4 måneder er gått siden sist innlegg. Jeg vet jeg sa jeg skulle skjerpe meg, men jeg hadde ikke motivasjon til å skrive, så det ble bare mas. Men nå får vi se, jeg lover ingen ting.

Dessverre så er det en av mine svakheter, jeg kan starte opp med noe jeg syns er sykt gøy i starten også bare sklir det helt ut. Eller hvis mamma ber meg rydde rommet og jeg går opp for å rydde og ti minutter senere har jeg glemt hva jeg skulle....

Allikevel da, for å prøve å gjøre denne bloggen litt mer spennende tenkte jeg å skrive mer om min hverdag sammen med masse hest selvfølgelig! Tenkte også faktisk å kanskje filme litt, så jeg kunne f.eks hatt spørsmålsrunde, bli med em dag i stallen osv!

Ellers må dere gjerne komme med forslag om hva jeg skal skrive om så det blir litt lettere for meg å skrive interessant!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 109 Lesere

Likes

Comments

Mens mange av vennene mine allerede har dratt for å starte feltrittssesongen i Skåne denne helgen, må jeg vente enda en uke til! Skal ærlig innrømme at jeg er ganske sjalu, men det får meg bare til å glede meg enda mer enn det jeg gjorde for noen uker siden.

De to siste årene har vi startet sesongen i skåne i påskeuken. Det har blitt en liten tradisjon, og det er kjempe koselig. Vi drar neste søndag og blir der en uke. Gjennom den uken skal vi trene dressur, sprang og terreng. Det blir trening for både Piia Pantsu og Janne Jönnson og det blir så sykt gøy! Vi skal stå på samme stall som i fjor og det er en kjempe koslig liten gård med 6 stoooore bokser. Dessverre er det bare en luftegård, men da må vi bare passe på å lufte hestene ofte. I fjor turte jeg ikke ha zano der, fordi han bare løp rundt, og det er ganske lavt gjerde, så var litt redd for at han skulle hoppe ut... Stallen ligger kun en 2 minutters skrittetur unna revinge terrengbane, som er der vi har trent de siste gangene vi har vært der. I år skal vi dit med Rosa Sabbasen og Sandra Sunde Lian og det tror jeg blir veldig bra. Vi skal også bo i samme hus som i fjor og det er et så sykt fint stort hus. Skulle gjerne bodd der selv ;))

Siden det er første feltrittstevne for i år, og siden vi bare rakk å starte to stevner i fjor så skal vi starte 90cm hest. Syns det er helt greit å gå langsomt, ihvertall med "ny" hest. Jeg tror det blir kjempe gøy, uansett!

Jeg har også blitt med i en Vlogg på snapchat som heter @horsievlogs som jeg anbefaler dere å gå inn på å legge til. Jeg tror jeg kommer til å vlogge litt mens vi er der og i tillegg tenkte jeg å lage en slags vlogg fra reisen å legge ut på Youtube kanalen min som dere kan subscribe på Her, har forøvrig laget ferdig videoen fra AEG, ble ikke noe spesiell video, men her har dere i hvert fall alle tre rundene mine<33

Likes

Comments

Contains affiliate links


Skrev denne dagen etter jeg kom hjem fra AEG, men ble ikke ferdig og glemte den helt! Men her er den:

"Endelig" hjemme etter 4 fantastiske dager med hest, ridning, gode venner og shopping. Endelig blir feil ord å bruke, for det var faktisk ganske kjedelig å komme hjem!

I år var jeg ikke bare tilskuer, jeg red også og det var en helt utrolig opplevelse. Det var noe helt annet enn å ri på ett elitestevne. Nå har jeg jo startet masse store feltrittstevner, men aldri sprang, så det var veldig gøy. Jeg sitter igjen med en god følelse etter alle tre dager, med feilfri første dagen(110cm), en bom ned andre dagen(115cm) og en bom ned siste dagen(120cm). Det værste var nok at jeg kom på førte uplasserte både i 115 og 120, men sånn er det. Jeg ser på det positive og tenker at jeg kunne like gjerne vært feilfri da det kun var filleriv. Alle tre rundene var super fine og jevne så kunne nesten(!) ikke vært mer fornøyd.

i tillegg til ridning var det masse fine stander med mye fint i(ikke like fint for lommeboken, som for meg, men men hahah). Jeg hadde solgt en hel del før vi dro, så jeg kunne bytte det ut i noe litt nyere og finere. Jeg endte opp med å kjøpe ny hvit ridebukse, ett sett fra equiline som bestod av en shabrack og ørehette, en ny stevne shabrack, nye stevnesokker, en ny hjelm, nytt stevneskap(inloove!!), ny plategjort med saueskinn, ny saueskinns ting(??) til grimen, broderte navnet mitt på gs teppet til chillo og kjøpte sykt mye Smoothie! Smoothien på AEG er den beste, det kan jeg sverge på.


Har du lyst på noe av det jeg kjøpte? Da er det bare å trykke på bilde, og så trykke på den prikken som kommer opp til bilde så kommer du rett inn på det produktet!

VIDEO FRA RUNDENE VÅRES KOMMER NÅR JEG HAR FÅTT LASTET DEM OPP PÅ YT

  • 304 Lesere

Likes

Comments

Jeg sa jo til meg selv at eg skulle blogge hvertfall 2 ganger i uka og at jeg skulle lage lange fine innlegg med masse bilder. Men jeg mister alltid motivasjonen til å skrive. Men nå er den tilbake å jeg skal prøve å ta igjen de tapte innleggene.

Mye har skjedd siden sist innlegg, som forøvrig var i Januar uuupss, og jeg skal prøve å skive så mye jeg kan om det! Etter AEG begynte jeg å skrive om hvordan det hadde gått, og hva jeg hadde brukt alle pengene mine på, meen ja, hahah, jeg skal legge den ut når tiden er inne for det.

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har spansk(såå kjedelig). Sitter å drømmer om at jeg gjerne skulle levd på hest så jeg bare kunne sluttet på skolen og vært i stallen hele dagen(okei, slappe av litt også da hahah). Men, sånn er det dessverre ikke. Ikke for alle i hvert fall.


  • annet
  • 327 Lesere

Likes

Comments

Long time no see!


Alt for lenge siden sist gang, men en sjelden gang er vel bedre enn aldri. En liten oppsummering fra det siste vi gjorde i 2016:

Vi kom på 2.plass i klubbmesterskapet i dressur, med 67% i LA!

Første uplasserte i 1.10 dagen etter og feilfri i min første 1.20! Vi vant uttaket for AEG så hvis alt går som det skal, skal jeg å chillo delta der den første helgen og starte 1.10, 1.15 og 1.20! Det blir utrolig gøy.


Vi tester ut nye høyder på sprangtrening og chillo tar Utfordringene med glans, ha hopper så urolig godt og trygt og hver trening er en glede og så urolig gøy!

Chillo fikk nytt dressurholdag til jul, og han ser ut til å like det veldig mye!

Jeg kjøpte min egen hund i slutten av 2016 også! Han fant jeg på det ene klubbstevne jeg var på, og ble forelsket med en gang... Han heter theo og er en blanding av Jack russel(3/4?) og cocker spaniel(1/4?)

2017

Sesongen 2017 er planert og håpet er å kvalifisere å ri 1* på slutten av sesongen.

Chillo har raspet tennene sine så han er endelig myk i venstre siden igjen<3

Nå fremover blir det full trening og forhåpentligvis er første feltrittstevne allerede i april!


  • annet
  • 445 Lesere

Likes

Comments

"Hei
Landslagsleder Piia Pantsu har nå foretatt uttak av utøvere til landslag og elitegrupper i feltritt i 2017 og vi kan meddele at din datter har fått plass i eliteguppe junior.

