Träningströja och tights från Fashionablefit (DRÖMBRA!)

Varit riktigt förkyld i över en vecka nu och den blir bara värre och värre? Saknar att träna och märker verkligen hur jag mår sämre av att inte ha med träningen i min vardag. Jag blir extra seg, sover bort cirka all min vakna tid och blir mer omotiverad till saker och ting, energilös helt enkelt.

Det är sjukt mycket i skolan just nu med samtidigt som jag jobbar hela helgerna och jag känner att jag börja tappa greppet kring skolan. Motivationen finns inte längre, vill bara ta studenten och dra härifrån, haha. Livet är helt enkelt inte på topp just nu men det är bara att hålla ut - 4 månader kvar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Keps från WoodWood

Likes

Comments

Kappa: Zara // T-shirt: Weekday // Jeans: Asos // Skor: Nike huarache

Kappa: Zara // Long sleeve: The Classy Issue // Jeans: Levis (Vintage) // Skor: Adidas Campus

Till höger ser ni överlyckliga mig bärandes på en påse från ''streetmachine'', vilket är en av mina favoritbutiker i Köpenhamn. Hade köpt en efterlängtad bomberjacka från Dime :) Rekommenderar starkt att gå in där om ni är på besök i Kph!

Vi hann även med att partaja, kommer dessvärre inte ihåg vad en enda nattklubb hette. Men festa kan den staden iallafall. Det var fullt ös fram till morgonen och många minnen skapades under dessa dagarna. En kväll var lite extra speciell eftersom vi av misstag råkade hamna på VIP:en (inte för man klagar) och blev bjudna på drinkar fram till tidig morgon.

Likes

Comments

#nouwoutfit

11 timmars jobb igår, 10 timmar idag. Blir inte så mycket mer än att äta sova jobba just nu, men jag klagar inte! gillar det faktiskt. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Jacket: Asos // Sweater: Kappa // Trousers: Lindex // Shoes: Adidas

Jacket: Zara // Cap: The Classy Issue // Trousers: Adidas Vintage // Shoes: Nike Huarache

T-shirt: The Classy Issue // Skirt: H&M // Shoes: Adidas

Likes

Comments


Önskar att jag hade gått runt i detta idag, men det är bilder från förra söndagen. Idag har jag jobbat 10-19 och sedan åkt direkt hem för att däcka i sängen. 

Igår var jag i Göteborg och såg den nya fifty shades-filmen, efter den gick vi till några barer och var hemma i Borås igen vid 03, så fick inte många timmars sömn inatt men det var det värt! ​

Likes

Comments