Jeg har ikke været så aktiv, men jeg er igang med at skrive SRP, som skal afleveres i morgen. Dette indlæg vil jeg skrive om hvordan det er at flytte hjemmefra, da jeg lige er flyttet.

Jeg er næsten lige flyttet hjemmefra, og er endelig faldet til ro. Det er en mærkelig følelse af at forlade reden, ikke vågne op til sine forældre hverdag, eller få serveret alt på et sølvfad. Det er en mærkelig følelse at stå på egne ben, handle ind hverdag, gøre rent og bare sørge for sig selv, samtidig er det sjovt at prøve, føle sig lidt mere voksen.

Her er der nogle billeder af min lejlighed, jeg er på vej til at blive færdig, jeg mangler lige lidt på væggene..

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg ville vise jer nogle af mine outfits, som jeg har haft på de seneste dage. De er alle meget hverdags agtige, men stadig fede synes jeg selv. Jeg kan vildt godt lige at have meget enkelt tøj på, men så med et accessories. Som i kan se på de første tre billeder, har jeg enten mit Gucci bælte på, eller så skifter jeg i forhold til de to tørklæder. Jeg synes det er meget federe, hvis man har noget man lige kan tilføje til sit outfit, så det ikke bliver alt for kedeligt.

1. Billede har jeg nogle helt normale sorte bukser på fra Fillipa K, derefter har jeg en navy sweater på fra Envii. Da det er meget enkelt har jeg tilføjet mit Gucci bælte samt Gucci tørklæde.

2. billede har jeg mine sorte bukser på fra Envii, derefter har jeg en hvid sweater på, som jeg har tilføjet med mit tørklæde fra Sandro.

3. billede har jeg nogle bukser på som jeg købte i Paris, sammen med min nye Jakke fra The Kooples, suppleret med mit tørklæde fra Sandro.

4. Billede har jeg nogle bukser på fra Norr, sammen med en t-shirt fra Munthe.

Likes

Comments

Nu har jeg været hjemme i en uge, og er allerede træt af det, hahaha. Har haft meget travlt i skolen og så er SRP lige rundt om hjørnet, og har slet ikke overskud til det.... Vil bare på ferie og hygge mig med god mad og sove længe.

Jeg er også lige flyttet hjemmefra med min kæreste, så der er også nogle ting som jeg mangler at få styr på. Jeg vil snart tage nogle billeder og sætte herind når jeg er helt færdig med lejligheden, for pt er der stadig lidt flytterod, da vi kun har boet her i en lille måned.

Har faktisk været i biografen i dag, jeg var derinde med min veninde og hendes kæreste også min egen kæreste, man kan nærmest kalde det en dobbelt date. Vi var inde og se Underverdenen, som jeg synes var meget god, da danske film er blevet meget bedre med tiden. Den kan ihvertfald anbefales, og synes det super fedt med et dybere budskab i filmen - fremfor ren action.

I morgen vil lægge nogle vinter outfits billeder op som elsker at gå med til hverdagen.

Første billede er et billede af lidt fra mit køkkenet er det seneste billede af mit køkken

Det andet billede var mit outfit lige inden jeg tog afsted til biografen, jakken er fra The Kooples og skoene er fra Stuart Wietzman.

Likes

Comments

Min tur er ved at være overstået, og her kommer nogle gode fif til hvor man skal gå i byen og hvor man skal shoppe.

Mit absolut yndlingssted at shoppe i er Le Marais område, som er i det jødiske kvarter. Det er små fine gader og stræder, med små butikker og samtidig "high street" butikker. I og omkring Bastille er der også en masse små gader og stræder med butikker, der er smadder hyggelige og anderledes end det man ser i København. Ellers er der ved Operaen Galeries LaFayette hvor de store designere huserer og i januar måned er der store udsalg at hente. Til sidst er der Champs-Élysée, hvor alle de store modehuse er samlet, alt fra h&m til Louis Vuitton butik på 5 etager.

Er man efter en lang dag med at shoppe tørstig, så er det fedeste sted absolut Bastille med sine hippe cafeer og barer. Mit absolutte favorit sted er Rotonde i Bastille, hvor de servere de lækreste Mojitos. Ved omkring midnat bliver lyset dæmpet og gardinerne trukket for og ligepludselig er man i en klub. Musikken er blandet og atmosfæren er hip og cool.

Her kommer de sidste billeder fra turen, kan også være der kommer et opslag med de ting jeg har købt.

Palais Royal - få shopping butikker

Louvre

Place de la concorde

Likes

Comments

Jeg har de sidste par dage været i Paris, hvilket har været så dejligt. Et lille break fra skolen, hvor vi har shoppet, hygget, spist god mad og været på sightseeing. Paris er en af mine ynglings byer, især i Januar til shopping, hvis man vil spare meget så skal man tage til Paris! Her kan man snakke om udsalg, ikke ligesom hjemme i DK.

Vi bor midt i Paris, så det er vildt nemt at komme rundt og hurtigt at tage metroen rundt omkring.

Min Iphone har målt omkring 14km om dagen, så man bliver rimelig træt efter en hel dag. Idag har vi har været på Louvre, set Mona Lisa og selvføgelig shoppet. Her til aften var vi forbi Eiffeltårnet og se når de tænder lysene der funkler, det er vildt smukt og romantisk.

Her er lidt billeder fra turen, jeg poster de resterende i morgen :)

Kan være der evt kommer en lille shopping guide til Paris, da jeg nu efterhånden har været her mange gange og kender byen godt.
Eiffel tårnet

Mona Lisa

Le Marais - hyggeligt shoppe område

Musee de Louvre

Le Louvre

Champs-Élysée

Likes

Comments

Jeg har gået i noget tid og tænkt over at starte en blog, men det har taget noget tid til at tage mig sammen til at lave en, men nu er det gjort. Jeg vil have min blog primært skal handle om mode og hverdags ting, da jeg elsker mode og tøj, men også være lidt jordnær og kigge på hvad der rører sig i min hverdag.  

Da jeg er helt ny i blog verden, må i meget gerne skrive eller give feedback omrking det hele :)

Likes

Comments