12 kuvaa vuodelta 2019

TAMMIKUU 2019

Viime uusi vuosi sujui tutuissa merkeissä Tampereella, kun oltiin varattu kaveriporukalle pöytä eräästä ravintolasta ja vietettiin mukava ilta. Tammikuussa yliopisto jatkui täydellä tohinalla, sillä olin ahtanut kolmannen periodin lukujärjestyksen melko täyteen. Tammikuussa en muuten tehnyt mitään sen ihmeellisempää, vietin iltoja ystävien kanssa, urheilin ja odottelin kesän saapumista. Aloitin myös viime vuoden tammikuussa mun kapselivaatekaapin, mikä oli kyllä yksi vuoden parhaita juttuja.

HELMIKUU 2019

Helmikuussa Turussa järjestettiin Pikku Laskiainen, johon osallistuin itsekin tuttuun tapaan. Lisäksi kävin Ruishelmessä kuuntelemassa paria suosikki artistia, taputtelin tenttejä pakettiin ja kävin ahkerasti työhaastatteluissa.

MAALISKUU 2019

Maaliskuussa jatkoin edelleen työhaastatteluissa käymistä, mutta onneksi se kantoi hedelmää ja sain varmistettua työpaikan itselleni kesälle. Sen jälkeen aloin todella odottamaan jo kesän alkua, ja leikkasin tukkani lyhyeksi kesää varten (ehkä omaan makuun tuli napsaistua vähän liikaakin, sillä multa kesti niin kauan tottua uuteen tukkaan). Maaliskuussa lopetin myös lihansyönnin, ja vaikka olin joskus ajatellut ettei niin ehdottomat päätökset voisi koskaan sopia mulle, niin lopulta sekin oli yksi vuoden parhaita päätöksiä. Vietettiin myös poikaystävän synttäreitä ja käytiin brunssilla.

HUHTIKUU 2019

Nämä vuoden kuvakollaasit on siitä hauskoja, että yhtäkkiä tulee mieleen vuoden aikana tapahtuneita juttuja, jotka oli jo kokonaan unohtanut - esimerkiksi se, että huhtikuussa mun itävaltalainen ystävä oli viikon verran käymässä mun luona. Kierretiin sen viikon aikana Helsinki, Turku ja Tampere, käytiin kahvifestareilla ja Kiasmassa. Huhtikuussa oli myös pääsiäisloma jonka vietin Tampereella, täytin 22 vuotta ja loppu huhtikuussa alkoi valmistautuminen vappuun erilaisten tapahtumien merkeissä.

TOUKOKUU 2019

Toukokuussa sain mun toisen vuoden yliopistoa purkkiin ja vietin opiskelijavappua Turussa ystävien kanssa. Toukokuussa aloitin myös kesätyöt uudessa työpaikassa ja tehtiin kesäretki Porvooseen. Kävin Ruissalossa piknikillä ja hankin kesän ensimmäisiä rusketuksia.

KESÄKUU 2019

Kesäkuu sujui lähinnä töiden merkeissä ja vietin ensimmäistä kertaa kesän Turussa. Kesäkuussa oli tuttuun tapaan juhannus, jonka vietin poikaystävän mökillä. Poikaystäväni muutti myös kesäkuussa armeijan ajaksi Turkuun mun luokse, ja oli jotenkin ihana tunne kun meillä oli hetkellisesti vain yksi koti yhdessä kaupungissa eikä kahta kotia eri kaupungeissa.

HEINÄKUU 2019

Heinäkussa tehtiin ihana pikku reissu Ahvenanmaalle ja Maarianhaminaan, ja ihastuin Ahvenanmaan maisemiin. Heinäkuussa kävin myös Tampereella, vietin iltoja ulkona ja luin paljon kirjoja. Olin viime vuonna päättänyt ottaa kesän iisisti ja vietin aika paljon aikaa myös yksinäni, ja skippasin esimerkiksi festarit kokonaan.

ELOKUU 2019

Elokuussa mulla alkoi kuukauden mittainen kesäloma, mikä tuntuu kyllä edelleen aivan käsittämättömältä luksukselta. Tän kuukauden aikana tehtiin mun kolmen kaverin kanssa road-trip Lofooteille, mikä jää kyllä mun elämän yhdeksi rakkaimmista muistoista ja parhaimmista viikoista. Elokuussa kävin myös mun siskoni kanssa mökillä, olin pari päivää vapaaehtoisena SHIFT- business festivaaleilla ja siivosin vaatekaappia varaamalla kirpparipöydän.

SYYSKUU 2019

Syyskuussa palasin yliopistoon ja vaihdoin virallisesti mun pääainetta, ja mulla on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että tiedän mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja että oon löytänyt oman juttuni. Kävin myös Jesse Markinin keikalla, aloin taas treenaamaan säännöllisesti ja muuten vietin vain leppoista arkea Turussa. Syksy tuntui ihanalta ja rakastuin Turussa olemiseen ihan uudella tavalla, kun sain olla Turussa viikonlopusta toiseen, enkä jakamaan aikaani Helsingin ja Turun välillä.

LOKAKUU 2019

En tiedä onko muillakin sellaista fiilistä, että vuoden 2019 syksy oli vielä tavallista sateisempi ja harmaampi? Muistan lokakuulta vain päivitelleeni miten viime vuonna ei varmasti satanut näin paljoa, mutta tiedä tuota sitten, haha. Lokakuussa kävin pitkästä aikaa sitseillä ja sekä finnkinon opiskelijapäivien mysteerinäytöksessä, jonka elokuvaksi paljastui Täydellinen joulu.

MARRASKUU 2019

Marraskuussa kävin elämäni ensimmäistä kertaa katsomassa balettia Tampere-talolla ja pidettiin rento viikonloppuloma Naantalin kylpylässä. Mun vanhemmat ja sisko tulivat myös marraskuun lopulla käymään Turussa ja kävin joulutorilla etsimässä joulufiilistä.

JOULUKUU 2019

Joulukuussa vietin itsenäisyyspäivää Tampereella, tein viimeisiä tenttejä, kävin muutamissa pikkujouluissa ja tulin joulun viettoon Tampereelle. Joulukuun aikana sain myös uuden työpaikan, jossa on tarkoitus aloitella osa-aikaisena heti tammikuusta alkaen. Joululoman aikana oon vieraillut isovanhempien luona ja nähnyt ystäviä.

Vuosi 2019 oli ehkä kokonaisuudessaan paljon hiljaisempi kuin monet muut vuodet, mikä näkyi myös esimerkiksi blogihiljaisuutena ja kuvien puutteena. Vuodelta 2020 odotan kandin valmistumista ja uudessa työpaikassa aloittamista. Oon myös haaveillut että keväällä lähtisin pienelle reissulle, ja kesälle on suuniteltu jo kavereiden kanssa festareita. Jos oikein innostun niin saatan lähteä taas puolimaratonillekin. Toivotavasti vuodesta 2020 tulee inspiroiva, tapahtumarikas ja toimelias.


Ihanaa vuotta 2020!

Tykkää-merkinnät

Kommentit