Jag vet inte riktigt varför jag reagerade så stark.. Kanske är det för att jag vet att jag har den icke så smickrande egenskapen att jag stöter bort människor som sviker. Antar att jag ärvt denna icke så gynnsamma egenskap från mamma, hon är liksom lika dan.. De människor som stått mig närmast i livet har alltid svikit, lämnat.. Jag har alltid misstänkt att det är mig det är fel på, förmodligen är det så.. När du sa att du var beredd att lämna mig, om så bara för en stund, att det faktiskt finns något som är viktigare.. Fuck det gjorde ont. Men jag förstår, jag ska alltid förstå. Du sa att du vill ut och leva livet.. Klart du ska, du är ung, yngre än mig.. Men involvera mig i dina planer eller gå nu, innan det gör allt för ont.. Eller föresten.. Det gör redan ont. Delar vi inte samma tankar planer drömmar? Tydligen inte.

Likes

Comments

Ibland hittar jag ingen mening.. Varför ska man? Varför måste man? Varför gå igenom denna prövning? Till vilken nytta? Det är inte roligt längre.. Jag är nog bara bortskämd. Och det är vinter. Fy.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen killar vars stil vågar vara lite "over the top", som hellre klär upp sig än ner sig. En gnutta av personlighet (Tror mig det syns om du inte är du. En kille med en uns av rock, mörkt, svart i sina kläder kan vara det sexigaste finns om det är det som är han) med en blandning av klassiskt, stilrent är det snyggaste jag vet.

För att exemplifiera (följade bilder är samtliga budjet-alternativ från HM):

 

Till Vardags:

 

 

Till Fest:Sen tänker jag på den här till mig själv, skulle jag bli populär hos någon av er då? ;) 

 

Likes

Comments

Jag som är en människa som baserar mycket av mina handlingar i min vardag på impulser, har börjar fundera lite på det här med passion och förälskelser. Vill man basera kärlek på en person som man direkt känner en attraktion till ? Måste man alltid känns en fysisk attraktion redan från start eller är det någon som kan växa fram och hur vet man om det finns en kapabel möjlighet för denna att växa?

Jag tänker: de få killar jag har varit tillsammans med ha jag blivit tillsammans med väldigt fort, det har liksom varit självklart redan från början och utöver dem finns det några till som jag gärna, för en sekund hade varit tillsammans med, men de har visat sig varit bra, men inte bra för mig..

Så; krävs det alltid förälskelse vid första ögonkastet och i såna fall, skulle det fungera twice? eller kan det växa fram med tiden från någon som från början inte var någonting alls?
Och vilket är egentligen bäst?

Likes

Comments

Du har fått massa chanser men nu tänker jag inte lägga ner en sekund mer av min tid på dig. Du är viktig och jag trodde du var fin men Den är viktigare än så. Love C

Likes

Comments

Kom inte på någon rubrik så det fick bli Happiness. Lycka är den ständigt återkommande pelaren i mitt liv. Allt jag gör är för att på ett eller annat sätt skapa lycka. För nu eller för sen.

Annars då? Sprang in på Willys efter föreläsningen idag. Får det att låta som att Willys ligger runt andra sidan hördet, när det i själva verket ligger på andra sidan stan typ. Men så är det väl alltid i tenta-tider. Helt plötsligt får man tid till allt som man aldrig har tid till annars. Föresten, jag älskar Willys. Älllskar. Det slår nästan mitt ica-maxi-begär.

Näväl, det var inte det jag tänkte skriva om, utan: på vagnen hem satt det två tjejer framför mig. När vagnen stannar till vid korsvägen börjar den ena tjejen vinka helt hejdlöst och hysteriskt precis som hon såg sin bästa vän. Men när vagnen började köra igen vända hon sig till sitt sällskap och sa: "åh jag hatar henne, hon är en jävla bitch".
DET DÄR kommer jag aldrig någonsin förstå mig på.. Vem gör så? Har man en människa som tar kraft fraån en och ger en negativ energi, klipp med henne då och allra helst: förklara för henne varför eller börja bearbeta problemet.

Jag har aldrig funkar särskilt jättebra med tjejer. Alltid tytt mig till killar, just för att slippa det där.. Även om jag lever i en rosa värld, i moln av parfym och är extremt tjejig så kommer jag nog alltid fungera bäst med killar. Det är lättast så.

Likes

Comments

Då så.. Redo för skolan igen. Det blir en heldag med bara skola idag och jag det fram emot att bombadera hjärnan med nya kunskaper ;)

Och jag vägrar fortfarande att ge upp färg bara för att det är vinter ;) Love C


Likes

Comments