Viime viikonlopuksi oltiin suunniteltu rankan syyskuun päättymisen kunniaksi treffi-iltaa. Käytiin aika klassisilla treffeillä, syömässä, cocktail-baarissa ja leffassa. Me tehdään paljon kaikenlaista yhdessä, mutta tosi harvoin syödään ulkona, joten tää oli kivaa vaihtelua. Ravintolaksi valikoitui Helsinkiin avattu No pizza, joka sijaitsee aivan Rautatieasemaa vastapäätä Citycenterillä. Valitsin itse buffalo-mozzarella-pizzan ja poikaystävä söi skandinaavisen pizzan, jossa oli savulohta, kananmunaa ja suolakurkkuja.

Ruoka oli ihan hyvää, mutta suosikkipizzeriaksi en tätä nostaisi. Lankunmuotoiset pizzat olivat hauskat ja itse pidän ravintoloista, joissa voi tilata ja maksaa suoraan tiskiltä. Oltiin kuultu hyvää paikan roseeviinistä joten tilattiin niitäkin lasilliset. Parasta ravintolassa oli kuitenkin näkymä suoraan vilkkaille kaduille. Ikkunoista oli kiva katsella kaduilla kulkevia ihmisiä ja istuskella.


Suunnattiin seuraavaksi Chihuahua Julep nimiseen cocktail-baariin, joka oli poikaystävän kehittelemä yllätys mulle. Ihmettelin kun aiemmin päivällä oli puhetta että ei sitten puhelimia treffeillä ja oletko varma että haluat kameran ottaa. Baarille saapuessa kaikki alkoi kuitenkin käymään järkeen - baarin ovessa oli lappu että ei puhelimia tai kameroita. Syy tähän oli baarin vanhanaikaisuutta henkivä teema, jossa baareihin tultiin viettämään aikaa ystävien kanssa, kun puhelimia ei ollut. Sisään päästäkseen tuli soittaa ovikelloa ja oven tuli avaamaan brittiaksentilla englantia puhuva mies. Sisällä sisustus toi mieleen Kuuban ja muut latinalaisen amerikan maat, musiikkina soi 70-luvun musiikkia ympäri maailman ja cocktailit olivat todella hyviä (ja hieman hintavia). Cocktailvalikoima erottui muista baareista, sillä yhtäkään ginistä tehtyä cocktailia ei valikoimasta löytynyt, Mulla ei valitettavasti ole kuvia paikasta kuvauskiellon vuoksi mutta paikka oli kaikessa erikoisuudessa ehdottomasti käymisen arvoinen.

Oon jo torstaina suuntaamassa kohti Wieniä ja sitä ennen yritän saada kaikki kouluhommat hoidettua. Syksy on sujunut mun osalta ihan mukavasti ja tuntuu niin ihmeelliseltä että nyt on jo lokakuu!

Ootko sä käynyt No pizzassa tai Chihuahua Julepissa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni Kivimäki
,
Onpa tosi kiva blogi ja aivan ihana banneri! Oli pakko lueskella enemmänkin sun tekstejä 😊
Vitsit toi Chihuahua Julep cockail-baari kuulosti mielenkiintoiselta paikalta, harmi ettei Helsingissä päin tule liikuttua. Tekisi varmasti hyvää viettää iltaa baarissa ilman kännyköitä 😃
www.blogger.com/profile/140841053302032833
Laura
,
Kiitos! Ja jep, tällanen baari oli mullekin ihan uus juttu. Blogin puolesta toki harmittelin kun en kuvia sieltä saanut, mutta baarin idea oli silti hauska 😊www.blogger.com/profile/037312718420464720
IP: 82.99.3.229