T J 2.

Tänään jäljellä kaksi päivää perjantaihin, kaksi päivää Karjaan yöhön, kaksi päivää siihen kun tutustuimme Miksun kanssa kuusi vuotta sitten, kaksi päivää siihen, että Lehmäjengi päästetään irti lentopallo turnauksessa ja kaksi päivää siihen, että vihdoin pääsen lopettamaan avustajan työt!
Avustajana olen päässyt tutustumaan päiväkoti maailmaan ja leikkimään lasten kanssa ja tekemään ihan hauskaa työtä, mutta olen myös päässyt todistamaan, miten henkisesti rankkaa on olla avustajana. Nyt odotan innolla maanantaita, jolloin aloitan uuden seikkailun kunnon lähärinä päiväkodissa!
Tj5..
Maanantaihin on tänään jäljellä viisi päivää ja se tarkoittaa myös, että kun uusi viikko alkaa, aloitan myös seikkailun uudessa joukkueessa. KYLLÄ, tein vihdoin valinnan ja ylläri ylläri valinta kohdistui Sjundeå IF. Innolla odotan tulevaa kautta ja uusia mahdollisuuksia, mitä mahtavimman yellow armyn tukemana. Mikä parasta siirryin sinne yhdessä mun mahtavien ystävien kanssa!

En tosiaan malta odottaa perjantaihin ja siihen, että viikonloppu alkaa mitä mahtavimmalla tavalla, mutta täytyy nyt myös poikkeuksellisesti myöntää, että en malta myöskään odottaa maanantaita!

Tykkää-merkinnät

Kommentit