Yksi ehdottomasti suosikeista välipalaksi on smoothiet niiden helppouden ja nopean valmistuksen ansiosta. Ja onhan sekin toki tärkeää, että ne ovat myös ravitsevia ja terveellisiä välipaloja. Smoothiereseptejä oonkin julkaissut täällä lukuisia kertoja :D 

Vakioainesosiin smoothieissa mulla kuuluu avokadot, erilaiset marjat, banaanit sekä manteli- tai kauramaito. Tällä kombolla maku on kyllä joka kerta kohdillaan ja rakenne on myös täydellisen kuohkea. Usein lisään päälle vielä joko pähkinöitä tai raakasuklaata, kuten nyt tälläkin kertaa. Mun mielestä arkenakin on kiva silloin tällöin panostaa myös maun lisäksi siihen miten ruuan laittaa esille ja vaikkapa koristella annokset kauniisti, arjen luksusta! Toki usein on niinkin, että kiireessä lautaselle vain äkkiä kippaa ruuat, mutta sekin on ihan fine. :D

Kivaa maanantaita ja huhtikuun ensimmäistä! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Seuraavaksi olisi vuorossa postausta mun suosikki meikkivoiteista. Kuten ihonhoidossakin, niin myös meikeissä haluan suosia kosmetiikkaa, joka on mahdollisimman luonnonmukaista. Idun Mineralsilta olen löytänyt monia loistavia tuotteita niin meikeistä kuin kynsilakoistakin. Kyseistä merkkiä myydään apteekeissa ja tuotteiden ainesosalistoilta ei löydy mitään ylimääräisiä ainesosia, kuten parabeeneja tai hajusteita.

Nordic Veil meikkivoide on ollut mulla käytössä jo pidempään ja se on täydellisen peittävä tuntuen iholla kuitenkin kevyeltä. Ehkä tärkein vaatimus mulla meikkivoiteista on nimenomaan se, että meikki ei tunnu iholla minään ''pakkelikerroksena'' vaan enemmänkin niin kuin mitään meikkiä ei olisikaan. Kuitenkin haluan meikkivoiteelta myös peittävyyttä, joten toisinaan tämä on ollut vähän vaikea yhtälö! Tässä meikkivoiteessa kuitenkin toteutuu nuo molemmat toiveeni, joten tästä onkin tullut luottotuotteeni.

Norssken meikkivoide on itselleni vähän uudempi tuttavuus, mutta oon täysin ihastunut myös tähän! Tämä antaa iholle kauniin kuultavan lopputuloksen. Paras lopputulos itselleni syntyykin sekoittamalla näitä kahta meikkivoidetta keskenään. Lopputuloksena on sopivasti peittoa, mutta samalla hehkeän ja luonnollisen näköinen meikki. Näistä meikkivoiteista on saatavilla monta eri sävyvaihtoehtoa ja myös tarpeeksi vaaleita sävyjä.

Oletteko te testailleet näitä meikkivoiteita? Entä löytyykö teiltä jokin suosikki meikkivoide? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nämä tuotteet ovat olleet käytössäni jo pidemmän aikaa ja nämä ovat lunastaneet vakiopaikkansa ihonhoitorutiineissani. Ainoa ihan uusi tuttavuus on tuo Madaran puhdistusaine, mutta sekin on jo todettu oikein toimivaksi tuotteeksi. Mielestäni tuotteita on juurikin tärkeää käyttää pidemmän aikaa, jotta todellisen mielipiteen tuotteesta voi antaa. Nämä kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, sillä omalle iholleni olen sieltä puolelta löytänyt toimivimmat tuotteet. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen iho on yksilöllinen ja jokin mikä toimii toisella, ei välttämättä sovi toiselle.

Tämä Madaran Pihlaja Drops Glow Booster ihonhoitoöljy on ollut loistava lisä ihonhoidossa etenkin näin talviaikaan! Tämä jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi olematta kuitenkaan liian rasvaisen tuntuinen. Vain pari tippaa öljyä riittää hyvin ja tuote onkin näin todella riittoisaa. Laitan tätä aina viimeisenä kasvoveden ja voiteen jälkeen lukitsemaan kosteuden ihon pinnalle.

Tämä Madaran puhdistusaineen ostin vasta hetki sitten, mutta olen kyllä ollut tyytyväinen ostokseen. Käytän tätä kaksoispuhdistuksen toisena osana ja tämän jälkeen iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi. Poistaa myös silmämeikin oikein hyvin.

Olivia Kleinin Hydra lotion on ollut jo pidemmän aikaa luottotuotteeni, paras kasvovoide mitä olen käyttänyt! Olivia Kleinen tuotteet ovat muutenkin loistavia ja hinta-laatusuhde kohdillaan.

Flow Cosmeticsin ruusuvesi on kasvovesistä oma suosikkini, sillä se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa todella hyvin. 

Mitä tuotteita teidän ihonhoitosuosikkeihin kuuluu, löytyykö kenties samoja tuotteita? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit