denne vesken fra Cala Jade får meg til å drømme enda mer om sol, sommer og blomsterenger. - Tskjortene fra Michael Olestad med noe som minner om kunst på brystet. Dette sammen med draperingene gjorde at jeg falt for disse. - Orange kreasjoner fra Iben. Trur dette blir en av sommerens mest sette farger (på meg i hvert fall)


Over til det jeg ble litt skuffet over. Vi ser alt for ofte kopiering i motebransjen. Designere henter ofte inspirasjon fra hverandre, men i mitt tilfelle ble beltene vist hos Tom Wood AW18 litt for like C.L.E.A.N beltene til Christina Ledang...


Bildene fra Oslo Runway er lånt fra Fashion in Oslo. C.L.E.A.N bildet er hentet fra Christina Ledangs nettbutikk

Likes

Comments

wardrobe

Monday should be optional.

Veske Zara // jakke, smykker HM // bukse baum und pferdgarten // topp Ann Summers

For en blåmandag.. Er det flere som med en gang helgen er over lengter tilbake, uansett hvor mye man gleder seg til uken og jobb/skole/praksis så kommer mandagen så brått på. Innimellom synes jeg det er litt for rart at uansett hvor tidlig jeg legger meg søndag, er jeg trøtt mandag. Det gir ikke mening i hodet mitt. Så isteden for å kose meg gjennom frokost og morgenrutinen er jeg en zombie ca til jeg kommer frem til dagens planer. Heldigvis endres det fort, og i morgen er det allerede litt (veldig lite) enklere å stå opp.

Håper alle har hatt en fin mandag ♡

Ps: Senere i kveld starter en giveaway på instagramen min, så meld dere på under bildet her

Likes

Comments

Annonse

God fredag


Ville bare titte innom for å vise dere det fineste nye smykket mitt fra byBiehl som jeg nevnte i forrige post. Siden jeg fikk det har det vert med meg nesten hver dag. Jeg bruker det enten alene eller sammen med andre smykker eller silke skjerf. Det har den perfekte lengden og jeg bare elsker jordklode motivet som er skjert inn i smykket. Smykkene fra byBiehl får du hos On:U ♡


Likes

Comments

Hverdag

looking back at last.

Middag med Lois på Holmenkollen.
De beste donutsene får man hos Talor&Jørgen. Jeg var også på besøk hos On:U, så snart får dere se hva jeg fikk med meg hjem derrifra.
Verdens beste frokost fra Oslo Raw på Samsung event. Der lærte vi å ta bilder med den nye Samsung telefonen A8. This is it er navnet på NRKs nye dokumentarserie som kommer i April, før åpningen av Oslo Runway fikk jeg se første episode. GLED DERE!


Mandag

Redaksjonsmøte @ Melk & Honning før jeg fortsetter med dagens oppgaver der. Jeg er så heldig som er blitt tatt så godt i mot på praksisplassen. Gruer meg allerede til de 7 ukene er over.

Tirsdag

Først praksis før jeg håper at det blir Insp på kvelden. Vi startet opp for to uker siden, men lille meg har vært skikkelig forkjølet i over to uker nå så har enda ikke fått vært med :( Denne uken er målet mitt å bli helt frisk før helgen (er heldigvis på bedringens vei).

Onsdag

Praksis og en rolig dag. Kanskje det blir donut til lusnj igjen! Og på kvelden blir det Viktor&Rolf x Zalando i samarbeid med Melk & Honning. Eventet finner dere HER.

Torsdag

Jobb, + at planen er å hente ut noe nytt fra Change! Jeg føler meg superheldig som får samarbeide med mitt favoritt undertøysmerke.

Fredag

Mellomvakt på Bianco. Trur denne dagen kommer til å gå sinnsykt sakte for jeg kommer til å telle hvert minutt. På kvelden kommer endelig kjæresten ♡

Lørdag

På dagen kommer @Engeli og som jeg gleder meg til å se hu igjen. Planen blir nok å kose oss alle tre, og kanskje dere får se litt bilder fra dagen! På kvelden blir det fest, teknisk sett har jeg ikke reist ut siden nyttårsaften så det blir en super kveld.

Søndag

Før kjæresten reiser hjem på kvelden blir det litt avslappning og kvalitetstid sammen ♡ Så skal jeg gjøre meg klar til nok en uke!


Likes

Comments

wardrobe

Bukse Samsøsamsø // veske Moo (lånt) // genser HM // belte Monki


God søndag. Ville bare titte innom for å vise dere disse bildene som flinke @eddam tok denne uken. Uken har vært proppfull av planer, og selv om mye måtte avlyses på grunn av forkjølelse (slapp ikke unna i denne sesongen heller...) har jeg kost meg så mye. Nå skal jeg snart bort til Designers in Oslo utstillingen, ser jeg noen av dere der?


Likes

Comments

Contains affiliate links Prosjekter

Inneholder adlinks


NOEN FAVOTITTER I ÅRETS FARGE


Pantone er et av de mest kjente fargesystemene i verden, og har en sterk stemme blant de som kommer med årlige fargevarsler for mote og design. Pantone lanserte også i år årets farge, som de har gjort hvert år siden 2000. Fargen for 2018 har de spådd at er Ultra Violet som beskrives som dramatisk, provoserende og tankevekkende, med egenskaper som inspirerer til fantasi og oppfinnsomhet. Ikke en dårlig unnskylding til å skaffe seg noe nytt og fint.


Likes

Comments

Hverdag

Min første tatovering

Fikk jeg i 18 års gave av mamma. Rundt ankelen og leggen min står det "When we do right nobody remembers, when we do wrong nobody forgets." I tillegg tatoverte jeg en fjær på forten. Klisje, jeg vet, men hadde brukt lang tid på å planlegge hva jeg skulle ta, så var ganske fast bestemt. I dag er det så vidt jeg legger merke til den da den er en så naturlig del av kroppen min.

Mitt første møte med sminke

Var allerede på barneskolen, husker jeg hadde fått et typisk sminkesett med blå øyenskygge og hele pakka i gave. Heldigvis holdt jeg meg deretter borte fra sminke til jeg faktisk lærte meg å bruke det. Den dag i dag er sminke en liten hobby jeg elsker.

Min første jobb

De aller første småjobbene jeg hadde var å sitte barnevakt, noe jeg bare synes er trivelig. Etter som jeg har fått en mer hektisk timeplan, og klientene mine har blitt for gamle for barnevakt :( blir det ikke så mye av dette nå lenger. Jeg er vell den som hinter mest til venner om at barn er en god ide, egentlig bare fordi jeg synes det er så koselig når de er små.

Mitt første kyss

Var et ganske uskyldig et en gang på barneskolen. Selvfølgelig sammen med barneskolekjæresten, haha.

Min første forelskelse

Samme som jeg fikk mitt første kyss av. Det var jo veldig lite seriøst da vi var rundt 7 år, men forelsket var jeg likevel.


Likes

Comments

Makeup

Inneholder sponsede produkter

Skincare is essential, makeup is a choice.

Swiss clinic face dry mask - Cosmica rescue mist - Swiss clinic day cream - Korres day cream


Før tenkte jeg alltid at jeg ikke behøvde å gjøre noe med huden i ansiktet mitt, men etter mye sminke og lite pleie fant jeg fort ut at dette måtte gjøres noe med. Over ser dere mine nåværende favoritter for å gi huden nok fuktighet nå tørre vinterdager. Jeg er nok ikke den eneste som elsker elsker elsker ansiktsmasker. Og så er det alltid gøy å teste ut nye. Denne er litt spesiell da den er helt tørr og du skal ikke vaske bort produktet etter bruk. Du tar enkelt på deg masken ved å hekte den rundt ørene og så får du igang masken ved å masere den med sirkulære bevegelser for å så la masken gjøre sitt. Jeg synes det også er kjekt å ha litt forskjellige hudkremer ettersom hvordan huden min er. Den endrer seg hele tiden, spesielt nå som det er vinter. Den fra Korres er litt fetere enn den fra Swiss clinic og Cosmica rescue mist er perfekt utover dagen. Jeg har ofte med meg en slik fuktighets mist i vesken slik at jeg enkelt kan spraye litt i løpet av dagen (den kan sprayes over sminke)


Likes

Comments