Gast cafe

Halusin tulla jakamaan yhden kahvila suosituksen Tukholmasta, koska Tukholma on sellainen kohde, jossa monen suomalaisen tulee varmasti useamminkin käytyä ja on kiva löytää hyviä ruokapaikkoja reissujen varalle. En enää muista, missä törmäsin tähän kahvilaan, mutta muistan, että ne ruoat näytti niin hyviltä että halusin käydä kokeilemassa.


PC010059PC010063PC010064PC010065Syötiin brunssiin kuuluvat leivät, mulla oli avokadoa ja kananmunaa, poikaystävällä sieniä ja avokadoa. Mun leipä oli niin simppeli mutta ihan superhyvä, ja mietin, että pitäisi joskus kotonakin tehdä. Kahvilassa oli niin liha- kuin kasvisvaihtoehtojakin, joka on musta hyvä, niin jokaiselle ruokailijalle löytyy jotakin.


Tykkäsin myös kahvilan sisutuksesta, valotus oli kivan hämärä ja korkea katto toi kivasti avaruutta kahvilaan. Kahvila oli kotoisa ja moderni, ja koska kahvila sijaitsee lähellä kouluja, kahvilasta löytyi paljon opiskelijoita. Olin kanssa ylpeä itsestäni, kun sain ruoat tilattua kokonaan ruotsiksi, haha. Ehdoton suositus Tukholmaan!


Tässä linkki kahvilan sivuille: https://gastcafe.se/

Tykkää-merkinnät

Kommentit