PSYKOLOG #brydtabuet

Hej med jer!

I mandags var jeg til eksamensworkshop, som handlede om præstations- og eksamensangst. Det var et godt foredrag og jeg kunne mærke, at han var super dygtig til sit arbejde. Der var helt sikkert nogen, som kunne bruge hans råd til noget, men jeg kunne desværre ikke bruge det til så meget. Jeg følte lidt, at han snakkede om baggrunden for, hvorfor man har/får angst, men jeg kender godt grunden til min angst. Så det hjalp desværre ikke mig.

I går var jeg hos en psykolog, som er tilknyttet min uddannelse og det var den samme mand fra workshoppen, som jeg skulle ind og snakke med. Jeg var ret nervøs for om det var det samme, som jeg skulle ind og høre på. Men det var det slet ikke. Han spurgte ind til alle de rigtige ting; de ting som fyldte meget hos mig og mine tanker. Det var rart, at det ikke var mig, som skulle komme og fortælle hele min livshistorie, men at han kunne spørge sådan ind, som han gjorde. Alt i alt, var det en virkelig god samtale på 1 time og et kvarter. Vi aftalte med det samme en ny tid til mig, hvor jeg er tilbage på studiet igen. Efter efterårsferien skal jeg nemlig i praktik, i 6 uger, på en skole i Køge - glæder mig!

Jeg er sikker på, at der er en vej frem for mig, så jeg en dag kan stå og fremlægge uden problemer. Måske kan jeg være nervøs, men så længe angsten er væk, så er jeg tilfreds.

//LauraGS


#brydtabuet #psykolog #angst

Synes godt om

Kommentarer

Gitte
,
Du så sej Laura ,han skal nok komme til at hjælpe dig ...
LauraGS
LauraGS,
Tusind tak sødeste Gitte💗 Det tror og håber jeg ogs�� på!
nouw.com/laurags