Joulukuu ja itsetehty villapaita

Heippa ja ihanaa joulukuuta! Varmaan jo heti kuvien värikkäät lehdet sekä mun vaatetus paljastaa että nämä kuvat on otettu jo jonkin aikaa sitten - taisi olla lokakuun alussa. Olin vain ihan kokonaan unohtanut julkaista näitä, mutta parempi kai hieman myöhässä kuin jättää kokonaan julkaisematta. Innostuin viime talvena neulomisesta ja nyt tänä syksynä tartuin jälleen puikkoihin ja niin syntyi tämä harmaa villapaita (sekä pari muutakin pienempää juttua myöhemmin). Musta on jotenkin kiva puuhailla aina jotain ja neulominen on mitä parhain ajanviete esimerkiksi televisiota katsellessa.

Tuntuu että syksy on mennyt kauhean nopeasti, vaikka juuri mitään ei ole varsinkaan viime aikoina tapahtunut. Oon jatkanut töissä pari päivää viikossa ja muuten aika on kulunut opiskellessa. Muutin kesän jälkeen takaisin Turkuun ja vaikka vähän uumoilinkin että koko vuosi saattaisi mennä etäopiskellessa, oon silti ollut tyytyväinen muuttoon ja ollaan taas reissailtu vuoroviikonlopuin Turussa ja Helsingissä.'

Kesän jälkeen ostin myös urheilukellon kun halusin palkita itseni rankan kesän jälkeen ja töistäkin oli kertynyt vähän ylimääräistä taskurahaa, ja oon nyt innostunut treenaamaan enemmän tän ostoksen myötä. Kesän ja kevään aikana mun kunto romahti aika pahasti (niin kuin ehkä osa teistä voi samaistua) mutta oon nyt syksyn aikana saanut sen palaamaan ja ehkä jopa parannettuakin vähän. Mua harmitti tietysti kovasti kun nyt kuntosalit ja ryhmäliikunnat menivät ainakin yliopiston puolesta kiinni mutta oon pistänyt tossua toisen eteen juoksupoluilla. Turun lumettomassa ja lämpimässä talvessa on siis hyvätkin puolensa ja oon kanssa huomannut että aika monessa kelissä ulkoilu on oikeestaan ihan mukavaa. Aina ei tarvitse paistaa aurinko eikä sitä täällä Suomessa kyllä kannata jäädä odottelemaankaan.

Mutta etäilyn, neulomisen ja urheilun lisäksi ei ole juuri tapahtunut mitään muuta. Tein tänään vuoden viimeiset kouluhommat pakettiin ja ensi viikon alussa lähdenkin kotiin joulunviettoon. Ootan jo innolla kaikkien jouluherkkujen syömistä sekä hengailua koko perheen voimin, tekee hyvää ladata akkuja taas ennen kuin tammikuussa jatkuu arki.

mukavaa joulun odotusta!

  • Asuja
  • 16 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit