Lauantaibrunssi @ Pinella

Varasin viime viikonloppuna pitkästä aikaa meille brunssipöydän, koska viime brunssista tuntui vierähtäneen jo ikuisuus. Oon täällä blogin puolella jo muutamaankin otteeseen maininnut mun rakkaudesta aamupaloja ja brunsseja kohtaan, ja siksi nää brunssiesittelyt on yksi mun ihan lemppari postaussarjoja ja tällä kertaa vuorossa on turkulainen ravintola Pinella.

Pinella sijaitsee Aurajoen varrella, Tuomiokirkkoa vastapäätä ja olin jo monesti mennyt Pinellan ohi ja ihaillut ulkoapäin kodikkaan oloista tunnelmaa. Kahden vuoden Turussa asumisen jälkeen alkoi siis jo olemaan vähän aikakin käydä tuumasta toimeen, ja jotenkin tää brunssi sattui kivaan väliin piristämään juuri ennen tenttiviikkojen alkua.

Brunssi oli tosi perinteisen skandinaavinen ja tarjosi salaatteja, kaloja ja leipää, ja makealta puolelta löytyi macaroneja, juustoja ja pieniä kakkupaloja. Tän brunssin makumaailma hiveli siis paremmin kuin hyvin mun makunystyröitä, ja lisäksi ravintolan kodikas sisustus teki aamusta entistä ihanemman. Vaikka brunssin tarjonta oli ehkä hieman suppeampi kuin monissa muissa joissa olen käynyt, niin kaikki oleellinen löytyi, enkä jäänyt erityisesti kaipaamaan mitään lisää. Lakto-ovo-vegetaristiselle ruokavaliolle brunssilautaselle löytyi kivasti kaikkea, mutta vegaaniruokia tuntui olevan aika vähän, joten kannattaa varmaan etukäteen kysellä niiden mahdollisuutta, jos on vegaaniruokavalio.

Pinellan sisustus oli sisältäpäin simppeli ja neutraali, mutta kodikkaan tunnelman loi ravintolan verrattain pienet sisätilat ja pienet ikkunat, joista pystyi vähän kurkistelemaan Aurajoen menoa.

Tästä pääset vielä Pinellan etusivulle.

Ihanaa viikonloppua!

Tykkää-merkinnät

Kommentit