Gå till ,[object Object]

Jobbigt och ont i mig

Hej!

Nu ska jag berätta anledningen till att jag inte har bloggat på länge. Det är nämligen så att jag och killen har gjort slut och det är så fruktansvärt jobbigt.

Ni vet när man är så kär i en person så man nästan kan dö för den, det är precis så det är för mig.

Jag och mitt (ex) var tillsammans i 1 år och 8 månader och jag trodde verkligen att det skulle vara han och jag livet ut, men vem vet det kan ju ändras och bli vi igen.

Den senaste perioden har varit extremt jobbig för mig, jag har gråtit så jag till slut har spytt, jag har kramp i mitt hjärta och är allmänt ledsen. Det som också är jobbigt är att skolan börjar nu och jag ska försöka att tänka positivt så bra det går även om han bor i samma gata som min skola och att jag förmodligen kommer att passera hans hus ofta. Jag älskar honom fortfarande men det funkade bara inte. Det kommer ta tid för mig att läka för att sedan bli den här positiva spralliga Casandra igen.

Det var även mitt första seriösa förhållande och det har varit det bästa som hänt mig i mitt liv men också det värsta nu när allt är över. Tankarna går runt i mitt huvud och man tänker tillbaka på alla fina minnen man har tillsammans och det är så tomt att vakna varje morgon utan någon som håller om en och berättar hur mycket dem älskar en. Som tur är har jag världens finaste vänner, familj och husdjur som stöttar mig hela tiden och jag är så tacksam över att ni alla finns här för mig och ni ska veta att jag alltid finns här för er också oavsett vad, även ni som läser min blogg kan alltid skriva till mig om det är något. 

Det enda man kan göra nu är att fortsätta att gråta och försöka gå vidare även fast det är riktigt jobbigt. 

Jag älskar fortfarande denna killen extremt mycket, från att ha träffats på en "nattklubb" till att sitta här idag och bara tänka på att det inte är vi längre. 

Alla minnen vi har tillsammans är helt underbara och dem kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Vi har både rest tillsammans och gjort massa underbara saker tillsammans. 

Jag minns våran första dejt då vi var och spelade biljard och du sa "vinner jag får du kyssa mig, vinner du får du bestämma" och såklart vann jag och sa att han får bestämma så där blev våran första kyss. 

Jag skulle kunna skriva en hel bok om just denna vackra killen och om hur mycket jag saknar honom men det kommer både bli jobbigt och även hur lång text som helst. 

Så jag hoppas att ni fina läsare förstår mig och att jag ska försöka komma igång så fort jag kan igen! 


Hasta luego!
  • 1 389 visningar

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Vaa gud va tråkigt 😟 ❤️
lavidaenespana
lavidaenespana,
Emily
,
Kramar ❤️❤️❤️
lavidaenespana
lavidaenespana,
Tack fina Emily <3 <3
nouw.com/lavidaenespana
Serena
,
Min bästa, var stark du kommer att ta dig igenom detta ❤️❤️
lavidaenespana
lavidaenespana,
Tack så mycket fina du <3
nouw.com/lavidaenespana