Loppukesän outfit

Farkkutakki - Zara / T-paita - & Other Stories

Mekko - Vero Moda / Kengät - Pace

Elokuu lähestyy jo loppuaan mutta Turkuun viikonloppuna iskeneet aurinkoiset ilmat eivät kyllä muistuta mua syksyn tulosta alkuunkaan. En tosin valita, oon ottanut ilomielin vastaan aurinkoa vielä viimeisille lomapäiville sekä heittänyt kesävaatteita päälle vielä ennen syysvaatteisiin siirtymistä.

Tää asu oli mulla päällä viime lauantaina kun tehtiin retki Naantaliin ja tässä asussa yhdistyy oikeastaan kaikki mun kesän luottovaatteet. Ostin tän nilkkapituisen hameen alkukesästä, ja oon pitänyt tätä ihan koko ajan - tai siltä ainakin on välillä tuntunut, haha. Tää hame on ihan superhelppo vaan heittää päälle, se on kevyt ja ilmava kuumille kesäpäiville mutta kuitenkin sen verran peittävä, että sillä on kehdannut mennä esimerkiksi töihin. Tää on tosi kivan näköinen ja sopii niin hienompien kuin arkistenkin vaatteiden kanssa. Oon tässä jo vähän miettinyt jos saisin tän hameen muunnettua vielä syyskäyttöön sukkahousujen ja villapaidan kanssa, niin saisin vielä nauttia kesävaatteista syksyn tultuakin.

Kengät on myös tämän kesän löytyjä. Oon yleisesti ottaen aika suunnitelmallinen vaatteiden ostaja, eikä mulla oo tapana tehdä juurikaan heräteostoksia, mutta nää kengät ostin ihan extempore erään työpäivän jälkeen. Mulla oli parisen kymmentä minuuttia aikaa odotella bussia ja pysäkki sattuu seisomaan ihan kenkäkaupan vieressä joten päätin ihan vain käydä vilkaisemassa. Oon jo muutaman kesän yrittänyt etsiä kesäkenkiä ja tää malli oli kummitellut mielessä jo jonkin aikaa, joten siksi varmaan mun silmä osuikin tähän malliin aika nopeasti ja nää kengät lähti matkaan mukaan melkein yhtä nopeasti.  Mun ongelma on ollut, että saan tosi herkästi rakot jalkaan, mutta kuin ihmeen kaupalla oon selvinnyt näistä kengistä ilman yhtäkään rakkoa, vaikka en ole sukkiakaan käyttänyt (!). Varmaan sanomattakin selvää, nää kengät on olleet jalassa jo melkein koko kesän läpi. 

 Ihanaa loppu elokuuta!

  • Asuja
  • 86 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit