Kesäkuun kuulumisia

Long time no see alkaa olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus täällä mun blogissa. En oo taaskaan oikein saanut aikaiseksi tehdä postausta, ja ei mulla oo siihen mitään hyvää selitystäkään. Oon aatellut usein, että pitäisi, mutta se on jäänyt vaan ajatuksen tasolle. Ei kai siinä sen kummempaa.

Kesäkuu on kuitenkin tullut, hieman viileänä, mutta eiköhän se tästä vielä lämpene. Aloitin kesätyöt uudessa työpaikassa toukokuun puolella, ja oon taas kiitellyt onneani, että mun työpaikka on ollut kiva, oon nauttinut töistä ja työkaverit on olleet tosi mukavia ja auttavaisia. Vaikka välillä harmittaa, että koko kesä menee taas töiden parissa, niin on kuitenkin ihanaa, kun töihin voi lähteä hyvällä mielellä ja päivät menee nopeasti.

No, kivasta työstä huolimatta, oon vähän salaisen kateellisena katsellut kavereiden postaamia lomakuvia. Tuntuu että kaikki ovat olleet mitä kauneimissa kohteissa ja ottaneet paljona ansaittua lepoa, kun oon itse ollut töissä. Oon lähdössä tänä kesänä reissuun vasta elokuussa, ja yritän olla liikaa odottamatta sitä - en halua, että koko kesä menee siinä, että odotan elokuuta. Tässäkin hetkessä on ihan hyvä. Tää kesä on siitä erilainen, että en oo menossa minnekään festareille ja muutenkin tuota elokuun reissua lukuunottamatta suunnitelmat on aika auki. Jos päästäisiin poikaystävän kanssa piipahtamaan Ahvenanamaalla ja ehtisin mökille, olisin aika tyytyväinen.

Halusin kanssa jakaa vähän kuulumisia ihmissuhteiden osalta vaikka en oo yleensä hirveästi juttele parisuhdeijutuista täällä blogin puolella. Heinäkuun alusta meistä on kuitenkin tulossa poikaystävän kanssa avopari - ainakin hetkeksi. Tuo toinen puolisko valmistuu kesäkuussa korkeakoulusta ja suuntaa armeijaan, joten armeijan ajaksi poikaystävä muuttaa tänne Turkuun mun luokse. Ollaan koko meidän suhteen ajan asuttu eri kaupungeissa, joten oon jo aivan täpinöissäni siitä, että saan pienen hengähdystauon junassa ja bussissa istumisesta. Pitkän 'kaukosuhteen' jälkeen tuntuu luksukselta saada viettää viikonloppuja kotona, vaikka toisaalta, tuun varmasti ikävöimään Helsinkiä.

Nää kuvat on muuten Kumpulan puutarhalta, jossa olin joskus toukokuun puolella. Rakastan kasvitieteellisiä puutarhoja, vaikka kuvaajana en oo kyllä kukkakuvien isoin ystävä. Kaupunki- ja henkikökuvissa on mun makuun ainakin enemmän tunnelmaa.

Ihanaa kesäkuuta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit