Sunnuntaina suunnattiin Helsingissä brunssille juhlistamaan poikaystävän synttäreitä. Olin Intagramista seuraillut kun monet tutut olivat käyneet Green Hippo Cafessa aamupalalla, ja siksi halusin itsekin päästä tsekkaamaan, että mikä tää kahvila oikein oli. Ajattelin ensin että olin pahasti jo trendistä jäljessä, mutta jatkuva kahvilaan saapuva ihmisvirta todisti mun ajatuksen kuitenkin vääräksi.

Kahvilan sisustus oli aika simppeli muutamilla hauskoilla yksityiskohdilla maustettuna. Brunssiin kuului omien makumieltymysten mukaan joko smoothie bowl, chiapudding, avokadoleipä, banaanipannarit tai scrambled eggs. Mun suosikiksi nousi ehdottomasti ihana oranssin värinen smoothie bowl, joka oli raikas ja kaunis.

Vaikka musta on kiva kehua kaikkia kuppiloita maasta taivaisiin (koska lets be honest, rakastan aina brunsseja. Aina), niin tää brunssi jätti mut ihan vähän kylmäksi. Miinusta annan lähinnä pannareihin lisätystä nutellasta ja liian tuhdista suklaakakusta, oon ehkä enemmän raikkaiden makujen ystävä.

Tästä kahvilan etusivulle

Ihanaa sunnuntaita ja tsemppiä maanantaihin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

FashionSituation
,
on kyllä todella herkullisen näköinen brunssi tuolla! 😊 nyt iski vaan kauhea nälkä kun näki noi ihanat ruokakuvat x)nouw.com/fashionsituation
Lauralta
,
haha tää on ruokapostausten huono puoli! 😊 nouw.com/lauralta
jenniseveriina
,
Ihania kuvia 😍 Brunssilla käyminen on mullakin jo pitkään ollut tavoitteena!nouw.com/jenniseveriina
Lauralta
,
kiitos! Brunssit on yksi mun ihan lempparijuttuja! musta brunssit on helppo tapa tuoda pientä piristystä arkeen 😊nouw.com/lauralta
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229