Contains affiliate links

Jeg er stor fan af smykker og gerne i guld og farver her om sommeren. Her er lidt inspiration til lækre smykker, der går godt til den brune sommerhud.

KNUS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyo chickazz og velkommen til min tossede og farverige verden !!

Mit navn er Laura Hjort, og jeg er 17 år gammel. Jeg er bosat på landet, men jeg har altid været en storbyspige, der er født i indre København. En glad storbyspige, som er fan af shoppeture og cafehygge med veninderne, sommerhusaftner og rejser med familien og romantiske stunder med kæresten, alt dette ser jeg helst mig selv iført i alle farverne fra pH-skalaen. Deraf kommer navnet "laura et les nombreuses coulurs" hvilket er fransk og betyder "laura og de mange farver". I øjeblikket er jeg helt tosset med gul, orange og marine blå.

Jeg finder min inspiration på instagram, i gadebilledet, på tumblr og ved at følge andre bloggere nært.

Ud over her på bloggen, kan i også følge med på instagram, hvor jeg hedder @laurahjort.

Denne blog indebærer FARVER, outfits, mode, trends, rejser, hverdagslivet som gymnasiestuderende, mine mål, drømme, tanker, ideer, oplevelser og meget mere.

Jeg glæder mig meget til, at ryste mine farver, palietter, glitter, glæde og humor af på jer der nu skulle finde lysten til at følge med i min tossede og farverige verden.

Kontakt: lauhjo@gmail.com

Kyss møzz laura <33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyo chickazz

På det seneste har jeg fået shoppet en masse og modtaget en masse pakker. Jeg har blandt andet være i zara, weekday, pico, storm & marie og forskellige andre butikker og webshops.

1) T-shirt / 2) Sweater / 3) Bukser

1) Shorts

Jeg håber i har det godt og nyder varmen, det gør jeg i hvert fald!

Kyzz møzz laura

Likes

Comments