​Nu börjar äntligen jullovet för mig, det är så skönt att få ledigt från skolan i tre veckor. Jag har varit med mina kompisar och fikat på espresso house och spelat bowling, kommer spendera min lediga tid med vänner och familjen, hoppas ni andra har ett lika skönt lov som jag. 

God Jul!

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag en kille som verkar gilla mig. Han skickar hjärt emojis och vill att jag ska svara, är inte ens intresserad av honom och känner honom knappt. :/ Annars så har skolan flutit på bra och jag räknar ned till jullovet. 🌨

  • 90 Readers

Likes

Comments

Det har varit en underbar dag idag, jag och min familj åt en väldigt god lunch på yo sushi. Vi gick sedan och kollade på musikalen Motown, det handlade om svarta människor som försöker få dom vita att börja lyssna på deras musik. Vi gick även till Prime mark för att köpa kläder och assessorer, vi avslutade dagen med att äta middag på the North Star. Imorgon åker jag hem till Sverige vilket är lite synd men det ska bli skönt att få sova i sin egna säng.

  • London resa
  • 117 Readers

Likes

Comments

Nu sitter man äntligen på flyget och i business class till och med, det är så skönt att ha gott om plats. Lite synd är det att inte kunna sitta med familjen, eftersom att det var ont om platser i flygplanet. Skriver mer snart 😘🛫

Likes

Comments

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få gå på flyget mot London. 🇬🇧 Tyvärr är den försenad så ska vänta i 3h tills vi kan åka iväg, 🛫 skriver mer senare ikväll.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor, idag ska jag och min familj åka till London. Kommer skriva mer senare idag, ha en underbar dag allihopa.

Likes

Comments

Under höstlovet så kommer jag åka till London. 🇬🇧 Det ska bli sjukt kul att kunna shoppa massor med nya kläder och smink, kommer försöka att skriva varje dag om vad jag har gjort.

  • 146 Readers

Likes

Comments