Efter som att jag är en inbiten hungerspelsnörd från typ 2012 eller 2013 förresten... Eller 2012 eller för ett tag sedan i alla fall. Men jaja. Jo, jag tänkte börja med fanfictions, aaaaaa! Ska bli så kul! Ska självklart fortsätta med bloggen och så. Ja, men så är det i alla fall. PS. Mockingjay Part 1 har kommit ut på DVD, tror jag. Längtar inte efter Part 2, eller det vet jag inte, långt PS- inlägg, men Finnick dör liksom, och Boggs, och typ alla Prim till och med... Varför kan inte alla få leva? DS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har kommit på att jag ska samla på rörliga bilder. Så jag måste ju börja någonstans och samla. Så jag kan lika gärna börja här. Nu vill jag inte ha hur mycket text som helst. Så nu ska alla bilder komma. PS. Jag ska fortsätta bättra på mer med tiden. 

                      

                                

 

Likes

Comments

Om man googlar bilder på roliga djur, så ser man massor av konstiga djur. Som dessa. Kolla. Vissa är söta och ändra är läskiga. Jag gillar nog alla som inte är "korsade" med människor.

  

 

Vad är jag? kanske 🐤 + 🐵 =?

Gorilla-hunden var faktiskt rätt gullig 🐒

Fast katten var också söt. 

Och mus-noshörnings-elefanten med.

Vilken bildbomb det blev! Och fler ska det bli.

Roliga djur. Fler kommer någon annan gång.

Likes

Comments

Idag har jag vaknat som vanligt. Så. Det hände i morse. nu skriver jag på nattstad. På världens bästa blogg. Ett inlägg som heter "Go morron" Så, det är det jag gör. Och så ska jag trycka på en katt-smiley. 🐈 och massa hundar: 

Likes

Comments

Att djur har kläder ibland vet vi. Men det finns vääääldigt konstiga kläder 😨 Så, jag tänkte dela med mig av några. Katt kläder vill vissa ha, tydligen. Även fast det är hund saker, vad desperata folk är. Att folk klär sin hund i kläder kanske inte är något nytt. Men sedan när man färgar pälsen på dem, är inte det lite överdrivet?

Det föreställde en tiger, men nu kommer något ännu galnare, nämligen panda hundar. Och sedan finns även ninja turtels-hundar😊 

Fler panda och tiger hundar finns här. Om du inte tycker sådant är helt ok, vad händer då med våra hundar om c.a hundra år? 

Det finns ju en del som inte tycker det är djurplågeri.

Likes

Comments

Hej!

Jag vet inte varför jag måste hälsa varje gång, men i alla fall. Jag har inte varit så aktiv, så ni behöver kanske inte kolla 5 gånger i sekunden :-) Ha det så gott ❤

Likes

Comments

Ett av mina favorit djur får bli veckans katt vecka trettiofyra 

Den söta katten från Afrika, vid namn serval  Pyttesmå, jämfört med tigrar och lejon.

Här kommer dom 💙:

Man vill bara klia dem under hakan😊

👍

Tyvärr har servaren blivit till en tam katt. Jag blir så arg när jag ser sådana bilder. Servalen, som är en jägare sitter i knät på tanter utan vett. Dom har blivit som dresserade. Man blir ju bara så arg.😡👿

Så gulliga liksom. Älskar dem. 

Här finns massor av söta bilder 😍 Ska nog ta alla veckans katt bilder och göra något av.

Likes

Comments

Veckans katt:

De skulle haft likadana gröna ögon också 😊

Likes

Comments

Hej!

Jag brukar läsa andras bloggar, och många skriver om katter. Dagens katt, kattens dag, veckans kattunge osv. Man kanske helt enkelt skulle skriva något om katter? Jag har skrivit om tuggummi och roliga historier, men inte om katter. Eller kanske. 😄 Fiskpinnar har jag ju inte skrivit om. Det mååååste jag ju göra. Gullig katt men tråkig röst.  Katter Är Gulliga, är en ganska kul sida också :-) Men kanske jag ska införa veckans katt? Det tycker jag. Det ska jag göra nästa gång. Här med inviger jag att jag ska ha veckans katt. Så kul💩 Denna smilie passade kanske inte bäst? Men var den ända kattrelaterade smilie som fanns. Nu ska jag bana väg för veckans katt.

Likes

Comments

Nu ska jag på resturang 😄 jag ville bara skriva det.😄

Likes

Comments