Jeg tænkte jeg for god ordens skyld ville linke til min bikini, da det er enormt efterspurgt! Overdelen er fra TRIANGL og kan desværre ikke købes længere. Til gengæld kan du finde deres andre styles HER. Underdelen er faktisk ikke en bikini, men et par trusser fra H&M. De er lavet i micro stof og har laserskårne kanter. Derfor ligner de en bikini underdel og bliver ikke gennemsigtige i vand. Underdelen kan købes HER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

VASE HER / GRENE I VASEN HER / STUE BORD HER / GULVTÆPPE HER

PLAKATER HER / PUDER HER / TÆPPE KAN KØBES I IKEA / PLANTE KAN KØBES I IKEA

Likes

Comments

Dette indlæg er betalt af Lunar Way

Hej alle sammen!

Idag har jeg uploadet en video med Anna, hvor vi blandt andet snakker om ferie, vores økonomi og den nye app Lunar Way.

Lunar Way er en banking app, hvor man nemt kan holde styr på sin økonomi og oprette GOALS til ting man ønsker.

Deres kort er helt gratis og kan bestilles via deres hjemmeside. Også for du også adgang til deres seje og nemme banking app!

De lancere et nyt travel card du kan skrive dig op til lige HER. Lunar Way travel card koster 299 kr om året (fast beløb). Til gengæld kan du shoppe løs i udlandet, uden at tænke på ekstra regninger fra gebyr. Og da jeg nu rejser 2-3 gange om året er det hurtigt tjent ind!

Jeg synes det er mega fedt at Lunar Way har lavet denne service til unge, for jeg føler det er lidt mere i øjenhøjde og overskueligt at holde styr på sin økonomi. Og jeg ville ønske at denne app fandtes da jeg var 16 år og startede mit første fuldtids job, for så tror jeg at jeg havde haft en lidt anden forståelse for penge, lidt hurtigere og nemmere.

I kan se appen og høre meget mere om Lunar Way i min nye video

Hotellet på billederne: Casa Cook Kos

KNUS


Likes

Comments

Indlægget sponsoreret af Zadaa

Hej alle sammen!

Jeg har for nyligt ryddet op i mine skabe her hjemme, og da der er så mange items jeg bare ikke bruger nok, har jeg besluttet mig for at sælge ud.

Jeg har derfor teamet op med Zadaa, som er en ny smart app til salg og køb af tøj mm.

Som i kan se på overstående billede, har man på Zadaa appen mulighed for at indtaste kropsbygning, vægt, højde og størrelser - hvilket gør det nemt for brugeren at søge efter tøj, der passer en perfekt! VIRKELIG smart!

Jeg sælger blandt andet en Stella McCartney taske og den sorte smukke playsuit.
Appen er selvfølgelig helt gratis, og i kan se og høre meget mere om det i min nyeste video.

Jeg håber i har lyst til at kigge forbi min profil og købe mine ting!
Mit profil navn er Laura Keil.

Rigtig god aften

KNUS


Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af GOODIEBOX

Hey alle sammen!
Det er så lang tid siden jeg har skrevet her på bloggen.. Men sommeren er snart ved vejs ende og jeg er tilbage!

Måske så i min vlog fra sidste uge, hvor jeg unboxer min juli GOODIEBOX. Boxen er blevet flittigt brugt og jeg har specielt været glad for ansigts solcremen fra Ilse Jacobsen.

GOODIEBOX er for dem der gerne vil forkæle sig selv, og modtage en lækker box med produkter i, HVER måned. Det giver dig mulighed for at prøve en masse nye produkter til billige penge.

MEN jeg tænker det også kan være den perfekte gave!?
Personligt har jeg selv givet en GOODIEBOX væk som en værtindegave, da jeg synes det var lidt sjovere at komme med noget andet end en buket blomster!

HUSK at i med min rabatkode LAURA20 får 20% rabat. Det betyder at du for 135 kr, modtager din GOODIEBOX som har en værdi på over 600 kr.

Du kan læse meget mere lige HER

Knus Laura


Likes

Comments

Så er det idag A og jeg rejser til Sri Lanka med LaPoint! Billederne er fra det hus vi skal bo i den kommende uge. Vi skal slappe af, lære at surfe og på forskellige udflugter - og jeg glæder mig for sindssygt! Hverken A eller jeg har kastet os ud i surfing før, så det bliver godt nok spændene om vi overhovedet kommer på en bølge (bare i 1 sek). Glæd jer til en masse videoer og billeder! Jeg tror det det bliver fantastisk!

I kan se meget mere om LaPoint lige HER

KNUS LAURA

Likes

Comments

INSTAGRAM @LAURAKEIL