Naantali ja syksyn alku

Ihanaa syyskuuta! Niin se vaan kesäkin lensi ohitse, vaikka tuntuu, että justhan se vasta alkoi. Kesältä jäi ainakin mieleen reissu Ahvenanmaalle sekä road trip Pohjois-Norjassa, kuukauden mittainen kesäloma sekä lämpimät illat. Oon aina ollut kesäihmisiä ja siksi kesän jääminen tuntuu välillä haikealta, mutta onneksi musta löytyy edes ihan pieni ripaus syysfiilistelijää.

Tänä syksynä alkoi mun kolmas vuosi yliopistolla, joka tuntuu sekin ihan hullulta. Vastahan olin fuksi ja nyt ensi keväänä pitäisi olla jo kandi kasassa. Kolmas vuosi tuntuu tietyllä tapaa vähän ajanjakson lopulta, kun monet suuntaa kolmannen vuoden jälkeen vaihtoon tai työharjoitteluihin, tai tekee muita suunnitelmia. Mullakin on jo muutamia ajatuksia, mihin tästä ehkä kandin jälkeen jatkan, mutta niistä lisää myöhemmin. Vaikka elämä tuntuu odottavan jo tulevaisuudessa, niin yritän edelleen muistaa keskittyä tähänkin hetkeen, ja kolmannesta vuodesta nauttimiseen.

Nämä kuvat on parin viikonlopun takaa, kun käytiin kesän viimeisellä retkellä Naantalissa. Olin kesälle toivonut reissua Naantaliin ja Maarianhaminaan, ja sain kuin sainkin molemmat toteutettua. Rakastan vanhoja puutaloja ja niiden värikkäitä seiniä ja yksityiskohtia, sekä taloista huokuvaa tunnelmaa.

Ihanaa syyskuuta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit