Love

Jeg tror aldrig jeg har været den heldigste angående kærlighed, dog langt fra den uheldigste heller. Jeg finder kærlighed til at være noget dejligt gang på gang, indtil der sker noget som får alt til at falde sammen. De fleste gange jeg har haft noget med en, fandt jeg ud af at han havde noget med en i forvejen og jeg bare var det man kalder en “sidehoe”. De andre gange, har personen bare lovet mig guld og grønne skove, indtil han så trækker halen mellem benene. Det er så hvad det er, og jeg har bare opnået en forståelse for, at hvis man er så naiv som mig, så ser livet sku bare sådan ud. Jeg er den pige som kan få følelser indenfor en en måned, hvis du ligger op til det. Jeg er også den pige der tager et halvt år om at komme over en dreng. Dette opslag er ikke en kritik mod drenge, fordi selvom de har såret mig, så ville jeg da ikke ønske jeg ikke havde prøvet det der med at være i cloud 9, og så falde til bunds fordi han slår op over sms’er. (site note: hvorfor gør drenge egentligt det?? altså slår op over sms)

Dette opslag er en kritik mod mig selv og mit syn på kærlighed. Jeg er stærkt overbevist omkring at forhold er dybt påvirket af internettet og hvad vi ser derpå. Ja, siden vi var små og så TV har vi fået en romantiseret forestilling af hvordan et forhold skal være perfekt. Vi taler om Askepot, der bliver søgt af hendes eneste ene og Snehvide der bliver vækket, ved hjælp af et kys. Men realitet er bare den, at prinsen på den hvide hest, han kommer ikke. Og man skal skam heller ikke gå rundt og lede efter ham, så bliver man bare ledt ind i den fælde hvor drengen siger han elsker dig efter 2 uger, alt er perfekt, så slår han op over sms og så ses i aldrig igen. Man er som menneske nød til at give sig selv kærlighed, og ikke påtrænge sig en følelse af at man skal formå anderkendelse og accept ved at få en kæreste. Man skal heller ikke gå ind i et forhold, men en forventning omkring alt bliver perfekt og man ender som Alexis Ren og Jay Alvarrez, for selv de slog op. Jeg vil bare drøfte mine late night thoughts omkring, at alt det man ser på overfladen, er langt fra det der faktisk sker.

Godnat og sov godt <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Skole

Det seneste år, har jeg bare vænnet mig til at internettet var mit outlet, det var her jeg kunne komme ud med mine følelser og det var her folk faktisk lyttede til hvad jeg sagde. Jeg havde noget at sige lige pludseligt og folk kendte mit navn uden at jeg kendte deres. Dette var scenariet, da jeg altid har gået på meget små skoler, siden 0. har vi kun været 3 elever i min klasse. Jeg har været "isoleret" fra hvad der skete i de andre små byer rundt om mig. Folk dannede venskaber, fik deres første kys og kom op at slås. Mit liv startede da jeg var 16...

Det er først nu, at jeg har fundet rigtige venner. Selvfølgelig har jeg også de dejligste barndomsvenner, men min omgangskreds har aldrig været stor. Nu går jeg på en skole hvor jeg lige pludseligt møder modvind på grund af min åbenhed. Jeg er blevet kaldet "anoreksi laura" (da jeg er ret tynd, men spiser altså som en ko, så bare rolig!), svans, stikker og alt muligt andet. Det er synd at Sønderjyllands samfund stadigvæk er så påvirket af Janteloven. Du kan ikke undgå at blive dømt på alt du gør og siger. Når man lægger et billede op på IG er du opmærksomhedskrævende, når du snakker om emner der normalt er et tabu har du medlidenhed med dig selv og når du ikke er ligesom alle de andre er du automatisk en målskive.

Jeg vil gerne væk fra fordommene, til en storby. Så lige nu er jeg i gang med at overveje at flytte hen til min far i Vejle... Skal jeg flytte?


Likes

Comments

OCD

Ugh. Jeg er fyldt med en form af ubehag. Jeg føler mig svag, ængstelig og tungsindet. Det er virkeligt svært at sætte præcise ord på denne her følelse. Grunden til at jeg har det sådan her, er fordi jeg er i gang med at trappe ned på min anti depressiv. Hvis nogle af jer kender til nervemedicin, så får jeg det der hedder Fluoxetin Orifarm, som er anti depressiv der hjælper mod depression og OCD. Jeg har skam ikke depression, men jeg har fået diagnosen OCD et par år tilbage, dengang det var ret så slemt. Jeg brugte 6 timer om dagen på at vaske mine hænder dengang. Dette er dog slet ikke scenariet længere, så jeg har derfor valgt at trappe ned på min medicin. Jeg har taget en hel pille hver dag i 2 år, og er nu trappet ned til en halv fra den ene dag til den anden. Dette har en rigtig stor effekt på min krop og hjerne, da jeg mangler en del kemikalier lige pludseligt. Derfor får man symptomer der er ret så ubehagelige. Jeg må bare håbe at disse symptomer snart falder til ro.


Jeg må indrømme at nervemedicin virkelig har hjulpet mig en del, selvom jeg normalt ikke er den største fan af medicin medmindre det er højst nødvendigt. Dette opslag er på ingen måde lavet af baggrund af at skulle skabe medlidenhed, men mere en form for åbenhed omkring temaet. God dag derude! <33

Likes

Comments

Tøj, Kosmetik

25 dage endnu, så fylder jeg 17 år. Nøj, hvor jeg dog glæder mig! Jeg har lavet en lille ønskeliste som jeg har sendt ud til mine forældre og bedsteforældre, som i også kan se ovenfor. Jeg er i gang med at planlægge en brunch på dagen, hvor jeg skal hygge mig med mine gode venner. Vi skal spise god mad og drikke lidt champagne.

God dag derude <33

Likes

Comments

Skole

1.g… Hvor skal jeg starte? Gymnasiet er den største jungle jeg har været fanget i. Jeg ved ikke om fanget er det korrekte ord at bruge, da ikke alt ligefrem er forfærdeligt. Men ej, hvor sker der meget! Jeg har brugt efterårsferien på at reflektere over de sidste par uger, altså “starten på mit voksenliv”.


Klikker

Fuck hvor jeg dog hader grupperingen der forekommer på HHX. Alt er så opdelt, og alt bliver kategoriseret og sat i kasser. Det er så sjovt at klikkerne nødigt vil snakke med hinanden, så på den måde danner der sig rigtigt mange sjove rygter om en selv, man ikke selv kendte til. Noget af det mærkeligste jeg fx har hørt, at jeg skulle være blevet “hukket” af en dreng jeg knap nok kendte til. Jeg tænker bare, hvor får folk det fra? Eller endnu være, hvorfor og hvordan finder de på det? Min forhåbning er at de her grupper bare er dannet ud af usikkerheder og at de langsomt falmer henne af skoleåret. En ting jeg har gjort mig klart, er at det er vigtigt at være åben og søde overfor alle mennesker, dog med en bagtanke i hovedet om at ikke alle altid vil en det bedste.


Lektier

Lektierne, det er dem der for mig til at overveje om en blog overhovedet er en god ide. Jeg HADER at skriftlig fremstilling, så jeg ved ikke helt hvad jeg har tænkt mig, men det er også lidt noget andet end at blogge igen. Vi har haft virkeligt mange afleveringer indtil videre, jeg tror omkring de 20. Nu skal i ikke forstå mig forkert, jeg er så stor en stræber, men der er overdrevet mange lektier lige pt. Jeg håber lidt det går væk igen når vi kommer i de nye klasser. Vi krydser fingre.


Stilen

Gucci sko, yeezy, marcelo tees, lala berlin, balenciaga og supreme. Velkommen til HHX. Det svømmer i folk med mærketøj og jeg er endda fra Sønderjylland. Jeg tør slet ikke forstille mig hvordan det er i storbyer. Jeg må dog være ærlig, jeg er selv et lille mærkedyr. Men det her er en jungle som sagt, dyrene kæmper om at være den mest vellidte og magtfulde i flokken.Lige nu sidder jeg bare i Vejle med min chai og nyder den afslappende stemning. Det er med at udnytte al den frie tid man har. Jeg håber at i også nyder efterårsferien!

Likes

Comments