Syksyn kuulumiset ja elämän hidastamisen taidosta

Paita - & other stories | farkut - Dr.Denim

Tuntuu että syksy on taas mennyt ihan hurjaa vauhtia, mikä tuntuu hassulta, koska oon oikeestaan viettänyt iisimmän syksyn kuin pitkään aikaan. Mun vaihtovuoden (2015) jälkeen tuntuu että elämä on mennyt vuodenajasta riippumatta ihan hurjaa vauhtia, ja oon koko ajan ollut haalimassa itselleni projekteja ja tekemistä ja yrittänyt sopeutua muutoksiin. Oon ennenkin pohtinut sitä, miten joka toisessa keskustelussa mainitaan omasta kiireestä ja ajan riittämättömyydestä, ja vaikka se tavallaan on negatiivista, niin silti siinä on joku postiivinen viba ja siitä mainitaan mielellään. Mutta ehkä tää nyt on ihan freesiäkin sanoa, mulla ei just nyt oo kiire.

Musta on kuitenkin aika huvittavaa että nyt kun mulla on aikaa niin käytän ihan suunnattoman paljon aikaa miettien sitä, miten voisin sen 'ylimääräisen ajan' täyttää. Oon hissuksiin alkanut katselemaan itselleni osa-aika töitä tai työharjoittelupaikkaa, ottanut muutamia ylimääräisiä kursseja koulussa ja muuten vain täyttänyt tyhjää kalenteriani kaikella. Sitten taas jos on kiire, niin haluaa vaan että voisi edes vähän hidastaa tahtia ja unelmoi tästä tahdista mitä elän nyt.

Luulen että tän kaiken tasapainoittelun keskellä kaipaan oikeastaan sellaista sopivaa määrää jostain kiireen ja rauhan välimaastosta. On kiva että on tekemistä mikä inspiroi ja saa elämän tuntumaan mielekkäältä, mutta sellaista yltäkylläistä kiirettä johon hukuttaa itsensä ihan täysin en kuitenkaan enää halua. Tuntuu että tasapaino tekemisen ja tekemättömyyden välillä on sellainen taito jota saa vielä pitkään opetella ja etsiä, mutta onneksi oon jo aika hyvin opetellut kuuntelemaan itseäni ja jaksamistani ja kiireenkin keskellä osaan vetää välillä happea.

Ihanaa marraskuuta kaikille! Miten teidän syksy on sujunut?

Tykkää-merkinnät

Kommentit