PC010050PC010051PC010058PC010068PC010070PC010074 (2)PC010081 Viime viikonloppuna me tehtiin poikaystävän kanssa jouluinen reissu Tukholmaan laivalla. Olin niin pieni viimeksi ollessani Tukholmassa, että tämä oli mulle käytännössä ensimmäinen kerta Tukholmassa. Haluttiin lähteä Tukholmaan katsomaan vanhan kaupungin joulumarkkinoita ja fiilistelemään joulun alkua, ja siihen Tukholma oli kyllä hyvä kohde.


Sää oli varsin sateinen ja harmaa, ja siksi valokuvia tuli otettua vähemmän, mutta muutaman otoksen sain kuitenkin. Käytiin ostoksilla, vanhassa kaupungissa ja kävelyllä kuninkaanlinnan edustalla. Tukholmasta jäi mieleen joulukoristeet, joita oli paljon, mutta kuitenkin hyvällä maulla, ei tullut joulukoriste ähkyä. Pääsin myös harjoittelemaan ruotsin kielen taitoja, ja ihan muutaman kerran sain asioitua täysin ruotsiksi.


Joulukuu on alkanut mukavissa merkeissä, koska oon vihdoin päässyt pitkään vaivanneesta flunssasta eroon. Tämä viikko on viimeinen kouluviikko, jonka jälkeen lukukausi on tenttejä vaille paketissa. Mihin tää aika oikein menee? Mulla ei ole suunnitelmissa tehdä joulukalenteria tänä vuonna, mutta ehkäpä ensi vuonna. Rakastan joulumarkkinoita, joten haluan käydä katsomassa vielä Vanhan suurtorin ja Tuomaan markkinat, ja muutenkin fiilistellä tätä joulunalusaikaa.


Ihanaa joulukuun alkua!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kiia
,
Voi vitsi miten ihania, jouluisia kuvia!! Ihana tunnelma näissä 😊 Varmasti oli ihana fiilistellä tuolla! Tsemppejä sulle viimeisiin tentteihin!

Ihanaa juolukuun alkua sinnekin!
nouw.com/kiiainnanmaa
Lauralta
,
Kiitos, Tukholma oli kyllä ihana! 😊
nouw.com/lauralta
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229