Gå till ,[object Object]

Sjukhuset...

Hej alla!

Som ni alla säkert märkt har jag haft ett väldigt långt uppehåll på bloggen och detta är pågrund av att jag har varit så stressad i skolan. Har haft och har fortfarande så mycket att göra! Jag har fortfarande 10 saker som ska vara inlämnade eller som jag ska ha prov på inom 2 veckor. Jag har varit så stressad så jag spydde rätt ut på bussen när jag och några kompisar var påväg till PAD som jag ska berätta lite mer om en annan dag. Busschauffören blev riktigt arg men jag visste inte att det skulle komma... Och sen va det en man som bara " un bebe" först sa jag ja för jag hörde inte vad han sa men sen fattade jag och då gick jag tilllbaka och sa nej nej ingen bebis här haha. Sen när vi kom ut ur bussen hjälpte mina kompisar mig och väntade med mig tills mamma kom och hämtade mig.

När mamma väl kom började jag spy ännu mer och för att komma in lite mer detaljerat så spydde jag blod. Så vi åkte in till sjukhuset direkt och vi fick stanna många gånger på vägen till sjukhuset då jag bara spydde och spydde. Efter en tuff väg till sjukhuset så kom vi äntligen fram och parkerade bilen. Innan mamma ens hans stanna bilen spydde jag rätt ut igen. Lite pinsamt då alla människor kollar på en... Men vad ska man göra? Iallafall när jag spytt klart gick vi in till akuten och vi väntade tills det var våran tur och såklart spydde jag ännu mer, när jag är ute så kommer mamma och säger att det är vår tur men jag bara spydde och spydde. När vi väl kommer in till doktorn så säger han såhär " hej hur är det med dig" för jag är väldigt ofta där.. När han frågade så spydde jag rätt ut igen och då förstod han nog mitt svar; att jag inte mådde så bra haha.

Efter det tog jag blodprov, kissprov, och jag blev inlagt på observationen och låg där och fick 2 påsar med dropp. När jag väl blev lagd i sängen med nålar i mig började jag frysa så mycket och tillslut så somnade jag. När jag väl vaknar upp så är jag helt yr och kommer inte ihåg någonting så vi fick kalla på läkaren och fråga om dem typ drogat mig eller nåt för jag var helt borta. Men dem hade inte gett mig någonting. Jag trodde att jag hade varit där i ett dygn och frågade doktorn men till svar fick jag "ja har du varit här ett dygn? Seriöst!?" såklart så drev han med mig men det fattade inte jag utan jag hade bara varit där i 3 timmar. Efter en stund frågade jag om jag kunde få åka hem nån gång för jag gillar inte att vara på sjukhus men jag var tvungen att vänta på provsvaren.

Efter en lång tids väntan kommer doktorn och säger att dem inte kan hitta något utan att det förmodligen bara är stress eller nåt virus. Men vi blev utskrivna och jag fick en diet jag måste följa då jag är väldigt stressad och min mage är helt freaked. Diet schemat är så jävla tråkigt, jag får inte dricka nåt annat än vatten, inte äta något friterat, inget godis, inte ha ketchup till maten osv.
Jag är ganska kräsen när det gäller mat så jag kan leva på pasta och ketchup men nej det får jag inte äta längre.
När vi är i bilen på vägen hem började jag spy ännu mer men jag hade ingenting kvar i kroppen så det gjorde jätte ont i magen. Väl hemma så kommer mina små hundar och förstår att något är fel och börjar mysa med mig. Dem gjorde verkligen så att jag började må bättre.

På fredagen behövde jag såklart stanna hemma så jag passade på att plugga och fixa det mesta. Men är som sagt fortfarande så himla stressad och måste verkligen ta det lugnt. Så idag åkte jag, mamma och min pojkvän ut med en båt för att kolla på delfinerna igen men tyvärr så fanns där inga ute idag så vi gick till ett ställe som heter sealife istället och kollade på hajar och andra fiskar. Nu är vi påväg hem och jag ska plugga lite mer och sen är det skola imorgon igen..
Denna veckan kommer att vara tuff för mig då jag har så jävla mycket prov och inlämningsuppgifter. Så om jag inte är aktiv här på bloggen så försöker jag att fokusera på skolan först. Men ska försöka blogga!
Detta blev ett långt blogg inlägg och som ni märker är jag inte så bra på att skriva hehe. Nu ska jag plugga lite mer!

Hasta luego!

PS; har ni frågar eller något så fråga gärna! Svarar såklart på allt ❤️

  • 899 visningar

Gillar

Kommentarer

therezelarsson
therezelarsson,
Usch va jobbigt. Hoppas det blir bättre med all stress för dig ♡ Kram på dig ♡
nouw.com/therezelarsson
lavidaenespana
lavidaenespana,
Kommentaren kom nu.. Men tack ❤️
nouw.com/lavidaenespana
jessie_holmberg,
lavidaenespana
lavidaenespana,
Yo tambien❤️
nouw.com/lavidaenespana