Hej bloggen
Dette indlæg kommer til at handle om 5 facts om mig.

1. Jeg har været på skadestuen to gange i mit liv.

2. Jeg elsker min søsters musik smag.

3. Jeg går til spejder, og har gjordt det i 6 år.

4. Jeg elsker film med, med action og romantik.

5. Jeg elsker at snakke med folk, og møde nye mennesker.


-Julie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen

Her kommer der 3 ting du burde købe, jeg har valgt nogle produkter som jeg vil dele med jer, det er nogle produkter jeg bruger i hverdagen, det er nogle okay dyre ting men også en standard pris.

1) Ravnsborg dagcreme // Den har jeg valgt fordi den er rigtig god og cremen giver din hud fugt

2) Versace parfume yellow diamond // Den har je valgt fordi jeg bruger den hverdag, man bliver ikke træt af duften, hvilket jeg har en tendens til at gøre ved mange andre parfumer, så har den også en mild duft

3) M.A.C Prep + Prime fix // Den bruger jeg inden jeg tager makeup på og efter jeg har taget makeup på sprøjter jeg det så makeuppen holder bedre

Det var alt fra dette indlæg, ses næste gang

-Laura

Likes

Comments

Hej bloggen
Jeg har lavet det her indlæg så i kan få noget inspiration til hvad i kan ønske jer til fødselsdag eller jul (bemærk at der kan forekomme lidt dyre ting.)

1. Clean Shower Fresh // Pris 225

2. Oral B Eltandbørste // Pris 499

3. Gavekort // Det er altid en sikkert vinder

4. M.A.C Lipglass SPITE // Pris 155

5. Birger Mikkelsen Day taske // Pris 299

Håber i kunne bruge det som en inspiration, de her ønsker er jo bare nogle eksempler

- Julie

Likes

Comments

Hej bloggen.

Hvis i følger youtuberen Julia Kobia, så har hun lavet 3 storytimes om ham her fyren "Glenn" hvis i har set de 3 videoer kan i sikkert godt forstå mig hvorfor jeg er sur og irriteret, i starten havde jeg ingen ideer om hvem ham her fyren kunne være, indtil jeg så den sidste video hvor man kunne se det billede af hans røv, der gik det op for mig hvor grænseoverskridende for Julia det måtte være!

En af grundene til jeg syntes det som han har gjort forkert er at han har en mappe på hans telefon hvor der lå/ligger billeder og videoer af piger og mænd som onanere osv, den anden grund er at han simpelthen manipulere med hans følgere inde på Instagram og andre sociale medier. Fie Laursen har lavet en video som hun har villet lave i 2 år men hun vil ikke være den første til at lave den! "Glenn" har halvnøgne billeder af Fie som han har indrømmede i dag på inde på hans Youtube kanal.

Som sagt skrev jeg til Julia, som jeg lige vil vise jer her!
"Hejsa Julia
Jeg har lige set dine "Glenn" videoer! er han totalt væk! det er så respektløst det han har gjort, har lige skrevet en besked som jeg håber hjælper på dig og de 5 andre piger. Der er bare noget jeg undre mig over at som en 24 årig er det meningen at man skal være moden og man er voksen så man skal have styr på sit liv og alt det der "Glenn" har/havde gang i er det modsatte af hvad en 24 årig skal opføre sig på de sociale medier på! Men den måde han opføre sig på er så respektløs og meget umodent. Han har krænkede folk ved at gemme de nøgenbilleder! i starten kunne jeg ikke rigtigt forstå det indtil du kom i dybden med det og der indså jeg hvor respektløs han er overfor hans følgere, det er så fucking synd for dig og de 5 andre piger ( som jeg godt ved jeg har skrevet en del gange nu ) Kan godt forstå hvor hårdt i/du har det i denne her konflikt!"
Jeg har ikke tænkt mig at skrive det som Julia skrev fordi det ser jeg ikke at der er nogen grund til!

Jeg skrev også en lille besked til "Glenn"
"Hejsa "Glenn"
Hvad er det lige du har gang i? Er du komplet idiot? Ja det tror jeg vist nok lige du er! Jeg har aldrig nogensinde "oplevet" noget så respektløst! undskyld jeg siger det men det er så langt ude at du giver Julia skylden for noget hun ikke har gjort! tænk at du udstiller hende og 5 andre piger. Cecilia på 12 er yngre end dig men tydeligvis meget mere moden end du er og bliver, og til de drenge og piger du har udstillet ved at gemme billederne som du har fået og snakkede med er så klamt! Du er en 24 årig man som ikke kan tænke som en 24 årig det er så respektløst, altså helt ærligt det er så fucking synd for Julia, Cecilia og de andre piger der er blevet udsat for den her manipulation og at give Julia skylden! Håber så meget at du engang kan se dig selv i øjnene"

Jeg håber at i kan forstå mig jer der læser dette her, og bloker ham fra alle de sociale medier, så gør i jer selv en tjeneste!

- Laura

Cecilia´s Instagram: Cillecillemus
Cecilia´s Youtube: Cecilia Øenbål
Julia´s Youtube: Julia Kobia

Likes

Comments