Uusi äiti...

Jep. Tästä naisesta tuli äiti.

Se on ollut jo pidempään unelmana ja vihdoin ja viimein se kävi toteen. Monien käänteiden ja mielenkiintoisen raskauden saattelemana, meidän pieni prinsessa syntyi viisi viikkoa etukäteen sovitusta aikataulusta.

Hän voi super hyvin ja kasvaa hurjaa vauhtia. Tosiaan hän on jo kolme kuukautta vanha neitokainen! Mutta palaan synnytykseen myöhemmin ja nyt ajattelin kirjoittaa siitä miksi rupean taas kirjoittamaan ja siitä, että muutan tämän blogin taas yhdeksi uudeksi äitiys blogiksi...

...Miksi uusi äitiys blogi? Niitähän on tässä maailmassa jo vaikka muille jakaa... Ja miksi minä, joka ei tiedä äitiydestä oikeastaan yhtään mitään? No juuri siksi!

Olen erittäin halukas oppimaan äitinä olemisen taidon ja tiedän, että me kaikki opitaan siinä päivittäin jotain uutta!

Mutta kirjoitan myös siksi, koska olen lähi piirissäni ensimmäinen, jolla on syntynyt vauva ja kaipaan vertais tukea, sekä tahdon puhua ja kirjoittaa omia ajatuksiani asioista ja minua askarruttavista kysymyksistä.

Toivon, että joku mahdollisesti samassa tilanteessa löytäisi apua ja lohtua tästä ja huomaisi, että me emme ole asioiden kanssa yksin.

Haluan kuitenkin sanoa vielä, että perheeni, lapseni kummit sekä ystäväni ja mieheni ovat todellakin kultaakin arvokkaampia ja he tukevat, auttavat ja kuuntelevat aina. Ja sitä en voi edes sanoin kuvailla kuinka tärkeää se on.

Tällä "äitiys blogilla" toivon vain tavoittavani muita, jotka käyvät läpi samoja asioita kanssani!

Ajattelin kirjoittaa laidasta laitaan, synnytyksestä ruokailuun ja voimattomuuden ja riittämättömyyden tunteesta jokaiseen pieneenkin onnen tunteeseen, jota tämä uusi rooli ja unelmien täyttymys on tuonut ja tuo mukana!

Pysy matkassa, jos haluat lukea ajatuksiani, kommentoi omiasi niin voimme niitä yhdessä pohtia. Autetaan ja kannustetaan toisiamme olemaan hyviä ja parhaita vanhempia juuri meidän omille pienokaisillemme!

-Uusi mama

Tykkää-merkinnät

Kommentit