Hej blog

Jeg er tilbage, om i vil det eller ej? Jeg har ikke lagt noget op i en uge, det er jeg godt klar over, men der sker ikke noget særlig spænende lige for tiden.
Som i nok ved, skal jeg jo snart til Holland, altså, der er ikke noget I ved fordi jeg har skrevet det, men fortalt det, eftersom i nok er de eneste der læser min blog ik venner? Hvis i overhovedet stadig læser, og hvad så, jeg hygger mig. Men jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget. Jeg skal afsted sammen med Kolding Musikskole, og jeg skal være der 6 dage. Det kommer i sikkert til at høre meget mere om senere.
Sidste weekend var jeg i København med min præstehold, jeg skal nemlig konfirmeres om 39 dage. Hvilket i nok også skal høre mere om, men nu skal jeg lige hjem fra Holland. Men det var selvfølgelig en rigtig hyggelig tur, men eftersom det var med min præst, så vi egentlig bare på kirker. Men jeg købte en ny trøje fra Levi's, som jeg er rigtig glad for, og Naked Skin concealeren, som selvfølgelig også var et godt køb.
Min far er lige nu i U.S.A. så jeg bor ved min bedstemor. Mine forældre er ikke skilt, min mor er her også. Det er bare noget vi gør og det er rigtig hyggeligt. Jeg håber han køber noget lækket med hjem til mig, men vi må jo vente og se
Det var hyggeligt lige at skrive igen, og rigtig glad for du læste med, hvis du altså har gjort det

Ses

Likes

Comments

Hej blog

Første dag som blogger er overstået, og dag 2 er begyndt. I går var en mega grineren dag, totalt spænende som ny blogger. Det her er faktisk utrolig kikset, meeeeeen jeg er ligeglad.

Onsdag, ultimativ hade dag, slutter af med 2 matematik timer, efterfulgt af 2 historie timer. Men ellers hygger jeg mig med mine venner. JensTheBoi, EmilieKleväng og Kristian(the)Bo(ss) (shout out til bloggerne!!) Men det var hvad jeg havde for i dag, som sagt er mit liv ret kedeligt. Kort lifeupdate

Ses


Likes

Comments

Hej blog

Så fik jeg da lige begyndt at blogge var?
Det bliver nok rigtig spændende det her. Men ja

Jeg hedder Laura, jeg er 14 år og bor i Alminde(en mini by mellem Vejle og Kolding). Jeg går i 8. klasse og hygger bare rigtig meget. Jeg har en familie, ligesom de fleste, bestående af en mor en far og 2 søstre.
I min fritid spiller fløjte og dyrker gymnastik.

Så ja, håber i vil følge med på denne succes som det her nok bliver(joke).

Ses

Likes

Comments