Livet

Känner mig trött på att blogga just nu, så jag har bestämt mig för att ta en liten paus. Vi hörs när vi hörs. Take care <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

¡Hola! Nu är denna jobbvecka över för mig och jag går för första gången på evigheter på helg. Precis som alla andra. Det ska bli så skönt att få fredag till söndag ledigt. Jag ska spendera helgen med människor jag tycker om och verkligen försöka göra saker. Ikväll ska jag plocka undan hemma hos Eric och vänta tills han kommer hem från Stockholm, längtar tills vi kan mysa. ¡Adios!

Likes

Comments

Livet

Återigen har helgen bestått utav jobb, det har varit lite segt men guuuud så fina presenter vi fått in nu till julen. Jag vill bara plocka på mig allt. Trots att jag jobbat i helgen har jag hunnit med en del. I fredags var jag ledig och redan vid 11.00 var jag nere på stan för att shoppa lite. Mot eftermiddagen styrde jag, Eric, Felicia och Sebbe bilen mot Västerås för att kika lite på Ikea. Sedan hade vi bokat in en middag på Gränden som inte var något att jubla över. Inte alls god pasta. Den kan jag verkligen inte rekommendera. Men trots äcklig mat hade vi verkligen en jättemysig dag tillsammans.

Lördag och söndag har jag jobbat och det var som sagt väldigt lugnt på Tuna Park. I lördags åkte jag och Eric till kyrkogården efter jobbet för att hälsa på mina nära och kära. Det är verkligen så fint under Alla Helgona helgen och det får iallafall mig och inse att man verkligen inte är ensam i att förlora någon. Det är så fint. Efter att jag tänt varsitt ljus hos min syster, mormor och farfar så åkte vi vidare till Erics familj för taco-kväll och det var jättemysigt där. Igår åkte vi ut igen till kyrkogården för att tända lite fler ljus och så blev det taco-kväll hos mamma också. Min helg har bestått av så mycket kärlek.

Idag stänger jag butiken och jag ska precis hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig.

Likes

Comments

Livet

Idag slog jag upp ögonen 06.15 (av mig själv?!) för att åka till jobbet för personalmöte klockan 08.00. Vi planerade inför julen och det kommer verkligen att bli så roligt! Ser sååå mycket fram emot allt som har med julen att göra i butiken.

Runt 13.00 var jag tillbaka hemma igen och svirade snabbt om för att möta upp en av mina närmsta vänner Oscar. Han gör just nu en militärutbildning i Norrland och kommer inte hem så ofta. Men nu när han var hemma tog vi tillfället i akt för en lunch. Det var verkligen så längesen vi sågs och det är så mycket som hänt under tiden. Vi babblade på som att allt var som vanligt och hade det verkligen jättemysigt. Jag värdesätter mina små stunder med honom så högt, det är en fin kille det. Nu kommer jag sakna honom otroligt mycket när han åker tillbaka igen. Men det han gör är bra, och det beundrar jag honom för.

Vi har fått in dessa små godingar i olika dofter inför julen. Jag provade min första idag och den doftar helt fantastiskt och ger en sån fin färg till badvattnet. Endast 20 kronor för en badbomb på The Body Shop.

Likes

Comments

Livet

Ingen förstår nog hur bra den där pizzan satt i magen just idag. Det var så gott, trots att jag bara kände hälften av smaken haha...

Just nu sitter jag i soffan framför en gammal säsong av Biggest Loser. Efter det ska jag ta mig ner till rummet och plocka undan samt städa lite. Det behövs verkligen med tanke på att jag aldrig är hemma längre.

Likes

Comments

Livet

... Att bli sjuk. Jag var ju som sagt barnvakt till en sjuk Edvin för några dagar sen, och självfallet så blev jag smittad. Jag har åkt på jordens och kanske höstens värsta förkylning (enligt mig, the Dramaqueen). Som tur är jag ledig tills på onsdag nu och kan vila upp mig ordentligt. Just nu så väntar jag på att mamma och Lucas ska komma hem med lunch.

Typiskt mig, att alltid gå hemifrån Eric med två väskor. Livet är jobbigt för det som bor på tre olika ställen ;-)

Likes

Comments

Livet

I veckan bokade jag och Eric en weekend till Göteborg. Vi fyller ju dagarna efter varandra så vi bestämde oss för att åka bort den helgen. Det ska verkligen bli så mysigt att få komma iväg för en stund och bara mysa, tillsammans. Det var längesen vi gjorde något bara vi två. Det beror också på att jag jobbar nästan alla helger och han på veckodagarna, så det krockar lite tyvärr.

Vi kommer iallafall att bo på Elite på avenyn. Sedan har vi planerat in att gå på Lisebergs julmarknad, äta gott och att shoppa en hel del. Göteborg är ju Min stad egentligen, jag är nog menad för att faktiskt bo där. Dock får det vänta några år. Det finns annat som är viktigare nu. L ä n g t a r...

Alltså kolla bara miljön! Spårvagnar och kanaler, det är verkligen Göteborg. Och en bild på mig och Eric från Summerburst i somras.

Likes

Comments

Livet

Igår vaknade jag runt 07.00 av att mamma ringde mig. Felicia och Sebbe har hans son denna vecka som är sjuk, därav blev det lite kaosartat och det slutade med att jag tog hand om honom på förmiddagen. Det var så mysigt! Vi lekte lite hemma, gick runt på stan och lekte i lekparken. Jag känner dock att jag är helt slut i kroppen, herregud vad det tar på krafterna av att ta hand om en ettåring.

Idag väntas det kvällsjobb från min sida och innan det ska jag fara runt för lite ärenden i stan. Sedan är det jobb hela helgen som vanligt, men jag klagar inte! På lördag vankas det lite festligheter, vilket ska bli jättekul.

Nu är det löningshelg och jag känner bara att jag vill tipsa er om våra otroligt fina kalendrar. Dom kommer gå åt nu så det gäller att köpa sin egen om man inte vill bli utan. Jag funderar själv på den stora... Det känns verkligen som att den som valde vad som skulle vara i den kalendern, gjorde det för min skull haha... Den passar mig perfekt.

Likes

Comments