Oon ollut pari viikkoa poissa

No niinhän siinä on päässyt käymään. En oo tarkoituksella pitänyt lomaa, ei oo vaan tullut kirjoiteltua. Loman jälkeen arki iski nopeasti vasten kasvoja, kun kolmas periodi pyörähti käyntiin (joka on ehkä yksi mun kiireisimmistä periodeista koko kandin aikana), samalla mulla on yksi oma projekti jota yritän saada etenemään aikataulussa ja siihen päälle kirjoittelen hakemuksia ja yritän etsiä (epätoivoisesti?) kesälle töitä. Oon siis kirjaimellisesti aamusta iltaan puuhailemassa jotain.

PC150096

Mulle aina pahin kaamosmasennus tuppaa iskemään tammikuussa, koska silloin tuntuu, että kesään on oikeasti vielä ikuisuus. Oon alkanut tutkailemaan jo festaritarjontaa ja haaveilemaan lämpimistä illoista terdellä sekä valoisista aamuista. Mutta jos mä jotain oon 21 vuoden aikana oppinut, on se, että kesä kyllä tulee. Usko tai älä.

PC150099

Takki - Only, Zadaa / farkut - Dr Denim, Zadaa

kaulahuivi - 2nd hand / kassi - MariMekko, Zadaa

Pipo - Only / kengät - Halonen

Mut hei, tää oli nyt tän vuoden ensimmäinen postaus. Ikävä(hkö)stä sävystä huolimatta mun alkuvuosi on alkanut reippaasti, ja mulla on paljon juttuja, mitkä tekee mut iloseks. Oon aloittanut opiskelijaelämän, koulussa on meneillään mielenkiintoisia kursseja, mulla on paljon illanviettoja tiedossa, ja kohta on Ruishelmi, jonne pääsen fiilistelemään livemusiikkia. Oonkin todennut, että paras lääke kaamosmasennukseen on kalenterin täyttäminen mahdollisimman kivoilla jutuilla, joilloin sängystä noustessa on jotain tsemppaavaakin, mitä odottaa.

Kivaa loppuviikkoa! Miten teidän tammikuu on mennyt?

Tykkää-merkinnät

Kommentit