Navy and white stripes

 Kolme asiaajoista pidän... sanaristikoiden tekeminen. Se on niin terapeuttista kun saa uppoutua niin joutilaaseen puuhaan. Pidän myös paljon luonnosta ja liikunnasta!

joista en pidä... en pidä linnuista, varsinkaan lokeista, mulla on pieni lintufobia. En myöskään pidä maksalaatikosta tai makkarasta, melkein mitä vain muuta syön.

joita tein viikonloppuna... olin töissä, viimeistä viedään. Näin myös poikaystävääni sekä ystäviäni.


joita osaan... olen aika hyvä oppimaan kieliä. Osaan myös nukkua moooonta tuntia putkeen ja olen hyvä kuuntelija.

joita en osaa... olen huono missään musikaalisessa, vaikka musiikin kuuntelusta pidänkin. En myöskään osaa kävellä käsilläni tai muutakaan akrobaattista.

jotka minun pitäisi tehdä... siivota, kuten aina. Lisäksi pitäisi lähteä kohta kouluun ja käydä tänään kaupassajoista stressaan... muutokset ja kaikki uusi, olen vähän arjen rakastaja. Mutta sitä suuremmalla syyllä yritänkin muuttaa ja uskaltaa tehdä uusia asioita. Lisäksi stressaan edelleen vähän ajamista, vaikka minulla onkin ollut ajokortti jo muutamia vuosia.
jotka saavat minut rentoutumaan... kotona oleskelu, lukeminen ja musiikin kuuntelu.
joista puhun useasti... varmaan työasioistani ja opiskeuluistani. Puhun usein myös säästä, kun en keksi mitään muutakaan!


jotka puen mielelläni päälleni... mustat farkut ovat melkein aina ylläni. Lisäksi pidän kaikista tummista väreistä vaatteissa ja nahkatakista. Olen tosin koko kesän kulkenut ilman nahkatakkia, sillä unohdin sen koululle tehdessäni pääsykoetta! Mutta uusi on jo ostettuna kaapissa.

joita en pue päälleni... en pukisi päälleni mitään kauhean paljastavaa, sillä oloni olisi epämukava. Ehkä nykytrendeistä itseeni ei oikein iske verkkosukkahousut. En myöskään kulje ns. oloasuissa tai urheiluvaatteissa muuta kuin kotona/urheillessani. Haluan aina pukeutua edes vähän siisteihin vaatteisiin, mutta se on vain oma kummallinen tapani.

jotka haluaisin hankkia... haluaisin ostaa uudet lenkkarit, sillä vanhani alkavat olemaan aika puhki. Haluaisin myös uuden kameran ja uudet verhot kämppääni.


joista unelmoin... omasta yksiöstä, ja toisaalta että minulla olisi yhteinen asunto poikaystäväni kanssa, tai että edes asuisimme samassa kaupungissa. Unelmoin myös pienestä syyslomareissustani Kööpenhaminaan.

joita pelkään... no niitä lintuja, ja lokkeja. Pelkään myös yksin isossa talossa olemista ja yksin jäämistä.

jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa... no se yksiö, jälleen. Toivon myös, että saan kipinän opiskeluihin ja haluisin alkaa urheilemaan vähän aktiivisemmin, sillä kesällä olen ollut vähän laiska sen suhteen.

Paita - Cubus / Housut - cubus
  • Asuja
  • 20 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit