Mitä ostin joululahjaksi?

Musta ois ihana sanoa, että oon niitä ihmisiä jotka rakastavat muille lahjojen ostoa, mutta mä en ole - mä en tykkää lahjojen ostamisesta ollenkaan. Luon varmaan turhan suuria paineita itselleni lahjoista, mutta en vain halua ostaa mitään sellaista, mille ei tule käyttöä. Pelkään aina ostavani lahjan, joka menee aivan hutiin ja samalla lahjojen suunnittelukin stressaa, kun pää lyö aivan tyhjää. Mitä ostaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea?

Halusin tulla esittelemään mun tänä vuonna oikeasti ostamat lahjat, jos jollain on vielä lahjojen osto kesken ja sais tästä vaikka inspiraatiota. Yritin etsiä lahjoja, jotka olis eettisesti tuotettuja ja joille tulisi käyttöä. Koska osa mun läheisistä lukee mun blogia, en voi tietenkään kaikkia lahjoja esitellä, mutta nämä lahjat menevät läheisille, jotka eivät niin mun blogia seuraile.

PC170105

Vesi bottle // 28,90 €

Vesipullot ovat olleet jo hetken muodissa, ja siksi mäkin nappasin yhden tällaisen lahjakoriin. Ostin juomapullon Vesi nimiseltä suomalaiselta yritykseltä, joka tuottaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja ja tukee samalla Itämeren suojelua. Valikoimasta löytyi mitä ihanimpia kuoseja ja kivan näköinen juomapullo saa varmasti hörppimään vettä ahkerammin. Tää on hyvä lahja myös miespuoliselle, jotka ainakin tuntuvat itselleni tuottavan eniten päänvaivaa.


PC170106PC170110

Guylian Dark Chocolate coated Cranberries

Cafetoria Napoleon French Roast

Me ostetaan siskon ja veljen kanssa usein yhteinen lahja vanhemmille, ja tänä vuonna haluttiin muistaa heitä herkkukorilla, johon kerättiin kaikkea hyvää. Ostin itse lahjakoriin suklaalla päällystettyjä karpaloita, jotka olivat vegaanisia ja aidoista marjoista tehtyjä, sekä erikoiskahvipaketin Cafetorian valikoimasta.

Ruoka on aina toimiva lahjaidea, ja varsinkin tällaiset vähän erikoisemmat, pienet 'luksus' tuotteet sopivat hyvin pukinkonttiin. Ruokalahjoja valkkaillessa on kiva myös kiinnittää enemmän huomiota ruoan valmistukseen, koska lahjaksi raaskii ostaa sen muutaman euron kalliimmaan, kestävästi tuotetun paketin.


PC170112

Lush Sultana of Soap // 6,95€ 100g

Kosmetiikka on myös aina varma valinta - ja varsinkin eettisesti tuotetut kosmetiikat. Mä nappasin Lushilta mukaan käsintehdyn käsisaippuan. Lush valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa, ja tuotteet varioivat kokonaan vegaanisista lakto-ovo-vegetaarisiin. Mä ostin 'sultana of Soap'-nimisen saippuan, joka on valmistettu mm. aprikooseista, herukoista ja karpaloista ja on vegaaninen.

Käsisaippua on siitä helppo lahja, että se tulee melko varmasti käyttöön, kun taas muiden kosmetiikkatuotteiden kanssa täytyy vähän tietää, että millaista kosmetiikkaa kukin käyttää.


PC170121

Desico-kynttilä //6,30€

Viimeisenä esittelyssä käsintehty desico-kynttilä, jonka ostin jouluisen punaisessa värissä. Kynttilä on kiva lahja, sillä se tulee helposti käyttöön ja piristää talvi-iltoina. Kynttilät sopivat myös hyvin lahjaksi jos etsii jotain pientä annettavaa, mutta kunnon pakettia ei viitsi lähteä etsimään.

Mitä sä oot ostanut tänä vuonna joululahjaksi?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Nää on tosi ihania lahjaideoita! Noita vesipulloja oon katelluki itselleni, mutta en ole raaskinut ostaa sellaista. Lahjan saaja varmasti ilahtuu tuosta!
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
Lauralta
Lauralta,
kiitos! mäkin oon niitä jo pidempään ihastellut, aivan ihania kuoseja 😊
nouw.com/lauralta
Nena Sofia,
Olipas tosi onnistuneita lahjahankintoja! Tuo Vesi-pullo pitää muistaa tulevaisuudessa, sillä toden totta, miesten lahjat on niitä hankalimpia! Keksin heti parikin miespuolista tuttavapiiristäni, joille tuo voisi sopia oikein hyvin lahjaksi 😊
www.nenasofias.fi