10.32 det är 43 minuter kvar tills min PT start på Sats börjar. Ett hopp om ett hälsosammare liv tänds... NOT. Tankarna på att skjuta upp det pga huvudvärk, ”behövde jobba” eller ont i magen fyller mig.

10.59 går jag upp ur sängen, drar på mig något jag hittar på golvet och tar vagnen en hållplats till gymmet för att sedan värma upp lungorna med röken från min Camel Blå. Jag skrattar lite för mig själv, åt mig själv.

12.43 lämnar jag Sats med skräckblandad förtjusning i att jag precis lagt tjugoniotusenfemhundra kronor på 50 timmar med en PT jag redan hatar tanken av. Jag går en trappa ner på skakiga ben efter passet för att hämta ut den där lampan, ett riktigt wildcard.

Med mamma i luren blippar jag min digitala-avi och får ett paket större än hela Kina framför mig. Oh fuck. Konkandes på mig själv, ett otympligt paket och en påse med bruschetta, mortadella och salami som hänger på ena armen vandrar jag längs Erik Dahlbergsgatan.

Väl framme 300 meter bort är klockan 13.10, jag tänder en cigg som seger för att jag klarat mig utan att ramla eller tappa något - än. Ska bara lösa dödens spiraltrappa 2 våningar utan att kola vippen.

Det är fan inte så glammigt att vara ensam i stan. Att försöka bära allt i uppförsbacke utan att göra bort sig så någon ser. Vare sig det är ett paket med en grön lampa du tagit på Klarna eller din värdighet.

Klockan är 13.55 och jag sitter med vad PTn som heter Max (hamburgare någon?) kallade för gamnacke, nerdykt i mobilen på bussen för att åka och filéa lite fisk. Någon som är sugen på Fish n Chips?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Tanken av att ha buffé på mitt bröllop.

2. Bo med framtida man i typ Partille eller Alafors.

3. Vara 47 år och jobba i kassan på Ica Maxi/H&M/Media Markt.

4. Att inte kunna ge mina framtida kids ALLT. Skjuts till fotbollen, pannkakor till utflykten, nya kläder, resor osv.

5. Leva med en man jag inte är kär i.

6. Att veta att jag som 21-åring har ågren över detta och det kanske blir så.

Sen kan vi ju diskutera att ågren är det ända jag kan säga för att jag inte längre kan hantera min ågren på ett seriöst sätt.

Likes

Comments

Slit å släng på jobbet. Tvätt å städ hemma. Kommer det nånsin ta slut liksom? Är de någonsin tillräckligt? Blir de någonsin rent?

Tänkte lägga upp lite pix på min nyrenoverade lägenhet imorgon, mer än min fantastiska säng. Allt är givetvis inte klart. Men tids nog.

Ser så mycket framemot långhelg, men en pizza i trevligt sällskap lockar på BOV. Men, den som väntar på något gott.

Likes

Comments

Sallad på JOS, fika i Borås & min nya, fina klänning från Self-Portrait.

Efter en trevlig helg avslutades den på Smögen för nerpackning av hus. Vi har precis sålt och byggt nytt och jag LÄNGTAR efter att sommaren skall börja.

Nu under påsk bjuds det på smakprov. Fjällbacka, Pianobar och åka båt till den lilla ön mittemot. Smögen, Lagergrens och snubbla innanför dörren tiden som inte har ett klockslag.

Om ingen trillar i när vi lägger till, eller loss, så är det f-n ett underverk.

Likes

Comments

Vill ha maskerad och bubbel, kyssa främlingar och gå barfota hem.

Men, här ligger jag med en vetekudde på mig och en under mig. Feberochkramper, kramperochfeber.

I bakgrunden av mitt försök till feng shui-mode, för att tänka bort smärtan, pågår intriger och krig i Reign på Netflix. Helt okey serie, ett lame europeiskt Game of thrones typ.

Igår efter att jag försökt göra trianglar i mitt lägenhet med doftljus, trodde att mina kramper var demoniska-ish, så klickade jag hem min första vintageväska. EXCITED.

/mamacita

Likes

Comments

Man kan tänka sig att det är kul att vakna, sminka sig och tippa på tå till jobbet om man heter Cornelia.

Men sen vi fixade min säng i lördags efter inspiration från @elinskoglund så vill jag skjuta mig i knäet för att aldrig behöva lämna.

I tonerna till Paper Planes med M.I.A. så ska jag nu valsa in i duschen som ett troll för att komma ut som en prinsessa med hår i lika kall färg som temperaturen varit detta vinterhalvåret.

GOD MORGON.

Likes

Comments

Det finns dom som säger att jag är the Queen of bakeness. Jag är beredd att hålla med.

Lördagkvällen blev spontan och jävligt trevlig, efter en hektiskt show-off på Joe & The Juice och några snabba enheter på Vigårda spenderade jag kvällen på nattklubb. Igen. Som. Vanligt.

Taco Hey.

09.30 var det uppställning hos farmor för frukost och senare opera. Att vakna 09, trycka tre resorb och två 650mg värktabletter är ett bra knep MEN det hindrar en inte ifrån att somna i första av tredje akten.

Idag har jag varit en zombie utklädd till donna för att göra en piffig entré på kontoret måndag morgon.

Mina kollegor hälsade istället på Quasimodo från Notre Dams kusin från landet.

Likes

Comments

Denna veckan har varit som en påse Gott och blandat, lite av allt på både gott och ont.

Efter två dagars arbete unnade jag mig en trevlig onsdagsfylla med Jolin. Ni vet, när man dricker whiskey, vin och lär sig twerka.

Efter det kom veckans första bit lakrits - bakfyllan.

Torsdag 06.30 skulle jag befinna mig i Oldskroken för att resa till Jönköping i en buss vars färg matchade en drink med blå Curaçao.

06.27 vaknade jag, fortfarande packad, och tryckte ner allt jag hittade i en för liten väska. Som tur var stod min shining knight, tillika bästa vän utanför redo att skjutsa mig i sin svarta Mazda.

Efter att ha tillbringat 2 h på golvet i den hemska bussen nådde vi destinationen Jönkan. Jag tryckte snabbt och lätt i mig 12 vegetariska vårrullar och reflekterade över karma. Med andra ord så mådde jag som jag förtjänade.

Dagen fick förvånansvärt bra och jag kunde inte mer än att bli oerhört fascinerad av människorna på Dreamhack. Middagen åt jag ensam med en äcklig bärs och en ännu äckligare buffé på hotellet.

Dag 2 var liiivet. Jag gick runt, låtsas jobbade och snurrade på lyckohjulet. Med tanke på brist på mat med mer än 0 i näringsvärde hade jag sjålat med mig en macka och två ägg till eventet.

HALLELUJAH, denna godisbit var grön.

Somnade som den prinsessa jag är och drömde om varm lagad mat med kött. Och bearnaise. Och potatisgratäng. Mmm...

Sista och tredje dagen vaknade jag som en zombie, duschade utan balsam och käkade frulle. Jag var på bristningsgränsen till ett sammanbrott.

Fan, ännu en äcklig lakrits.

Likes

Comments

Likes

Comments

Oldie but goldie, J'adore ostron.

Jag älskar att spendera mina kvällar såhär. Ostron i en god väninnas lag. Denna kvällen gick vi även och sjöng karaoke, vi bjöd på Lush Life, livets låt.

Denna dagen har jag likt en soffpotatis svävat runt på stan, köpt 5 stycken chokers och en glittrig tröja. Lyckades även få lov att betala för det potatisar gör bäst - nämligen att ligga still. Efter 1,5h i horisontellt läge gick jag ifrån salongen på Kyrkogatan med 11mm längre och betydligt mycket fylligare fransrad.

Ni vet att potatisens rötter är gröna?

Lika så denna, mitt blonda spröda hår lyste grön och min gråa ton ekade i sin frånvaro. Rullade runt bland stans salonger och hittade tillslut en fantastisk frisör MED tid. (Quomodo på Storgatan/Erik Dahlbergsgatan).

Fancy as a french fries gick jag hem och ska snart upp och jobba. Är väldigt krasslig och hoppas att de lägger sig. På lördag väntas bröllop och förhoppningsvis en liten svängom vals ute med vänner.

Likes

Comments