Gå till ,[object Object]

OMG😍

Dagen igår började med att jag träffade bästa Alicia i Fuengirola för att fika på ett ställe som heter pan y chocolate och efter det åkte vi till Miramar och vi fikade lite mer och shoppade. Snart är det jul så därför har Miramar en plats på taket som är för papá Noel (Jultomten) så att alla barn (och jag) kan ta bilder med tomten.

När vi väl var på Miramar började min pojkvän att skriva till mig heeeela tiden och frågade om jag ville träffa honom. Så tillslut så träffade jag honom då han sa att han ville bjuda mig på en drink. När jag kom fram sa han att vi måste inom ett hotell och kolla på det då hans farmor kommer imorgon och skulle bo där. Väl framme så möts jag av detta!!!!

Min bästa pojkvän har bokat ett hotell rum för oss och gjort allt detta😍😍❤️ Blev så glad så jag började gråta. Inte nog med det så har han även bokat in en middag igår kväll!

Efter denna underbara middagen så går jag ner för trappan och möts utav dessa underbara människor som kom med presenter till mig då allt detta är min födelsedagspresent då jag fyller år på onsdag så ordnade dem allt detta!

Efter denna överraskningen gick vi ut till en bar där det också kom 7 stycken till och överraskade mig!!!!! Ingen har någonsin gjort detta för mig och det var det bästa dagen i mitt liv!! Tack för allting och ett stort tack för er som fixat detta och var där, ni är verkligen bäst ❤️❤️❤️

Måste bara säga att jag också har den finaste pojkvännen ever!!!!❤️❤️❤️

Hasta luego!

  • 413 visningar

Gillar

Kommentarer