Måndag hela veckan

Jösses den här helgen försvann i ett ögonblick igen. Vad är det med helgerna som gör att tiden går extra fort? I lördags gjorde jag och Alice en heldag med mormor. Julmarknad i ösregn kanske inte skapade den där kittlande julstämningen men det var ändå mysigt. De hade en tomteverkstad så Alice passade på att pyssla lite.

Allt blir alltid sent med min mamma och hon har väl en aningens svårt att förstå att en två-åring inte har samma dygnsmönster som hon. Middagen åt vi vid 20.30 och sen somnade Alice sittandes. När jag lyckats få hem oss och alla saker bad jag henne sitta på trappan medan jag låste upp dörren. När jag vänder mig om sover hon i matkassen, ljudligt snarkandes. Uteliggare del II :)

Söndagen fixade vi här hemma. Nicklas började måla om en stol till Alice och så adventpyntade vi. Efter det hängde vi hos grannarna på glöggmys. Lussebullar och romglögg! Ungarna rev hela lägenheten men det är så sött att de leker så bra. Kvällen slutade med sista avsnittet av bron och homeland för att sen stupa i säng. Ikväll är det jobb. Ladda med litervis med kaffe och allt det där. Måndag hela veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229