Lemppareita

Paita // Urban Outfitters, 2nd hand

Housut // Dr.Denim, 2nd hand

Eetti lanseerasi tammikuun alussa kampanjan lempivaatteen puolesta, johon mäkin pääsin ottamaan osaa. Tää kampanja on musta aivan ihana idea kahdesta syystä; lempivaatteet on hyvä alku pikamuotia vastaan ja toisaalta, onko mitään parempaa kuin se että vaate on just eikä melkein?

Mun lempparivaatteiden valinnassa ei oikeestaan mennyt kauaa. Oon ostanut sekä housut että paidan Zadaasta ja molemmat on olleet mun ihan luottovaatteet näin talvella. Rakastan löysiä villapaitoja, jotka voi vaan heittää päälle, eikä pahimmillakaan pakkasilla tuu vilu. Oon oikeestaan koko talven kulkenut mun villapaitavarastoissa, ja tää villapaita on valehtelematta ollut joka viikko käytössä.

Housut saattaa olla jo tutut aiemmista asukuvista, mutta näitäkin oon käyttänyt viikoittain siitä asti kun ostin nämä. Oon aina ollut tosi huono housujen kanssa, ja siksi pitkään kuljin pelkissä mustissa farkuissa. Viime vuonna ostin kuitenkin kahdet uudet housut ja musta tuntuu, kuin koko vaatekaappi olisi löytänyt uuden elämän. Pelkästään housujen vaihtaminen sai niin paljon eloa mun vanhoihin paitoihin! Joka tapauksessa, ihastuin tähän malliin katosessani Skamia, kun Skamin Noora sai nää farkut näyttämään super hyviltä. Etsin täydellistä paria aika pitkään, kunnes Zadaassa silmiin osui hyvään hintaan saatavt housut, joita en olisi normihinnalla raaskinut ostaa, kun yleensä tän mallisia farkkuja sovitellessa olin vetänyt vesiperän. Mä sitten sormet ristissä toivoin, että saisin vihdoin ne 'just eikä melkein' farkut ja niinhän siinä kävikin. Nämä istuu kuin valettu!

Mikä on sun lemppariasu tällä hetkellä?

  • Asuja
  • 360 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Onpas kivat kuvat! Tollaset villapaidat on niin ihania, niissä on niin helppo olla sekä vain vetää päälle ♥
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
Lauralta
Lauralta,
Kiitos! Jep, mä oon kyllä villapaitojen suurkuluttaja 😊
nouw.com/lauralta
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Tosi kivan näköiset vaatteet! tuo neule näyttää ihanan lämpöiseltä <3 Noi dr. denim farkut on olleet mun lemppareita jo niin monta vuotta. Ne vaan voittaa kaikki muut farkut ihan kuus nolla 😃
nouw.com/sofiakeitaanranta
Lauralta
Lauralta,
Kiitos! mulle nää on ensimmäiset dr.denimit mutta oon kyllä tykännyt. Laatu ainakin tuntuu olevan parempi kuin muissa farkuissa mitä olen ostanut 😊
nouw.com/lauralta