Det är något visst med att resa med åka tåg tycker jag, kanske är det känslan att vara på väg som lockar. Det känns så befriande att se hur livet flyger förbi utanför fönstret. Man hinner njuta av det vackra runt omkring en och kan stanna upp och vara i nuet för en liten stund. Underbart! Skulle kunna fortsätta denna resa hur länge som helst...men snart får man väl kramp i rumpan och då är det nog inte lika angenämt kan jag tänka mig! Men för stunden är det iallafall ljuvligt ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej! Dags och packa! Första steget mot mitt nya yrke och magen riktigt pirrar nu!

Det är ju skönt att man får hjälp med packningen iallafall. Eddie tyckte att mamma skulle packa "lätt" och att det räckte utmärkt med en liten måttskopa... ja och honom själv såklart;) Älskade barn! ❤

Allt har gått ganska fort egentligen och tanken var att jag från början skulle utbilda mig på en helt annan skola men när min vän Jossan tipsade mig om Lashia, var jag hooked!

De kunde sälja in sin sak och nu sitter jag här, tre veckor senare och ska iväg till Falköping för att bli Fransstylist!!

Lashia utbildar på flera olika platser i världen men allt började i Stockholm där jag egentligen tänkte gå (ganska självklart val, då jag bor här), men populärt som det är, så var det fullt till slutet av maj vilket jag inte hade tålamod att vänta på.

När man bestämt mig för att starta eget så vill man ju komma igång så snabbt som möjligt :)

Nu ska ja fortsätta packa (på riktigt) och se till att pussa på mina pojkar för en hel vecka framöver!


Likes

Comments