I måndags fick jag ett oväntat mail, att jag kom in på min utbildning! I början blev jag osäker på om jag ska tacka ja eller nej då jag hade ett jobb som jag verkligen trivdes på men efter att jag hade pratat om det med min familj och vänner bestämde jag mig för att tacka ja. Anledningen till varför jag tvekade var att det inte kändes som rätt läge till plugg just nu men jag är glad att jag tog det. Nu läser jag alltså socionomprogrammet på Lunds Universitet! Är jättenöjd hittills trots att det bara har gått ett par dagar. Kurserna verkar så sjukt intressanta och jag känner att detta verkligen är vad jag vill göra.

Jag hade velat vara mer aktiv på sociala medier då jag tycker det är väldigt kuuul men jag är rätt otaggad på det mesta under vintern. Längtar nu tills det blir vår och sommar och jag förhoppningsvis flyttar till hösten. Det är mycket som är framför mig nu och jag är ser fram emot det!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag får alltid beslutsångest när det gäller att välja färg på skor, väskor och klädesplagg så brukar beställa i flera olika färger. Inte så bra ekonomiskt kan jag säga. Denna gång blev det ett par gröna och gråa Nike. Tycker båda är så jävla snygga men tror jag bara tar ett par. Kanske gråa?? Fast gröna känns ju lite roligare... Vad tycker ni?

Likes

Comments

Så idag ska jag till Helsingborg och träffa några "gamla” klasskompisar. Problemet är att jag är så jävla trött idag. Festa två dagar i rad är inte min grej. Tanken är ju att jag ska börja gymma igen för jag orkar ingenting. Är alltid så himla trött. Dessutom är det ju sommar och jag har inte sååå extremt mycket för mig så det hade varit skönt att fokusera på det. 

Likes

Comments

Alltså. Detta händer inte. När jag äntligen var taggad och redo till 100 att dra till gymmet för första gången på länge så är tågen inställda! :) Det är en av många punkterna som suger med att bo i en liten håla. Men nu kan jag lägga mig framför tvn utan dåligt samvete.

Det är Paradise Hotel ikväll. Kollar ni fortfarande på det? Skäms lite att jag fortfarande tycker det är kul men samtidigt känns det som att säsongerna blir sämre och sämre så det kanske är rätt uttjatat nu ändå.

​​Ni kan ju undra om det är så jag ser ut när jag drar till gymmet och svaret är absolut inte. 

Likes

Comments

Alltså det finns inga bättre människor än de två, så ni vet. Och sangria kan nog vara det godaste jag vet.

Likes

Comments

Dagen spenderades i Malmö med Jonna, alltså som vanligt. Kom hem ganska sent så missade halva Idol. :( Men å andra sidan fick jag istället nya naglar! Tycker egentligen att långa naglar är mycket snyggare men jag är för hårdhänt för det. Är nöjd ändå. Sjukt onödig sak att spendera pengar på kan man tycka och då har man rätt. :) 


Likes

Comments

​Att augusti och sommaren är snart över är sjukt. Men det glädjer mig som fan för hösten är min favoritårstid.

Likes

Comments