i dag blev vi bjudna upp på middag hos svärpärona. De bor i samma by som oss så de är nära och bra. W har på sig sin nya skjorta som han fått av moster neta. Man måste ju klä upp sig när man ska bort på middag.

Love E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag vid frukosten säger L 2 år och 9 månader (idag)
-Mamma varför måste du jobba, när jag behöver dig?
-Mamma det är så jobbigt när du far på jobbet för jag behöver ju dig.
-Mamma jag längtar ju efter dig

Det skär i mammahjärtat oxh jag försökte så gott förklara för henne varför mamma är på jobbet och att det är okej att känna sig ledsen och sakna å längta efter varandra  när vi inte är med varndra att vi får längta lite under dagen och ses snart igen.

Likes

Comments

idag har det snöat och snöat sen började det regna. Blir så tung att skotta när den packas ihop då är det tur vi har snäll granne som skottar gården åt oss med traktorn. Barnen älskar att titta på, traktor är så spännande.
Love E

Likes

Comments


Det är en bläckfisk, mamma. Det svarta är ögonen. L 2 år och 8 mån berättade medan hon målade Jag säger vad fin bläckfisk du har gjort, tack så mycket mamma.

Likes

Comments

i söndags var det en helt underbar dag solen sken och det var bara några minusgrader ute. Var ut på två långa promenader med barnen och mamma längs strandpromenaden. Senare på eftermiddagen blev det att titta sm- veckan från Piteå med Rallyfinalen 💪

Likes

Comments

blev två långa promenader i kilklackar och en onepice. Verkligen snyggt 😇

Likes

Comments

igår efter jobbet tog jag en behövlig prommiz ner till stan. Hade kretsstyrelsen kl 18.30 så hade lite dötid att spendera. Mötte upp med mamma och vi var till Mias Lustgård bla och kikade, bilderna är ifrån #miaslustgård. Vi var sen till Bibliotekscafét och fika en humusbagels och kaffe. Verkligen mysigt inte ofta jag och mammas hinner ses på tu man hand 💜

Likes

Comments

Sitter på bussen mot jobbet. Idag ville L att mamma skulle vara hemma, "mamma jag är jätte ledsen å gråter för jag vill att du ska vara hemma med mig" Skär i mammahjärtat när man måste fara.

Likes

Comments

Fick världens finaste teckning av dotra när jag kom hem från jobbet igår 💜 En fågel av kärlek. Klart att den måste ramas in. L är 2 år och 8 månader  Mammas 💗
Love E

Likes

Comments