Kuulumisia

Ajattelin näiden kaikkien tapahtumien jälkeen tulla kertomaan vähän omia kuulumisia ja tänään päällimmäisenä ajatuksena on ollut, että mulle kuuluu oikeestaan ihan hyvää. Oon nyt tehnyt työt ja opinnot etänä, muuttanut suunniteltua aiemmin kesäksi Helsinkiin, aloittanut juoksukauden ja ihmetellyt kevään tulemista.

Mulla oli ollut tarkoitus lähteä tänä lauantaina hakemaan loppujakin tavaroitani Turusta tätä Helsinkiin muuttoa varten ja olin vuokrannut auton ja kaikki, mutta sitten muutamien käänteiden seurauksena totesin torstaina että jos en nyt hae tavaroitani niin sitten en kyllä hae niitä ihan hetkeen. Lähdettiin sitten torstaina illalla vielä aika nopealla aikataululla töiden jälkeen Turkuun ja haettiin mun kasvit sekä kevät- ja kesävaatteet Helsinkiin. Olin stressannut jo aika paljon tätä koko muuttoasiaa ja seurannut uutisia silmä kovana, joten vaikka se lähtö tulikin aika nopeasti, sain siitä enemmän mielenrauhaa ja nyt tuntuu helpommalta olla kun tietää että kotona asiat on järjestyksessä ja kasvit hengissä.

Tän episodin seurauksena en kuitenkaan saanut vuokra-autoa enää peruttua joten päätettiin tehdä lauantainen kevätretki Hankoon, josta nämä kuvatkin on otettu. Hanko oli hiljainen (kuten arvata saattoi) mutta ilmat olivat mitä ihanimmat ja lisäksi tällainen pieni reissu teki ihan hyvää intensiivisen viikon jälkeen. Tuntuu vähän väärältä laittaa kuvia kevätretkestä kun somessa ei muusta pauhatakaan kuin siitä että olkaa kotona, olkaa kotona mutta uhmasin silti ja julkaisin nämä sekä täällä että instagramin puolella. Ehkä se on ihan piristävääkin saada välillä muuta sisältöä.

Olin aiemmin maininnut täällä että olin suunnitellut reissua keväälle ja mulla oli kuin olikin lentolippu varattuna toukokuun lopulle mutta se nyt jää tietysti tekemättä. Olen jo aikalailla luovuttanut sen suhteen että saisin hotellista rahoja takaisin mutta lentolipuista pidän vielä sormet ja varpaat ristissä. Totesinkin jossain kohtaa että tästä koronasta tuli aika kallista touhua kun parin sadan hotellihuone jäi käyttämättä ja yksi auto tuli vuokrattua aika turhaan.

Noi molemmat tuntuu silti aika pieniltä asioilta sen rinnalla että oon saanut pitää työpaikkani, eikä kukaan mun lähipiiristä ole sairastunut. Vaikka olin jo kovasti odottanut reissua ja ehtinyt jo tutkailemaankin reissukohteen tarjontaa niin ajattelen optimistisesti että kyllä senkin aika on vielä joskus ja että asiat tapahtuu kyllä aina silloin kun niiden on tarkoituskin tapahtua.

Tänä keväänä oon kirjoittanut ahkerasti kandiani ja nyt näyttää siltä että keväällä saan kandintutkinnon kasaan, ja oon siitä jo nyt tosi innoissani. Ulkoillessa on kanssa ollut ihana huomata miten linnut ovat alkaneet laulamaan ja luonto on jatkanut kulkuaan kohti kevättä. Ollaan myös innostuttu pelailemaan kotona Kivi lautapeliä joka muistuttaa vähän Yatzia ja ajateltiin tänään osallistua Earth Houriin (johon haastan muuten teidätkin). Kyllä kaikesta vielä selvitään.

Ihanaa viikonloppua, pysykää terveinä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit