Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på vad jag har haft för mig på senaste tiden! Livet rullar på som vanligt och jag mår bra! ☺️ Ovan ser ni lite snygga bilder på mig och Kevin. Här nedan kommer lite bilder från när Matilda va här på besök!


​​​Instagram : Lauragyllix 

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag pluggat på Alsur café och åt även en mycket god brunch. Jag älskar att plugga på caffén, finner verkligen ro där. Ikväll kommer Sara och då ska vi laga kvällsmat ihop hos mig!

Snart är det februari månad och det är en månad jag verkligen ser fram emot då det kommer favoriter på besök! Matilda kommer den 1 februari till den 7de och sedan hälsar mamma och min lillebror Alvin på i mitten av feb. Hur kul är inte det?!😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Då är det äntligen heeelg!! 

Jag är på riktigt gott humör idag då skolan gick bra och sedan hade jag en underbar dag tillsammans med Sara! Vi åt varsin god pasta till lunch och en kopp, sedan drog vi en shoppingrunda!  Ikväll ska jag ut och äta sen får jag se vad som händer!. Ha en bra helg! 

Likes

Comments

​Tjeena!

Idag är det torsdag och jag är på sjukt bra humör! Skolan har gått bra denna veckan och nästa vecka börjar redan nästa nivå. Kommer behöva plugga mycket då det är sjukt intensivt. I helgen tänkte jag plugga och ta det lugnt men det kommer förmodligen inte bli så haha.. Jag ska iallafall försöka ha en lugn helg.. Idag har jag hängt med snyggingen från bilderna, alltså Kevin. Ikväll kommer Sara hit och då ska vi laga mat och mysa! 

Likes

Comments

Att ta nya steg är inte alltid lätt. I vissa situationer kan det vara obekvämt, ibland till och med skrämmande. Men vill man verkligen leva ett liv där man ständigt undrar, tänk om? Jag tror att oroandet är det som håller tillbaka en. "Tänk om jag inte får några vänner i Spanien?"

Att ta sig ur komfortzonen är inte alltid lätt, men enligt mig är det nödvändigt för att utvecklas som person.. Det enda sättet att utvecklas är att prova nya saker. Man kan inte stå och stampa i det gamla.

Vi alla har olika drömmar. Mina drömmar, eller rättare sagt mål just nu handlar mycket om min personliga utveckling. Jag strävar helt klart efter att må så bra så möjligt och att leva ett så lyckligt liv som möjligt. Jag mår bra när jag får lära mig nya saker, när jag vet vad jag står för och kliver utanför min comfortzone.

Just nu är ett av mina mål att bli flytande på spanska, samt ännu bättre på engelska, redan nu är jag på mycket god väg. Jag vill även komma igång med att äta mer vegetariskt. Även det är på god väg då jag precis storhandlat massa vegetarisk mat. Jag vill även gå en fotokurs för att senare i livet bli en fotograf. Jag ska ta tag i det!

Jag har fått en helt annan inställning till livet sen jag flyttade till Barcelona. Jag har förstått att för att uppnå sina drömmar så är det enda sättet att bara komma igång! Det gäller att ta vara på varje dag och kämpa dit man vill och strunta i vad folk tycker. Jag har upplevt så många saker som jag aldrig skulle göra vanligtvis! Man lär sig mycket om sig själv och blir mer medveten om vad jag tycker om, och inte tycker om. Jag är glad att jag tog steget och lämnade Helsingborg. Jag mår mycket bättre nu. Jag kan själv säga att jag vågar göra mer grejer nu och är en helt annan person sen jag lämnade min comfortzone.

Likes

Comments

​Hej igen!

Nämnde sist att jag skulle börja plugga spanska och tänkte berätta lite om det! Jag vill ju verkligen stanna här i Barcelona och jag har funderat mycket på vad jag vill göra här.. Jag har bestämt mig för att börja plugga så jag börjar nu på måndag! Är så himla taggad och det ska bli så kul! Jag kommer att plugga mån-fre från 9 till 1. Hur perfekt är inte det?? Det ska bli kul att äntligen få lära sig spanska så jag även har fler jobbalternativ här i framtiden. Jag trivs bra här så jag ser mig själv stanna ett bra tag. Det ska även bli kul och träffa nya människor i plugget. Jag ska börja att plugga i 4 månader och om jag sedan vill fortsätta så förlänger jag bara ytterligare några månader. 

Likes

Comments

​Instagram - kevinwalusimbi

Likes

Comments

Tjena!

Sitter just nu i min soffa och funderar över hur jag ska summera mina senaste dagar... Jag har gjort så mycket roliga grejer!! Jag kan ju börja att berätta om nyår .. På förmidagen köpte jag och Dustin massa pynt till kvällens nyårsfest och sedan åt vi lunch ihopa på Farggi! Paula och Alex kom till oss vid 3 tiden och då började vi pynta i lägenheten och fixa inför kvällen. Innan festen körde igång åt vi kvällsmat på Ginette. De hade en fantastiskt god nyårsmeny med flera olika tapasrätter. Vi var extremt nöjda med hela matupplevelsen! Sedan rörde vi oss hem och välkomnade alla gäster till vår förfest. Kvällen var otroligt bra och jag är mer än nöjd med min nyår. Vi avslutade kvällen på input vid strandklubbarna men vi var dock inte där så länge. 

Dagen efter mådde jag faktiskt mycket bra så jag Alex och Paula drog och brunchade vid stranden. Efter det städade vi lägenheten ett bra tag.. Ni kan ju bara tänka er kaoset.. Det var ungefär 30 personer här hemma. På kvällen hade vi och Dustin chillkväll. Vi köpte pizza och kollade skräckfilmer! 

Dagen efter brunchade vi igen, gick i stan och hade en helt underbar dag! På kvällen åt vi tapas på en mysig resturang i El born. Efter det drog vi till Post It bar där det är massa post it lappar överallt som ni ser på bilden! Jag hänger där ganska ofta just nu, de har goda drinkar och stället är mysigt! Vi mötte sedan upp Dustin på Soho house. Ångrar verkligen att jag inte följt med honom dit innan för det var verkligen coolt. Det är ett hotell, resturang, spa, gym, bio osv osv.. Sjukt fint var det!! Bilderna från rooftoppen ovan är från Soho house. 

Idag var det vännernas sista dag här och då utnyttjade vi dagen till max! Vi vandrade till Bunkers och såg den fina utsikten. Vi åkte sedan förbi sangrada Familia och efter det så åt vi varsin god burgare på makamaka. Kvällen avslutades på schilling med ett glas vin och även Jimmy som sällskap. Har haft jävligt bra dagar!! 

Kan avsluta med att berätta att jag kommer förmodligen börja plugga spanska här i några månaden. Skriver mer om detta i nästa inlägg. 

Ciao! ✨


Likes

Comments