Gratulerer med uttaket!"
Denne mailen fikk pappa for en uke siden. Det er kun meg og tre andre juniorer som er på denne gruppen. Jeg er utrolig stolt over både Chillo og meg selv og motivasjonen for neste år er på topp. Elitegruppen er den gruppen som ligger under landslaget, som for øvrig er målet for mine neste 2 junior år. Så det at jeg kom meg opp på elitegruppen etter to treninger for Piia og kun tre feltrittsstevner er virkelig så utrolig gøy. Neste år blir så utrolig spennende. Målet for neste sesong er å muligens ri en 1* bane mot slutten av sesongen. Men hovedsakelig delta i NM og ha mange, mange gode 100cm runder.


Og hvem vet, kanskje vi blir skånske iløpet av neste år???

  • annet
  • 535 Lesere

Likes

Comments

Chillo er ihvertfall ikke sliten etter helgen! Det beviste han idag, da vi plutselig skulle være med på trening idag(og jeg som hadde plan om å ri på tur, Hahah)!
Han hadde så mye energi, og var uvanlig sprek! Men vi fikk fortsatt noen ganske bra økninger, dessverre fikk jeg den som var minst bra på film, men sånn er det vel alltid - haha!!
Håper vi får trent vekk litt energi i morgen, da skal vi på sprangtrening. På onsdag får han en rolig dag igjen, mens på torsdag og fredag skal det trenes mer dressur til klubbmesterskapet på lørdag!

Likes

Comments

I dag så har jeg og Chillo tatt det helt med ro! Etter to lange, harde og utrolig lærerike treninger i helgen.

Men, som overskriften sier; SUNday! På stallen har vi ett solarium til hestene, så når han kom inn fikk han stå der å løsne litt stive muskler etter helgen! Chillo syns det egentlig er veldig deilig å få solarium, men på samme tid veldig kjedelig, haha.

Planen for idag var egentlig å ri tur på jordet utenfor stallen, men det blåste så utrolig mye at det til og med raste gamle trær utenfor stallen! Så jeg tok ikke sjansen, da det er mange gamle trær langs sporet, haha. isteden hadde vi det litt gøy i ridehuset. Sunday is funday, eller? Vi skal prøve oss på en liten tur imorgen isteden, så håper været er på vår side da. Så er det full trening igjen før det tar av til klubbstevne hele neste helg!  • annet
  • 671 Lesere

Likes

Comments

Treningen idag gikk SUPERT! Blir bare mer og mer imponert over denne fantastiske hesten, han overrasker hver gang. Idag hoppet vi bane, men øve allikevel på smidigheten til hesten ved hjelp av å ta litt krappe svinger. Dette syns både jeg og Chillo var kjempe gøy og han tok øvelsen med glans. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger gjennom hele helgen, og har fått hjemmelese av Piia også. Jeg skal øve mye mer på å få helene ned over hinderet og jeg må styrke overkroppen min, så jeg får en smidigere sits, for jeg kan fort bli litt stiv! Kort oppsummert: En utrolig lærerik og gøyal helg med masse å ta videre til neste gang! Håper jeg kanskje kan vise litt forbedring allerede til neste trening.

Neste trening for Piia er allerede om 1 mnd og vi gleder oss masse.

Likes

Comments

Denne helgen er det Piia pantsu trening på starum og jeg og chillo er med både idag og imorgen.

Idag red vi "bom og gymnastikk" øvelser der vi trente mye på det å få hesten fram til hjelperne med bena isteden for hendene. Vi red sjenkel viklinger ut og fra sporet i gallopp og øvde på smidighet til hinderet. Jeg fikk også beskjed på starten av timen å ned stigbøylene 2 hull, dette fordi jeg skulle styrke beina å øve på å komme til hesten. Det var utrolig vanskelig å hoppe med så lange bøyler, men jeg merket mot slutten at det var nok bra for meg!

Chillo var utrolig fin, og mye roligere enn det han har vært de siste dagene! Han mistet en sko midt i timen, men han viste ingen smerte så vi fortsatte - i morgen før vi skal ri igjen, kommer det en hovslager å setter skoen på igjen da, heldigvis!

Så imorgen er det banetrening som står på skjemaet! Vi gleder oss masse!

For å se to videoklipp fra idag - sjekk ut Instagramen min @emilieeq_ / elle trykk på Instagram ikonet på venstre side!

Likes

Comments