Jag vaknade idag 05.30 av mig själv. Kunde inte somna om. Mitt hjärta bankade otroligt snabbt och jag kände en enorm tomhet. Jag gick ned till badrummet och sköljde mitt ansikte med kallt vatten, allt kom emot mig. Mina hjärnspöken kravla igång och jag kände en så otrolig känsla av värdelöshet. Upp till sängen igen. Plöjer tre How I Met Your Mother avsnitt. Lite bättre känns det väl. Nu var klockan plötsligt 07.30 och snart behövde jag ta mig till skolan. Drar på mig en hoodtröja och ett par jeans. Paltar på mig lite smink. Mamma sitter i köket. Hon säger God morgon och jag kan inte svara. När hon säger det så brister allt. Jag gråter och gråter och sminket som jag försökt lägga på är nu bara en stor smet. Jag vet inte vad det är. Jag vet inte varför jag gråter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhejhej u guys, just nu sitter jag I cafeterian på kultis (där jag btw började i måndags). Jag har egentligen slutat men i brist på annat stannar jag kvar i skolan. Kulturama har iallafall verkligen överträffat mina förväntingnar trots att jag tror att alla andra klasser i hemlighet hatar oss översociala teatrare eller älskar vem vet. Skolan har inte dragit igång ordentligt än utan vi har mest varit upptagna med att lära känna varandra, men imorgon drar vi igång ordentligt och ärligt talat är jag rätt taggad. Det känns ändå skönt att komma igång med rutinerna igen.

Tack föresten på all fin respons, jag blir så glad. Ni får ha det bäst, xoxo


Hybris efter att fått MacBooks med photobooth av skolan

Likes

Comments

Hej på er, hur är det med er<3 Med mig är det bara bra och jag ligger just nu hemma hos min kära vän Ebba och väntar på att hon och Ebba (yes det är två ebbor) ska vakna.

Igår kom jag iallafall hem från Kungsör efter en dag i Örebro med min mammas gymnasiekompis. Innan jag ens hade gått in genom dörren åkte jag direkt till Henriksdal där jag mötte upp lite kompisar som hade varit där en stund. Blev inte jättelångvarig där då dem andra skulle vidare medan jag och Ebba Lundgren x2 gick hem till en av dem hahah. Det var iallafall jättemysigt då jag inte hade träffat några av dem på ett tag. Det gör mig lite ledsen att vi inte kommer se varandra varje dag framöver men hoppas på att vi ska kunna hålla ihop ändå på något sätt <3.

Blev desvärre inte mycket fotat tyvärr då vi hade fullt upp med och catcha upp<3 lite ny på att vara en influencer oxå ;)


Likes

Comments

En av de bästa sakerna i livet enligt mig är att hitta ny musik (för en själv) som man blir sådär extra förtjust i.
Ni vet känslan när man lyssnar på en låt på repeat å bara känner hur man för varje lyssning älskar låten ännu mer.

205 och Faller av artisten Skander är två exempel som verkligen fick mig sådär besatt dem här senaste veckorna. Hett tips då denna artist är så sjukt underskattad för att ha så feeeeta texter.

Likes

Comments

Brorsorna och jag<3

Likes

Comments

Igår åkte jag och mina brorsor till min Mormor och Morfar som bor i Kungsör (typ en timme från Stockholm med tåg) Här har vi varit dem flesta somrar och jular och det är alltid något som händer med mig när jag stiger av tåget här. Det blir som att typ all min stress och ångest jag bart med mig från Stockholm försvinner. Eller det kanske är så generellt när man kommer bort. Man blir på något sätt lugnare. Dessutom har jag en väldigt nära relation med min mormor och morfar vilket såklart gör det extra mysigt att ses.

Igår gjorde vi inte så mycket (elr aa förutom att jag beslöt mig att skaffa den här bloggen 00.02 såklart). Idag har vi mest tagit det lugnt förutom att jag gick till byns återvinningscentral (vilket typ är en second hand affär) och jag hitta faktiskt förvånatsvärt mycket fina kläder!
Förutom det har vi mest spelat kubb, badminton, lyssnat på Tove Los sommarprat (vilket var typ det bästa jag lyssnat på hittills) och annat man gör för att fördriva tiden i ett litet samhälle där det inte annars händer så mycket.

Uppdaterar er mer senare, puss och kram<3

Likes

Comments

ALVA, VEM?

Hahah ja vem är jag? Frågan vem man är tycker jag alltid är svår att svara på men jag ska försöka ge er en tydligen inblick i den jag är.

Alva Larsson heter jag och är 16 år (okej i SEPTEMBER DÅ). Om tolv dagar (saaay what) börjar jag gymnasiet. Rättare sagt på Kulturamas teaterlinje vilket jag är väldigt pepp för men också nervig. Utöver det fikar jag, myser med min kissemiss, springer, extraknäcker på äldreboenden, barnvaktar, umgås med mera.

Jag känner och tänker ganska mycket och behöver få tömma mina tankar ibland

Hoppas jag blir influncer nu. Haj

Likes

Comments