12 kuvaa vuodelta 2018

Tammikuu

DSC_0365

Hitsi hitsi, mitä mä oikein tein tammikuussa? Pidin ainakin viime vuonna ystäville uudenvuodenjuhlat Tampereella, jotka olivat oikein onnistuneet. Tammikuussa mulla ei ollut mitään isoja tapahtumia, joten kävin koulussa, urheilin ja näin ystäviä.

HelmikuuDSC_2842

Helmikuussa osallistuin Turussa järjestettäviin approihin ja kävin katsomassa mun siskon wanhojen tansseja. Tuntui kivalta käydä vanhalla lukiolla, vaikka omista lukioajoista ei ole kuin ihan muutama vuosi. Tuskailin koulu motivaation kanssa ja kyseenalaistin paljon, että olenko mä ollenkaan oikeassa koulussa.

MaaliskuuDSC_2794

Maaliskuussa vietettiin poikaystävän syntymäpäiviä ja tein paljon kouluhommia. Mulla oli ihana viikon loma koulusta, jolloin ehdin lepäilemään vähän. Aloin odottelemaan kesää ja suunnittelemaan festareita. Mun kämppä alkoi myös vihdoin lämpenemään talven jälkeen ja leikkasin myös hiukset lyhyeksi kevättä varten.


HuhtikuuP4120149

Huhtikuussa täytin 21 ja ostin itselleni synttärilahjaksi uuden kameran, joka oli ehkä paras ostos koko vuonna. Stressailin että tulisiko kameralle käyttöä, mutta nykyään se on jo ihan vakiovaruste mun kassissa. Pääsiäisloman ajaksi lähdin kotiin Tampereelle, mutta koko loman käytin tenttiin lukemiseen, koska tiesin tentin olevan vaikea - mutta aherrus palkittiin ja pääsin läpi. Aloitin myöskin mun ensimmäisen opiskelijavapun, ja juoksin vappuaaton haalareissa pitkin Turun keskustaa.


ToukokuuP5260190

Toukokuu tiivistettynä sujui junassa joko Tamperetta tai Turkua kohti, koska aloitin kesätyöt Tampereella samalla kun viimeistelin tenttejä Turussa. Kun olin siitä rumbasta selvinnyt, lähdettiin poikaystävän kanssa matkalle Barcelonaan. Barcelona jäi mieleen aurinkoisena ja lämpimänä. Kävin myös toukokuussa Olavi Uusivirran keikalla ja pääsin nauttimaan kesän ensimmäisistä helteistä.

KesäkuuP1010001

Kesäkuussa tein töitä ja nautin kesästä. Järjestin isolla porukalla kotona kesäjuhlia, joista tuli oikein kivat. Löysin paljon uutta musiikkia soittolistalle. Juhannus sujui työnteon merkeissä mutta onneksi ehdin työpäivän päätteeksi vielä kaverille juhannuksen viettoon. Seurasin jalkapallon mm-kisoja televisiosta ja kävin itsekin potkimassa palloa välillä.

HeinäkuuP1010075

Heinäkuu alkoi muutolla, kun olin kesäkuussa saanut yllättäen uuden asuntotarjouksen Tyssiltä. Sain ihan huipun asunnon, josta jaksan edelleen olla fiiliksissä. Heinäkuussa kävin Ruississa jo kolmatta kesää putkeen, ja aurinko paistoi jälleen. Töissä jouduin ennestään täyden työviikon lisäksi tekemään ekstavuoroja, jotka meinasivat käydä raskaiksi. Heinäkuussa tein kavereiden kanssa road-tripin Yyteriin ja istuin terdellä. Mä olin yksi niistä kummallisista suomalaisista, joka rakasti sitä heinäkuun helleaaltoa.

ElokuuP1010214

Heinäkuussa mun treenimotivaatio oli laskenut ihan nollaan, mutta elokuussa aloitin jälleen juoksemaan Tampereen puolimaratonia varten. Ajoin ensimmäistä kertaa elämässäni autolla Turku-Tampere välin, kun vietiin muutamia tavaroita kaverin kanssa uuteen kämppään. Kävin myöskin Linnanmäellä.

SyyskuuPA060051

Syyskuussa jatkui Tampere-Turku-rumba, kun tein viimeistä kuukautta töitä Tampereella ja opinnot jatkuivat Turussa. Ehdin kuitenkin aloittamaan opiskelijaelämän ja pidin mun luona Turussa etkoja ja vedin haalarit taas kesän jälkeen jalkaan. Juoksin puolimaratonin ihan tosi huonolla ajalla, mutta olin kuitenkin ylpeä, että juoksin. Syyskuussa eksyin myös pitkän tauon jälkeen partioretkelle, joka oli tosi kivaa.

LokakuuPA150020

Lokakuussa asetuin Turkuun kunnolla ja nautin opiskelusta. Tein reissun Wieniin tapaamaan vaihtovuoden aikaisia ystäviä ja kävin Linnanmäellä valokarnevaaleilla. Pidin myös tupareita Turussa ja musta oli kiva koota kaikki ystävät yhteen viettämään iltaa.

MarraskuuPC010068

Marraskuussa juhlittiin äidin synttäreitä Tampereella ja vietin paljon aikaa Helsingissä. Koulussa oli meneillään mielenkiintoisia ja kivoja kursseja ja musta tuntui, että löysin vihdoin paikkani koululta. Eksyin opiskelijaristeilylle ja marraskuun lopulla lähdin vielä Tukholmaan.

JoulukuuPC150091

Joulukuussa viimeistelin tentit, vietin itsenäisyyspäivää, kävin Tuomaan markkinoilla ja palasin jouluksi kotiin Tampereelle. Ehdin käymään molempien isovanhempien luona ja tapaninpäivänä lähdin tanssimaan parin kaverin kanssa. Jouluna oon nauttinut erityisesti siitä, kun koko perhe on ollut koolla ja oon ehtinyt näkemään muualle opiskeluiden perässä muuttaneita ystäviä.

Kokonaisuudessaan vuosi 2018 oli ihanan tasainen, eikä mulla tullut eteen mitään isoja muutoksia. Pidin ehkä vähän liian vähän vapaapäiviä, näin sopivasti ystäviä, urheilin urheilemisen ilosta ja matkustin paljon. Muistan olleeni tosi onnellinen koko vuoden ja välillä pysähdyin ihmettelemään, että miksi näin. Opin kuitenkin, että silloin kun menee hyvin, niin siitä pitää osata nauttia ja rentoutua, ja jättää murheet niille kuuluviin aikoihin.

Toivottavasti vuodesta 2019 tulee hilpeä, onnellinen ja toiveikas. Kiitos paljon tästä vuodesta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit