Header

Hold da op, det var sgu en lang pause... I kender det sikkert: Man har lige startet på et eller andet, og man er egentlig kommet ind i en meget god rytme. Så, ud af det blå, ødelægger ens dovenhed det hele ved at lokke dig væk fra produktiviteten, og ned i din trygge varme seng. Og det er vel i sin enkelthed hvad, der skete for mig, for godt og vel et halvt år siden...

Jeg blev så for ikke så lang tid siden opfordret til at starte igen, hvilket er mærkeligt, for der er jo ikke nogen der læser mine indlæg. Jeg blev i hvert fald smigret og så fik jeg sgu lyst til, hvert fald at prøve at starte op igen!

Anyway! Der er sket meget siden sidst, og jeg tænkte egentlig, at jeg ville vise jer lidt af det tøj, jeg har købt siden sidst :) (Og med det mener jeg lidt af det tøj jeg har købt, for det er sgu blevet til ret meget..)

1. HAN Kjøbenhavn Biker Jacket

Det første piece jeg gerne vil vise jer er denne lækre læder Biker jacket fra HAN! Jeg så den første gang for ca. halvandet år siden i previewet af deres FW16 kollektion, og siden da måtte jeg bare eje den.

Læderet er først og fremmest blevet farvet i en meget dyb blå, og dernæst blevet syrebehandlet, så den får et lidt slidt look, og jeg er vild med det. Ikke mere at sige.

2. Acne Studios Harrington Jacket

Denne jakke er en meget dyb navy blue Harrington Jacket fra Acne's Pre FW15 kollektion, perfekt til de sidste par måneder vi har haft.

Mine begrænsede fotografievner kan desværre ikke vise hvor flot den her jakke faktisk er, og det er jeg fandme ked af, for jeg må indrømme at mit billede får den til at se ret kedelig ud.

Jakken er utrolig enkel og perfekt til at smide over en lysere skjorte, hvis man skal ud og spise, eller andet gøgl i den retning.

3. Norse Projects Summer Blazer

Hold kæft jeg elsker den her jakke !!

Jeg købte den til deres lagersalg omkring april måned for kun 200kr. Jeg var ikke til at skyde igennem den dag, det var et alt for godt køb - mener normalprisen ligger omkring de 2000kr.

Jeg har brugt den super meget i løbet af sommeren, og bliver styled super godt med noget lyst. Hvis man føler sig lidt fræk kan man også bare køre den uden noget inden under - respekt hvis du kan bære det:))

4. Tiger of Sweden Knit

Jeg købte denne striktrøje på Tiger of Sweden lagersalget i september for 400kr. Jeg kunne bare ikke stå for den.

Den er strikket super tyndt i en meget sart lyserød, og den er så god til et par korte shorts, der kan give den lidt kontrast. Derudover er jeg helt vild med de hvide striber på ærmerne.

5. Martin Asbjørn Trousers

De her bukser er ret specielle... De ligner måske et par helt normale trousers, men materialet på dem er ikke lige hvad man ville regne med. Jeg har lyst til at sige, at de er lavet af det samme som regntøj, men så alligevel ikke. Det giver dem et formelt, men samtidig sporty look, og det kan jeg sgu godt lide.

Man kan style dem formelt, eller man kan få dem til nærmest at ligne cargo pants, ved at tage noget lidt mere baggy på, som strikken ovenover. Fede bukser!

6. HAN Kjøbenhavn Solbriller

Jeg købte de her to par briller til designerforum for 500kr samlet, så jeg sparede sgu 1500kr på dem - what's not to like!

De hvide briller har et slim look, og ser sgu ret hurtige ud, men jeg digger det. De kan godt være lidt svære at style, men gå efter noget koldt, og enkelt, såsom et løstsiddende jakkesæt. Brillerne vil give fittet god kant.

De grå "svejsebriller" har jeg gået og overvejet at købe i lang tid, og valgte endelig at købe dem til designerforum, nu jeg kunne få dem til 250kr! Jeg vil mene de styles bedst i et maskulint outfit - en stor overcoat og et par støvler ville få gavn af det kølige look som de her briller giver.

Og ja, det var egentlig det, jeg tænkte var mest interessant at vise til jer. Jeg vil prøve at vende tilbage inden alt for længe - der går i hvert fald ikke et halvt år (tror jeg).

Sesss!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen!

Der har været lidt stille på bloggen de seneste uger, men den stilhed bliver nu afløst af en ret så fed oplevelse, jeg havde i går! Jeg var til Copenhagen Fashion Week sammen med nogle af mine venner og fik set os lidt omkring. Højdepunktet på dagen var HAN Kjøbenhavn's show, som jeg virkelig havde glædet mig til!

Nogen af jer har måske læst artikler omkring dette show, da de havde arrangeret en hængning af fire mænd i midten af deres show. Det var så crazy at gå ind til showet uden lige at have forventet noget af den kaliber! De havde opstillet et podium i midten af scenen, hvorpå der var placeret fire galger med mænd der stod klar til hængning. Et par minutter inde i showet går fire mænd med rottemasker så op på podiet og agerer en slags bødler. Så startede showet og modellerne gik deres runway (hvilket var så fedt!). Da alle deres pieces var blevet vist, kom modellerne, som sædvanligt, ind igen sammen, hvor de stillede sig med øjnene rettet mod galgerne. Da de havde stået og kigget derop i godt 30 sekunder lod 'bødlerne' faldlemmene gå, og de fire mænd var hængt... Alle til showet var dybt overrasket over at det rent faktisk skete, men alle var dog også klar over, at de ikke rigtig blev hængt... De havde en slags korset på under deres kostume, som holdt dem oppe i hele kroppen og ikke i deres hals.

Dette show har forståeligt nok fået en del kritik, da folk kan se det som stødende og offensivt af en designer at foretage en hængning til et modeshow... Dog skal man tænke på at mode er en kunstart ligesom så meget andet, og at designeren derfor vil prøve at provokere og sætte tanker i gang hos deres tilskuere. I mine øjne er det lidt sørgeligt, at så mange mennesker ikke kan se det som det kunststykke det var, men i stedet kaster sig over, hvor politisk ukorrekt det var. Please, lad være.

Alt i alt, var det en kæmpe oplevelse og et super fedt show at være til! Herunder er et par billeder jeg snappede til showet!

Derudover havde jeg selvfølgelig også et cool outfit på, der selvfølgelig også indeholdt en lille smule HAN K :)

Jeg havde en Samsøe Samsøe beanie på, En HM Women's wool coat, HAN Kjøbenhavn skjorte, Acne Studios trousers og et par Casbia støvler!

Det var min oplevelse til Copenhagen Fashion Week for denne gang! Håber i kunne lide det xx

Likes

Comments

Hey hey hey!

De sidste par dage har jeg forkælet mig selv lidt og købt nogle ting og sager, som jeg godt kunne tænke mig at vise jer!

Maison Margiela Slippers

Disse smukke sandaler fra Maison Margiela købte jeg af en privat sælger som jeg mødtes med i København i søndags! Jeg glæder mig allerede til at bruge dem til sommer eller bare at gå rundt i dem derhjemme! De er i sindssyg lækker kvalitet, og har virkelig noget tyngde i dem. De er lavet i kalvelæder og man kan bare mærke på dem at de holder de næste mange år!

Acne Studios bukser

Da jeg så var på vej hjem fra København efter mødet med ham der solgte mig sandalerne gik jeg lige et smut ind i Illum for at se lidt på deres udsalg - det skulle jeg ikke have gjort... Jeg forvildede mig hurtigt over i Acne's afdeling og så disse bukser. Har egentlig også længe overvejet at købe et par bukser derfra. Og så gjorde jeg det sgu! Kostede 900kr nedsat fra 1495, så jeg var egentlig meget tilfreds!

MF Doom og Dyrberg Kern ringe

Jeg har længe haft mit øje på MF Doom ringen, men den har været udsolgt i lang tid :( Den blev dog restocked i sidste uge, så der skyndte jeg mig lige at bestille den! Den kostede £20, hvilket jeg egentlig synes er en meget fair pris! Den er rimelig tung og sidder godt på fingeren! (Min finger er ca. 60mm og jeg købte str. 10)

Dyrberg Kern ringen købte jeg for nogle uger siden (også i Illum) til 649kr. Den er lavet i rustfrit stål og stenen er i marmor!

MF Doom bliver solgt på https://www.featherpendants.co.uk/collections/rings/products/villain-ring. Derudover sælger de en masse andre fede og billige smykker, og jeg anbefaler klart at man lige tjekker den ud!

Dyrberg Kern bliver solgt her: http://www.dyrbergkern.dk/ringe/castor-1-1.html

Det var alt for denne gang! Håber i syntes det var interessant! xx

Likes

Comments

Nu hvor vi næsten lige er gået ind i et nyt år, er det jo passende at kigge tilbage til det forgangne! 2016 var et stort år for musik, og derfor kunne jeg godt tænke mig at vise jer min top 10 albums fra 2016!

En lille disclaimer! Jeg er klart mest til hip hop og det kan nok godt ses på listen... Det er dog ikke udelukkende hiphop og slet ikke i toppen af listen(!!)

10. Passion, Pain & Demon Slayin´ - Kid Cudi

Kid Cudi har for første gang i nogle år efterhånden leveret et album, der efter min mening er værd at lytte til!

Han halter stadig lidt i forhold til at lave nogle gode vers, men vejer heldigvis op for det med hele to features fra den kære André 3000, der simpelthen ikke kan skuffe! Generelt har han nogle gode features på albummet (bl.a. Pharrel og Willow Smith), der virkelig også hjælper ham med at få en plads i min top 10! Alt i alt er jeg bare glad for at se noget fra Cudi der ikke er pissedårligt :)

9. Cozy Tapes Vol. 1 - A$AP Mob 

A$AP Mob har udgivet deres første studie album, og det er ikke dårligt! De viser stor diversitet i ensemblet, og det er rart endelig at høre fra andre end Rocky og Ferg. Specielt Nast lyser op med bl.a. et fantastisk vers på Nasty's World! De spiller klart på deres stærke sider, men bevæger sig heller ikke ud af deres comfort zone.

Jeg oplevede ikke rigtig at albummet fangede mig, på trods af jeg har hørt det adskillige gange, hvilket også er en grund til 9. pladsen

8. Do What Thou Wilt - Ab-Soul

Åååhhh, hvor har jeg savnet noget god musik fra mr. Absoulutely! Og endelig er det kommet! Siden han releasede Control System i 2012 synes jeg sgu det har været lidt sløjt fra hans side af, men endelig i december måned udgav han Do What Thou Wilt. En hyldest til kvinder, hvor han i sang på sang fortæller om hans (måske lidt forskruede) kærlighed til det stærke køn! Black Lip Bastard leverer underfundige ordspil og gennemtænkte referencer i hans bedste release siden 2012!

7. Blank Face LP - ScHoolboy Q

Den kære ScHoolboy Q udkom i juli måned med nyt album! Jeg kunne lide det. Jeg hørte det en del. Gør det stadig. Kan specielt godt lide 'Tookie knows II', med en catchy hook, og dystre referencer til hans tidligere liv i bandemiljøet i LA, hvilket i øvrigt er et gennemgående tema på albummet! Han opstiller nogle kritiske synspunkter vedrørende den nærmest lovløse tilstand i South Central Los Angeles!

Derudover er han nok min yndlingssnapchatter (hoovaq, hvis man skulle være interesseret) :)

6. Birds In The Trap Sing McKnight - Travis Scott

Opfølgeren til Scottys debut, 'Rodeo', er nærmest produceret til perfektion af hans gode ven Mike Dean! Albummet var også en del undervejs hvilket desværre resulterede i en aflysning af hele hans Europa-tour (øv for mig, der havde VIP-billet til koncerten :(( ). Var ventetiden så det værd? Både og. Mængden af ørehængere på det album er enorm høj, og specielt bangeren 'Goosebumps' hvor Kendrick Lamar bidrager med muligvis det bedste gæstevers i 2016? Dog var Travis Scott's egen lyrik ikke helt på topniveau, hvilket trækker ned i min bog.

5. Coloring Book - Chance The Rapper

Nu er det ikke for at blære mig (jo det er), men jeg har været fan af Chance siden hans mixtape '10 Day' i 2012, og har simpelthen været forelsket i hans unikke, positive tag på hiphopkulturen lige siden! I Coloring Book viser han sine evner i en strøm af positivitet, hvor han tilføjer storslåede gospel-chants, får hjælp af talrige stjerner og i mine øjne (næsten) lever op til hans forgænger 'Acid Rap'. Lækkert album, men jeg savner lidt mere dybtfølt musik fra ham. Synes at det blev lidt for sukkersødt i længden.

4. untitled unmastered. - Kendrick Lamar

Okay - det kan godt være, at mange ikke ville betragte det her som et rigtigt album, men jeg synes simpelthen bare det er så godt! Elsker at han kan samle en bunke af de sange, som ikke kom med på hans sidste, eller hans næste album, og stadig kreere et af årets bedste lyriske albums. Hvis det her er det værste han har at vise os, så cementerer det bare endnu en gang, at han ubestridt (fuck J. Cole) er på toppen af gamet! Specielt er jeg glad for 'Untitled 02' og 'Untitled 07'.

Fantastisk album, men er (som titlen på albummet indikerer) ikke finpudset og færdigproduceret og derfor er den ikke højere placeret.

3. Lemonade - Beyoncé 

Yaaasss guurll!! Jeg må indrømme, at jeg er en sucker for Queen B! Hun leverer et smukt og gennemarbejdet stykke kunst, der beskriver hendes turbulente forhold til hendes mand Jay Z. Komponeret således, at albummets dele repræsenterer forskellige perioder i deres forhold, fanger det en hel regnbue af følelser, fra sorg til kampgejst! Derudover har hun produceret en kortfilm til albummet, der giver et visuelt såvel som musisk billede af albummet. Så gennemarbejdet og så smukt!

2. "Awaken, My Love!" - Childish Gambino

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg hørte, at Childish Gambino a.k.a. Donald Glover havde skiftet rappen ud med funk. Jeg er dog blevet grumt, men positivt, overrasket! For hold kæft det er et godt album! Endelig bringes funken tilbage og Glover går i Marvin Gayes fodspor. Hver eneste sang er mega eksperimentel, men slipper afsted med det! Gambino står for 99% af vokalerne leveret på albummet, med undtagelse af en kvindelig stemme, der assisterer ham i sangen 'Terrified'! Jeg er så positivt overrasket!

Jeg skrev i øvrigt min SRP i december måned, og jeg tror jeg lyttede til albummet omkring 30 gange i den periode - bedste album at space ud til!

1. (Selvfølgelig) Blond og Endless - Frank Ocean

Welcome back Frank!!! Hvor har vi savnet dig! Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for de nye albums han har udgivet i år. Han startede med at udgive sit visuelle album Endless, hvor han for alvor demonstrerer hans kreativitet, ikke mindst rent filmisk! Han viser at han har mestret rapgenren og ikke kun kan synge, hvor han på 'U-N-I-T-Y' leverer poesi på højt plan! Knapt to dage senere udgav han mesterværket 'blond'. Og gud hvor er det godt. 'Self Control' og 'Seigfried' er nu mine go-to sange, hvis jeg lige har behov for at være lidt moody, 'Solo' kan få mig op i skyerne et sekund efter og de finurlige skits 'Be Yourself' og 'Facebook Story' er friske opbrud i albummet. Det er et tydeligt mere rodet og eksperimenterende album, end dets forgænger 'Channel Orange', men det holder altså vand!

Bedste album i år, jeg slås gerne med den der siger noget andet xx

P.S. Denne liste er jo bare min mening, så hvis der er nogle ændringer i ville lave til den, må i da meget gerne komme med forslag :))

Ses

Likes

Comments

Hej allesammen!

Jeg kunne i den her omgang godt tænke mig at fortælle jer om mine yndlingsmærker og hvorfor jeg så godt kan lide dem! Som sagt i tidligere indlæg er min stil lidt en blanding af 70's rock stars og skandinavisk enkelthed. Herunder er derfor tre af de mærker, der inspirerer mig allermest i den retning!

Saint Laurent Paris

Saint Laurent har siden deres begyndelse været en markant spiller på highend-markedet, og har specielt de seneste 5 år opnået stor opmærksomhed for at bringe feministiske træk tilbage til mens fashion.

Det synes jeg personligt er et friskt pust til det ellers meget maskuline og kedelige præg det har haft de senere år. Derudover er jeg en sucker for at skille mig ud i mængden, og der er ikke mange mænd i dag, der vover at trække i høje hæle og en skjorte knappet ned til under brystet (Harry Styles, det er dig jeg tænker på her). Virkelig en fed stil, der signalerer "fuck janteloven" udover det hele!

HAN Kjøbenhavn

Med deres ikoniske solbriller, enkle, men vovede, designs og charmerende ældre mænd som modeller, erobrede HAN mit hjerte for nogle år siden. De formår at fange Skandinaviens forenklede stil og give den et twist med enten valg af materiale, eller en finurlig lille detalje, der gør det lidt specielt i forhold til så meget andet derude.

De fleste statement pieces i min garderobe er fra HAN Kjøbenhavn, da de skæve silhouetter giver en fed edge til ens outfit, samtidig med, at det ikke tager al opmærksomheden fra resten af ens outfit. Underspillet og genialt og bør være en del af enhver mands garderobe!

Norse Projects

Craftsmanship og anvendelighed. Det er hvad Norse Projects står for! Der er seriøst intet bullshit med dem! Alt hvad de laver er superhøj kvalitet og lavet i lækre materialer. Designet går de stort set aldrig galt i byen med og så er priserne endda overkommelige(!). Deres evne til at komme op med nye designs uden at genbruge vildt meget fra forrige sæsoner er virkelig noget jeg er imponeret over! Hvem havde troet at en plain crewneck kunne komme i hundrede afskygninger?

Norse Projects er en simpel og diskret del af garderoben og kan virkelig give en god dæmper og et super finish til et lidt for spraglet outfit. Can recommend!


Håber i kan bruge mærkerne som lidt inspiration til hverdagen xx

Likes

Comments

Jeg fik for knapt en uge siden en spontan ide, om at starte en blog. Og what do you know - I dag skriver jeg så mit første indlæg!

Jeg er en 18-årig fyr fra Farum, jeg svømmer på højt plan og så er jeg, ligesom alle andre bloggere i dag, meget interesseret i mode! Jeg vil nok beskrive min stil som et stort rod blandet af 70'er rock star, skandinavisk simplicitet og britisk skater-kultur. De vedhæftede billeder er en lille smag på, hvordan jeg går klædt i hverdagen!

Min blog vil byde på en blanding af fashion, musik og sport, da det er det, der fylder klart mest i mit liv! Jeg vil dog heller ikke udelukke, at der en gang eller to vil blive lukket op for noget mere personligt, eller hvad jeg nu lige har på hjerte.


Likes

Comments