Header

+++

Jag lever! Som jag nämnt är det mycket som händer och många tankar som snor uppmärksamhet. Annat prioriteras och dessa ändras ofta. Lever i ett så kallat periodliv just nu, allt kan ändras på en dag och humöret skiftar hela tiden. Men jag är på bättringsvägen och kan inte annat än att längta just nu.

Iallafall, häromdagen fick jag igång min gamla, älskade telefon som troget levde vid min sida i nästintill 3 år. Självklart samlades det en hel del bilder under dessa åren så att titta tillbaka på dessa gav mig många känslor, alltifrån lyckorus till tårar för att sedan skratta högt åt ett oförglömligt minne. Ovanför ser ni ett väldigt litet urval, de flesta tagna från förra sommaren.

Det är inte mycket spännande som händer i mitt liv för tillfället. Den gråa vardagen håller i sig uppbyggd på skola, träningar och tidiga kvällar då min energi för tillfället är väck. Men, det är ett fåtal dagar kvar till en veckas lov och det ska endast spenderas med att inte göra något. Inga måsten, inga planer utan jag ska bara vara. Skönt det också, men om inte annat är det välbehövligt att få ett bryt i vardagen och vara med mig själv och min familj just nu.

+++​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments