Jag vill börja säga tack till er alla som läser min blogg, de är kärlek till er alltså ❤️ en enormt push tycker jag, nämen de glädjetårar mig verkligen 👍❤️
Asså satan vad fort veckorna och helgerna går.. Man hinner fan inte blogga till och med. Asså de är inte ok, att helgerna och vardagarna går så fort satt man inte hinner blogga är ju bara så sjukt ..
Men jag måste säga att vardagarna och helgerna är ibland roliga. Dom är godkänd, men fan inte mer än godkänd.
De är måndag imorgon , ny dag och nya möjligheter . För mig så finns de inga nya möjligheter eller nya dagar. Allt rullar på. Alla dagar är sig lika för min del.
Jag får önska er att ni har haft en rolig helg och fått upplevt mycket nytt å spännande som jag inte har fått gjort , men de är inte så ovanligt.. Som sagt måndag imorgon och bloggen KOMMER uppdateras.. Jag lovar!


GONATT DÅ GUBBAR, SOV GÖTT DÅ VA!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena LEEEKERS ! Ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen men jag känner att jag har fan inte tid . De är bara att accepter LEEEKERS ! Jag har faktiskt andra sysselsättningar än att blogga. Att blogga är inte ngt jag direkt brinner för men asså aa. Jag sa ju som sagt att det skulle vara den mest ointressanta bloggen som går att finna. De är fan stort att jag äger en blogg som är så ointressant som den är .. Men vi drar en summering av dagen.

Dagen har varit helt ok. Mycket skratt och mycket koncentration med lite fokus i uppgifterna jag får. Sån är jag. Nämen asså dagen har varit bra, jag får ju kramas med Tilde så då äre klart dagarna blir bra! Nu önskar jag er alla LEEEKERS en riktig god helg och ta de försiktigt med runkandet för killarnas del, för er flickor, ta de lugnt med pullandet! Du vet tips från coachen!

TREVLIG HELG!


Likes

Comments

Tjenare LEEEKERS !
Vi kör en dagens outfit nu under en tid så ni får följa mina framgångar i min karriär som bloggare.
Bilden tagen av Johanna Borg.
Min tröja som jag har på mig är från second hand. Det var 20 % rea så jag passade på, den kosta 34 riksdaler.
Min fina väska är köpt på fyndlagret. Den är i väldigt bra skick. Köpt för 21 riksdaler. Den var inte på rea.

Om ni är intresserade av kläderna så hör av er !


Likes

Comments

Jadu, nu ä de dags att plågas.. Jag mår sjukt dåligt av att veta att jag inte kan vara aktiv på min kända blogg. Att lämna mina "LEEEKERS " är sjukt jobbigt. Men mina "LEEEKERS" vi hörs ju senare så skär er inte, eran älskling Är snart back in buissnes 👍❤️ natti😴
Nu ska jag dra en ensamseglare så LEEEKERS , back in buissnes om då när jag loggar in såklart ! ❤️Likes

Comments

Jag hade hemkunskapsprov nu idag på morgonen. Jag kan säga att de sög kuk. Vafan de är totalt ointressant vad som innehåller i livsmedel osv. Jag kommer (om jag har tur)klara provet haha vilket vore väldigt bra av LAZZE 😍.

Jag hade träning idag och den var fett chill
💂 jag var bäst 😑

Likes

Comments

JUST IDAG skaffade jag denna fina blogg . Den kommer vara totalt ointressant men jag gör denna blogg för dels att jag kan och jag vill känna mig viktig i samhället. Sen kan de ju diskuteras om man skulle känna sig "viktig" för att man bloggar men aa.. Jag kan inte ett skit om bloggar men jag vet en sak, de är typ att man tydligen uppdaterar den varje dag eller typ något sånt. Jag är inte någon jävla photomaker och ser ut som typ Samir på bilder , ser mer ut som typ Ronny i " Ronny och Ragge" om man säger sannigen.


Likes

Comments