5 x 3 asiaa ja syksyn lemppariasu

Käytiin viime viikonloppuna ottamassa vähän syksyisempiä asukuvia, ja tässä mun tän hetken luottoasu. Ostin tän takin tänä syksynä, ja oon käyttänyt sitä päivittäin. Rakastan sen simppeliä ja tyylikästä leikkausta. Nää housut on jo muutaman vuoden vanhat, mutta nekin ihan lempparit, ne on paitsi tyylikkäät, niin rennot ja maailman mukavimmat jalassa! Haluisin vetää nää aina vaan päälle, koska koulussa ei ole mikään ikävämpää kuin kireissä housuissa luennolla istuminen.

Oon taas nähnyt blogeissa seilaavan näitä kolme asiaa - tyyppisiä postauksia, ja ajattelin että olisi kiva itsekin välillä tarttua haasteeseen. Rakastan näitä 'kolme asiaa' tyyppisiä postauksia, koska niissä saa aika kätevästi kerrottua kuulumisia ilman sitä hiusten haromista, että mitä sitä nyt tällä kertaa kertoiskaan.

3 asiaa, joista pidän erityisen paljon nyt...

Näissä kuvissakin olevasta takista, josta mainitsinkin jo

Oon kanssa alkanut hörppimään teetä iltaisin, mun sisäinen syysfiilistelijä alkaa heräilemään kesän jälkeen.

Aloitin pitkästä aikaa neuleprojektin, ja oon jäänyt ihan koukkuun! Toivottavasti saan myös pian blogin puolelle kuvia tästä.


3 asiaa, joita tein viikonloppuna...

Yritettiin korjata mun pyörää, ja tää yritys ei mennyt ihan putkeen. Mun pyörästä on varastettu satula ja kumit ovat tyhjänä ja viime viikonloppuna otettiin projektiksi korjata tää, mutta meidän korjaustaidot eivät tainneet vielä olla ihan riittävällä tasolla...

Herkuttelin juustoilla ja viinillä. Mun yks ihan lempparijälkkäreitä on juustot, ja aina välillä annan itselleni luvan laittaa vähän enemmän rahaa tällaisiin herkkuhetkiin.

Otettiin nämä asukuvat ja käytiin kävelyllä.


3 asiaa jotka minun pitäisi vielä tehdä tänään...

Lähteä yliopistolle tekemään koulutehtäviä. Rakastan kuitenkin näitä vähän hitaampia aamuja!

Tehdä iltaruokaa. Oon ihan rakastunut uunivihanneksiin ja niitä on tänäänkin luvassa.

Tiskata. En tiedä pitäisikö sitä ostaa tiskikone vielä jossain kohtaa...


3 asiaa jotka olen oppinut lähiaikoina...

Että pitäisi vain tehdä kursseja joista on oikeasti kiinnostunut, ei vain kursseja jotka tuntuvat siltä, että niistä pääsee helpolla. Terveisin epämotivoinut opiskelija, hah.

Syksy on kivaa aikaa, jos ei sada, tuule tai ole kylmä.

Antamaan asioille aikaa, eikä kiirehtiä kaiken kanssa. Oon vähän sellaisessa odottavassa tilassa, odotan tulevaisuutta ja seuraavaa elämänvaihetta, mutta kaikelle pitää antaa oma aikansa ja paikkansa.

takki - Mango | housut - Vila

huivi - 2nd hand| kengät - Adidas

3 kivaa asiaa viime kuukaudelta...

Jesse Markinin keikka, joka oli pari viikkoa sitten Tampereella. Ihan huikea artisti ja vielä huikeampi keikka.

Koulun alku.

Uudestaan löytynyt treenirutiini. Oon kesäisin aika laiska treenaamaan, mutta syksyllä arjen alkaessa pääsen aika mukavasti takaisin siihen hommaan mukaan.

Ihanaa loppuviikkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit