Header

God morgon på er alla! Hoppas ni hade en underbar torsdag! Själv var jag på en tur i Varberg igår, bl.a. besökte vi Strömma Farmlodge och åt lunch. Efter det så var vi på tre toppar och frossade i glass - mums!

Nu sitter familjen i bilen på väg till centralstationen då Andrea och jag ska åka hem. Andrea ska åka hem till Stockholm och jag till Borås. Mamma och pappa ska stanna kvar i stugan i någon/några dagar till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I måndags kom jag ner till stugan och då var redan mamma, pappa och Andrea här. Så nu är vi hela familjen samlade och det är så mysigt! Kommer inte ihåg senaste gången hela familjen var här nere samtidigt så det är bara att passa på att njuta och umgås under den här tiden. Dock så kunde vädret varit lite bättre men det är ju ändå varmt så det är skönt. Lite bilder från dagens morgondopp - det var faktiskt inte så kallt som jag trodde!

Likes

Comments

Hejsan! Mitt nya inköp som jag gjorde när jag var uppe i Stockholm förra helgen - en Dagmar ryggsäck! Jag är så glad för att jag hitta den eftersom jag har letat efter en ryggsäck hur länge som helst utan att hitta den perfekta. Men den här var utmärkt - lagom stor, snygg och bra material. Nu är jag laddat för sommarens utflykter och skolstart så småningom...

Likes

Comments

Hej! Igår mötte jag upp Amalia i stan och vi gick till Viskan för att äta lunch. Vi satte oss på deras uteservering, njöt av solen och deras goda matpaj. Amalia och jag har inte sett varandra på hela sommaren så det var väldigt kul att se henne och vi hade mycket och prata om.

Likes

Comments

Hej! Det har varit en riktigt skön dag idag! Började dagen med att åka upp till Pickesjön med mamma, pappa och Bobby. Det blev morgondopp för mig och Bobby vilket var hur skönt som helst! Sedan så har jag bara varit hemma hela dagen och njutit ute i solen. Hur har er dag sett ut?

Likes

Comments

Hej! Kom precis hem efter en dag på Liseberg med Nicole. Jag har inte varit där på två år så det var riktigt kul och väldigt mysigt! Vädret var perfekt för att gå på Liseberg och inte för mycket folk heller - så, en helt perfekt fredag!

Likes

Comments

Denna lilla söta hund heter Otis och Andrea har precis skaffat honom. Andrea och hennes kille Björn hämtade Otis exakt en vecka sedan och det har varit mycket jobb. Det är mycket springande in och ut hela tiden dygnet runt så att han inte ska kissa inne. Han är väldigt liten och söt så det är väldigt svårt att säga till han. Han är ju bara för söt!

Likes

Comments

Hej! Lite blandande bilder från helgen bl.a. från i fredags när tjejerna samlades samt bilder när jag är påväg upp till Stockholm där jag befinner mig nu. Ska vara här tills på torsdag och umgås med Andrea som jag inte har sett på ett tag.

(Ursäkta bildkvalitén men min kamera krånglar så tar med mobilen)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Ligger i hängmattan med podcast i öronen och bara njuter av det härliga vädret, så skönt! Idag har jag varit med Stina på stan och ätit lunch. Vi åt väldigt goda surdegspizzor. Sedan så åkte vi och handlade inför i morgon då vårt kompisgäng ska träffas, äta och har det gött! Det ska verkligen bli superkul att vi alla träffas i morgon, vi har inte setts på hela sommaren ännu!

Likes

Comments