Den 9. April 2016 kl. 11.10 sagde jeg ja til, at blive konfirmeret i den kristne tro.
Det var en stor dag, som man vil huske resten af livet! - min dag var vældig vellykket - så jeg husker tilbage på det, som en helt uforglemmelig dejlig dag.
Jeg havde aftnen før sat omkring 7 alarmer - så der var helt styr på det.
Jeg stod op ved 7-tiden. Jeg tog noget afslappet hygge-tøj på. Gik dagen igennem i min hjerne. Spiste en dejlig morgenmad. Også skulle jeg til frisøren 08.30. Jeg fik lavet hår hos frisør "DetDitte" - hun lavede en smuk fletning som gik om i en knold - det blev rigtig fint!
Efter da, skulle jeg hjem hvor min fars kollega lagde make-up på mig. Også sprang jeg i min hvide blomstrede kjole.
Jeg er helt vild med min kjole, så når jeg kigger tilbage på billederne bliver jeg rigtig glad for valget af kjolen og håret.
Jeg blev kørt til himmelev kirke - der blev jeg konfirmeret.
Efter kirken kørte vi til Tune kursuscenter hvor resten af min konfirmation blev holdt.
Omgivelserne, menneskerne, gaverne, maden og alt var helt fantastisk!!!
En dag man skal nyde fuldt ud⛪️❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Okay venner - nu dykker vi ned i det personlige.. Den 10. Marts 2015 spurgte jeg direkte min mor (da jeg godt kunne mærke noget) om min far og hende skulle skilles.. Det skulle de forklarede hun mig - og der brød min verden sammen.
Jeg har altid frygtet det! Det har altid været noget der har ligget i kategorien som "må aldrig ske".
Jeg var 13 år gammel der, og selvom jeg godt vidste det ikke hjalp at gøre et stort nummer ud af det.. Endte det alligevel med at jeg låste mig inde på mit værelse i et par timer, brugte 1 1/5 snotpapir op, og skreg mig selv i søvn - uden overdrivelse.
Mine forældre havde det hårdt, jeg havde det hårdt, det hele var bare et rent ud sagt "lorte-tidspunkt" i mit liv! Tankerne flød bare rundt i min hjerne: "nyt hus, ny pap-familie, skole-skift, splittet familie", min hjerne var helt i stykker, ligesom mit hjerte!
Vi flyttede by. Jeg skole. Og det hele begyndte ligesom at lette sig.
Idag er mine forældre faktisk super gode venner, og jeg er glad for vores nye huse.
Så selvom det så lidt sort ud dengang - synes jeg alt i alt at det faktisk er helt fint nu.
Man skal bare lige vende sig til tanken, og hele tiden kigge fremad!
Råd fra mig:
Gå ikke alene med alle dine tanker - snak istedet med dem du har det godt med. Dine forældre vil dig det aller bedste, så lad vær' med at bebrejde dem. Få snakket ordentligt ud med dine forældre om dine tankerne. Vær' åben for nye ting.
😧😟☹️😞😔😑😐🙂😄😃

Likes

Comments

Idag stod jeg op kl. 08.00, ved en alarm jeg aldrig lære at elske..😜 Jeg hoppede i noget klunds, og trampede ned af trappen for at spise morgenmad. Jeg snuppede en skål fra skabet, hældte en slat yoghurt i, og dryssede et lag mysli med hindbær-smag i - og skovlede ellers bare i mig.☕

Toget skulle jeg med 09.35 - så ingen hemmelighed var det; at jeg havde en del stress på, da jeg indså at dagen sagde "dårlig-hårdag" 10 min inden jeg skulle til at gå... great! nå så langt, så godt. jeg kommer med toget og næste stop var Trekroner station🚅. Jeg var i dag en tur i Trekroner på min gamle skole; da vi årligt holder "jule-bazar" der. jeg glæder mig altid! Det var skønt at komme derud og mødes med en masse jeg havde savnet.

Jule-bazar er det hyggeligste! det er åbent, og hvis du ikke ved hvad du skal lave den dag på året, vil jeg klart anbefale det! atmosfæren og menneskerne omkring er fantastisk!

Jeg drog hjem ved 16-tiden, også vidste jeg godt hvad resten af dagen stod på - lektier, Netflix og hygge-tøj..

Nu sidder jeg her i min seng (med RnB i ørene🎧) og skriver mit aller første blogindlæg! Dette var ikke en dag med specielt mange begivenheder, men en dejlig dag med sammentræf af mange savnede venner - kan jeg godt skrive under på <333


Likes

Comments